"Лудогорец" е фаворит в първия мач според букмейкърите от "бет-ат-хоум":
2,40 - "Лудогорец"
3,25 - Х
2,65 - "Динамо"
Това значи нещо до толкова, до колкото се смята, че букмейкърите разполагат с цялата информация около двата отбора. Очаквам българските им колеги да разменят коефициентите.
II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012
Няма значение.
Динамо (Загреб) губи звездата си за мачовете с Лудогорец
И това лято хегемонът в хърватското първенство Динамо (Загреб) ще напълни клубната каса с продажбата на част от водещите си футболисти. Само за последните 5 години "модрите" прибраха над 70 млн. евро от трансфери, като рекордните сделки са с Тотнъм за Лука Модрич (21 млн. евро), с Арсенал за Едуардо да Силва (13,5 млн.) и с Манчестър Сити за Ведран Чорлука (13 млн.). Сега съперникът на Лудогорец във втория предварителен кръг на Шампионската лига е на път да се раздели с капитана си Милан Бадел. Халфът се присъедини към подготовката на тима след участието си на Евро 2012, но е много вероятно до мачовете с българския първенец да бъде продаден. 23-годишният футболист има оферти от италианските Лацио и Фиорентина, но от Динамо ще се опитат да го задържат поне за двубоите срещу Лудогорец, защото евентуално отпадане ще провали целия сезон.
"Имам договор с Динамо и го изпълнявам като професионалист. Тренирам на "Максимир" и правя всичко в интерес на отбора", уклончиво отговори Бадел на въпрос дали е изиграл последния си мач с фланелката на хърватския шампион.
Той обаче има само още година от контракта си с Динамо и категорично отказа да го поднови. Това ще принуди ръководството на клуба да приеме някоя от офертите за него.
Бадел сподели и мнението си за Лудогорец. "Не знам много за тях, но сигурно са добри. В последните години почти на всяка подготовка играем с Литекс и се получават много оспорвани мачове. Трябва да сме максимално подготвени", каза хърватският национал.
И това лято хегемонът в хърватското първенство Динамо (Загреб) ще напълни клубната каса с продажбата на част от водещите си футболисти. Само за последните 5 години "модрите" прибраха над 70 млн. евро от трансфери, като рекордните сделки са с Тотнъм за Лука Модрич (21 млн. евро), с Арсенал за Едуардо да Силва (13,5 млн.) и с Манчестър Сити за Ведран Чорлука (13 млн.). Сега съперникът на Лудогорец във втория предварителен кръг на Шампионската лига е на път да се раздели с капитана си Милан Бадел. Халфът се присъедини към подготовката на тима след участието си на Евро 2012, но е много вероятно до мачовете с българския първенец да бъде продаден. 23-годишният футболист има оферти от италианските Лацио и Фиорентина, но от Динамо ще се опитат да го задържат поне за двубоите срещу Лудогорец, защото евентуално отпадане ще провали целия сезон.
"Имам договор с Динамо и го изпълнявам като професионалист. Тренирам на "Максимир" и правя всичко в интерес на отбора", уклончиво отговори Бадел на въпрос дали е изиграл последния си мач с фланелката на хърватския шампион.
Той обаче има само още година от контракта си с Динамо и категорично отказа да го поднови. Това ще принуди ръководството на клуба да приеме някоя от офертите за него.
Бадел сподели и мнението си за Лудогорец. "Не знам много за тях, но сигурно са добри. В последните години почти на всяка подготовка играем с Литекс и се получават много оспорвани мачове. Трябва да сме максимално подготвени", каза хърватският национал.
Днес чух един слух за цените на билетите. Дано да не се окажат верни! Централна трибуна - 120 лв.; Сектори А,Б,В - 60 лв.; Сектор Д - 40 лв.
- D.Georgiev
- Контакти:
Neonis написа:Днес чух един слух за цените на билетите. Дано да не се окажат верни! Централна трибуна - 120 лв.; Сектори А,Б,В - 60 лв.; Сектор Д - 40 лв.
Съмнявам се. Пак някой е негодувал срещу цените и си е измислил цифрите. А ако пък е вярно - колкото и голямо желание да има човек, стадионът ще е празен. Никой няма да рискува за толкова важен мач да пуска такива цени. За мен реалните цени на този мач, би трябвало да са като срещу "ЦСКА".

Според мен може да са една идея по-високи от тези срещу ЦСКА. Това все пак е Шампионска лига, макар и квалификационен кръг.

Най-големият им талант е 18 годишният Матео Ковачич, който е смятан за хърватския Лионел Меси.От трансфермаркт го оценяват на стойност 3 000 000 евро, но реално струва много повече.Доколкото знам има реален интерес от Юнайтед.Сити и Тотнъм също следят изявите му.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y1uJH6dlNMo&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wWTEeegvyVA&feature=related[/youtube]
-
- Контакти:
Много е добър .... ние кога ли ще имаме такава юноша - завършена и готова за първия отбор 

- D.Georgiev
- Контакти:
Може да са таланти, но пък все още са зелени. Надявам се това да ни даде някакви напсове.
Иначе наистина е страхотен. "Динамо" е извадил не един и двама на световно ниво. Справка - Модрич, Чорлука, Манджукич и др.
Иначе наистина е страхотен. "Динамо" е извадил не един и двама на световно ниво. Справка - Модрич, Чорлука, Манджукич и др.

Вижте какво открих в хърватските медии:
Извинявам се за неточния превод,но не знам нито сръбски,нито хърватски.Чичко Гугъл толкова може
Предупреждение за "модрите":Българският шампион разби Динамо!
Съперника на Динамо Загреб през втория кръг на квалификациите за Шампионската лига, Лудогрец Разград, отбеляза в приятелски мач срещу Динамо Букурещ 3-1...
"Казах ви,че са добри,а сега и сами се убедихте в това.Подобно на нас,макар и понякога да превишават бегло."каза Дамир Krznar в Австрия, които гледа мача...
Извинявам се за неточния превод,но не знам нито сръбски,нито хърватски.Чичко Гугъл толкова може

[center]
[/center]