5 телевизии с интерес към "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: 5 телевизии с интерес към "А" група

Мнениеот емо73канар » 03 юли 2012 16:03

Лично аз искам нашият отбор да не продава праватаси на която и да е ТВ,а да ги договаря мач за мач с телевизйи които имат интерес.Така за мачовете с Левски,ЦСКА,Лудогорец иЛоко П-Д ще спечелим много повече пари отколкото ако има един общ договор със всички отбори и парите се разпределят от самата ТВ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 юли 2012 16:05

asenkolev написа:Все ми е тая на мен. Вече нямам нерви да ги гледам. Единият ден гледам Барса, на другия като си пусна Миньоро и ми се приплаква.

[offtopic]Започни от аватара ти :mrgreen:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 03 юли 2012 16:09

Аз съм за ТВ+ имат доста кадърни коментатори ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 03 юли 2012 16:12

Дано ТВ7 да вземат правата. Тази година наистина се справиха много добре, а дори не даваха дербитата (които бяха при БНТ). Ако успеят да вземат отново правата съм убеден, че още повече ще вдигнат качеството, както беше при ПРО.БГ - първата година малко куцичко, но след това си беше супер. :) :) :) Нова, в лицето на Диема не знам как ще предават хем английското хем бг, тв+ не хващам, а а БТВ са турци и дължат пари на ЛЕВСКИ ! Успех тв7
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 03 юли 2012 16:12

Дано ТВ7 да вземат правата. Тази година наистина се справиха много добре, а дори не даваха дербитата (които бяха при БНТ). Ако успеят да вземат отново правата съм убеден, че още повече ще вдигнат качеството, както беше при ПРО.БГ - първата година малко куцичко, но след това си беше супер. :) :) :) Нова, в лицето на Диема не знам как ще предават хем английското хем бг, тв+ не хващам, а а БТВ са турци и дължат пари на ЛЕВСКИ ! Успех тв7
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 03 юли 2012 16:13

Най-кадърните коментатори са в livesport/sportline/bookmakers. Дори и Пепи Василев бледнее пред тях :)

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 03 юли 2012 16:14

мен ми е все тая коя ТВ-я ще предава мачовете, въпроса е да няма мачове през работни дни, за да може хората които си ходят на стадиона да отидат нормално, защото на работодателите май вече им писна да ни освобождават заради мачове, БФС да се замисли сериозно по този въпрос и да ги има предвид като избор за Телевизия

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 03 юли 2012 16:36

Udoji90 написа:Тв+ много хора не ги хващат, така че не е добър вариант, тъй като все пак някои хора гледат мачове и на други отбори освен любимия, пък и не могат винаги да ходят на стадиона дори за мачовете на своя отбор. БНТ са с изключително калпави коментатори, а ТВ7 са толкова пристрастни, че ми се повръща от тях. Май другите 2 варианта са най-добри, но пък и ми се струват най-малко вероятни.

Футбола е за феновете, най - вече на стадиона. Няма да се съобразяват кой може да си плати за ТВ+. На всякъде всичко е платено, а само тука защото "X" го мързи да отиде да гледа, защото бирата на стадиона я няма, а също така и мешаната салата. Ай сиктир. Подкрепяите си отборите на стадиона и ще ви през оная работа коя телевизия дава мачовете.

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 03 юли 2012 16:43

Тази година лично аз очаквам доста интересно първенство след отпадането на три отбора, които изобщо нямаха място в А група и идването на два такива, в лицето на Ботев и Етър, които ще вдигнат малко качеството. Доста отбори афишират високи амбиции: традиционните ЦСКА, Левски, а вече и Лудогорец, Черноморец, Ботев Пловдив, Етър, Локомотив Пловдив, Берое.... Черно море, Миньор, Славия,Литекс също можем да смятаме, че могат да объркат сметките на всеки, въпреки, че последните ще са със затихващи функции. На пръв поглед това са дванадесет отбора, които могат да направят доста интересни и диманимчни мачове, и излъчването на един мач на кръг е крайно недостатъчно. Според мен правата трябва да си ги поделят три телевизии: ТВ7, БНТ и ТВ+, като който има право пъври да избира да дава повече пари.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 03 юли 2012 16:45

vasko1 написа:
Udoji90 написа:Тв+ много хора не ги хващат, така че не е добър вариант, тъй като все пак някои хора гледат мачове и на други отбори освен любимия, пък и не могат винаги да ходят на стадиона дори за мачовете на своя отбор. БНТ са с изключително калпави коментатори, а ТВ7 са толкова пристрастни, че ми се повръща от тях. Май другите 2 варианта са най-добри, но пък и ми се струват най-малко вероятни.

Футбола е за феновете, най - вече на стадиона. Няма да се съобразяват кой може да си плати за ТВ+. На всякъде всичко е платено, а само тука защото "X" го мързи да отиде да гледа, защото бирата на стадиона я няма, а също така и мешаната салата. Ай сиктир. Подкрепяите си отборите на стадиона и ще ви през оная работа коя телевизия дава мачовете.

Пич а тези които подкрепят ЛЕВСКИ и са на горе-долу 300 километра от София кво правят ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”