Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Re: Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 20:01

Примерно мача Лудогорец - Динамо загреб завършва 3:2, но Уефа по някакви причини присъжда служебна победа на гостите, букмейкъра следва ми изплати познатия знак от мача, който се е играл, а не според решението на Уефа, нали така?В Еврофутбол кратко и ясно е написано в програмата, че при повече от един голмайстор се дели според техния брой, не мисля че ще е грешка ако си потърся правата, предполагам ще има и други ''ощететени''

Andriano77
Контакти:

Мнениеот Andriano77 » 02 юли 2012 20:13

bez-nick написа:Примерно мача Лудогорец - Динамо загреб завършва 3:2, но Уефа по някакви причини присъжда служебна победа на гостите, букмейкъра следва ми изплати познатия знак от мача, който се е играл, а не според решението на Уефа, нали така?В Еврофутбол кратко и ясно е написано в програмата, че при повече от един голмайстор се дели според техния брой, не мисля че ще е грешка ако си потърся правата, предполагам ще има и други ''ощететени''

потърси някой ,който е заложил за Торес и виж дали са му дали цялата печалба

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 02 юли 2012 20:31

bez-nick написа:Примерно мача Лудогорец - Динамо загреб завършва 3:2, но Уефа по някакви причини присъжда служебна победа на гостите, букмейкъра следва ми изплати познатия знак от мача, който се е играл, а не според решението на Уефа, нали така?В Еврофутбол кратко и ясно е написано в програмата, че при повече от един голмайстор се дели според техния брой, не мисля че ще е грешка ако си потърся правата, предполагам ще има и други ''ощететени''

Бъркаш.. :)

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 02 юли 2012 20:55

Пичове, бъркате понятията. За вас "Голмайстор" = човекът, отбелязал най-много голове и дотам. Но според правилникът на УЕФА има още няколко критерия, които определят "Голмайстор"-а. А тези критерии са предварително обявени. И ако човек не ги провери си е негов проблем. В залога не пише ,"при наличието на играчи, отбелязали най-много голове..", а :"при наличието на повече от един голмайстор", което е съвсем друга бира. Мисля че там е тънката разлика. Така че, колкото и да мразя Еврофутбол, сори, пич!

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 02 юли 2012 21:18

Milkoy написа:Пичове, бъркате понятията. За вас "Голмайстор" = човекът, отбелязал най-много голове и дотам. Но според правилникът на УЕФА има още няколко критерия, които определят "Голмайстор"-а. А тези критерии са предварително обявени. И ако човек не ги провери си е негов проблем. В залога не пише ,"при наличието на играчи, отбелязали най-много голове..", а :"при наличието на повече от един голмайстор", което е съвсем друга бира. Мисля че там е тънката разлика. Така че, колкото и да мразя Еврофутбол, сори, пич!

Именно ! Букмейкъра работи с официална информация, а не както му изнася.

Wanted93
Контакти:

Мнениеот Wanted93 » 02 юли 2012 21:21

Аз също бях заложил на голмайстор(Балотели),явно в друг сайт за залози и ми изплатиха цялата сума,въпреки че Марио не е голмайстор според УЕФА.По-добре си търси правата,щом са написали нещо и после са се отметнали :)

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 21:27

Добре, кажете ми тогава защо пише голмайстори, за какво им е да го пишат това в ЕФ, Уефа винаги ще избере някакъв критерий, за да определи САМО ЕДИН ГОЛМАЙСТОР, ако трябва и по азбучен ред ще го определи ако всичко е равно, интересуваме какво пишеше в ЕФ, скачате ми с номера, че не съм знаел какво е голмайстор, стегнете се, в другите сайтове вече ми казаха, че изплащат печалби по начина, по който бе описан предварително в ЕФ, от който се отменаха след като Уефа реши кой бил най-добрия голмайстор на турнира!

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 02 юли 2012 21:33

bez-nick написа:Добре, кажете ми тогава защо пише голмайстори, за какво им е да го пишат това в ЕФ, Уефа винаги ще избере някакъв критерий, за да определи САМО ЕДИН ГОЛМАЙСТОР, ако трябва и по азбучен ред ще го определи ако всичко е равно, интересуваме какво пишеше в ЕФ, скачате ми с номера, че не съм знаел какво е голмайстор, стегнете се, в другите сайтове вече ми казаха, че изплащат печалби по начина, по който бе описан предварително в ЕФ, от който се отменаха след като Уефа реши кой бил най-добрия голмайстор на турнира!

Тогава си реши проблема с ЕФ :)
Ние можем само да ти дадем морална подкрепа :)

dean27
Контакти:

Мнениеот dean27 » 02 юли 2012 22:00

И аз бях заложил за Гомез във bet at home и залога ми го дава като губещ и пише,че голмайстор е Торес.Не съм чел правилата за определяне преди да заложа,ако има някой който е заложил за Торес във същия букмейкър да пише дали са му платили на 100%,защото може и да ни връткат нещо не ме учудва
http://sportlive.info-Футбол на живо

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 02 юли 2012 22:22

Няма измама приятел.
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Върни се в “Футбол - Свят”