Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Измама с голмайстора на ЕП от букмейкър

Мнениеот W84me » 02 юли 2012 17:30

futbolqga написа:
W84me написа:Би трябвало фишът ти да печели!Ако не е така си търси правата!

Нищо такова - в правилата ясно пише "При наличието на повече от един голмайстор в съзтезанието", а в даденото състезание едноличен голмастор е Торес.

Ааа,той човека е заложил на Гомез, аз помислих че е заложил за Торес!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юли 2012 17:31

Щом УЕФА е определила едноличен голмайстор, няма какво да се спори - печелившият вариант е Торес, колкото и да е жалко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 02 юли 2012 17:33

Колега прави си една карта и играй в нета,отдавна съм им теглил една майна на тия наши букмейкъри :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 17:34

Явно е така, за съжеление се подведох, нямах намерение да заложа 40 лв ако знаех, че Гомес с още някой примерно Манджукич, няма да спечели тъй като Манджукич е играл по-малко мачове, понеже Хърватия не са Германия :lol:

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 17:35

thebully написа:Колега прави си една карта и играй в нета,отдавна съм им теглил една майна на тия наши букмейкъри :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вече не може, трябва да имат лиценз в България, от 1-ви Юли влезе в сила новият закон за хазарта и ще следват доста промени, но какви ще са не знам
Последна промяна от bez-nick на 02 юли 2012 17:41, променено общо 3 пъти.

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 02 юли 2012 17:35

W84me написа:Щом УЕФА е определила едноличен голмайстор, няма какво да се спори - печелившият вариант е Торес, колкото и да е жалко.

Така е, но когато даден мач, бъде прекратен и УЕФА отсъди в полза на единия отбор, то букмейкъра зачита мача с коефициент 1- сиреч прекратен, а не го зачита в полза на отбора определен от УЕФА, като победител! В смисъл, правилата на букмейкъра са ясни- при наличието на повече голмайстори- коефициента се разделя, сещаш се че няма как УЕФА да определи няколко голмайстора!

haha

Мнениеот haha » 02 юли 2012 17:41

bez-nick написа:Наш букмейкър, няма да назовам име, за да не правя реклама преди започването на ЕП е отбелязъл следното нещо в програмата си за Европейското, цитирам:

Участикът трябва да предвиди голмайстора на Европейското първенство 2012. При наличието на повече от един голмайстор в съзтезанието, съответните им коефиценти се разделят на броя на голмайсторите и получените числе се умножават по съответните залози

Днес проверявам фиша си със залог от 40 лв за голмайстор - Марио Гомес и излиза - ''не печели'', чета в интернет какво определила Уефа, но след като този наш букмейкър е записал това, според вас редно ли е да потърся правата си?Предполагам, че няма никакъв смисъл, но е просто смешно как така пише едно в програмата им, а накрая се отметят?!

Пич,никаква измама няма,Торес е голмайстор.Щеше да печелиш в случай,че той и Гомез имат еднакъв брой голове,асистенции и изиграни минути,но при това положение няма смисъл да протестираш,букитата са прави.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

mtaraduda
Контакти:

Re: Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?

Мнениеот mtaraduda » 02 юли 2012 18:04

Всъщност при така написани условия голмайстори са всички 6-ма. По този начин залога ми за Торес беше разделен на 6. Някъде в правилата да пише, че се гледа Фифа, асистенции или други такива. Пише просто и ясно, че при повече от 1, коефициента се разделя на броя на голмайсторите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 юли 2012 18:17

Е, някъде на друго място пише и че важат резултатите, обявени от официалния организатор на съответния турнир. Някои си измислят правила и после се сърдят, че букитата не ги признават. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Andriano77
Контакти:

Мнениеот Andriano77 » 02 юли 2012 18:55

Здравей от мен ,от доста време се занимавам само с залагания по интернет,с това си изкарвам доходите,относно залога ти за голмайстор на Евро 2012 е печеливш не на 99 % а на 100% .Аз така събрах 5 печалби по 1244 евро разделено на 6 ,получих сумата от 1037 евро ,ако се определяше само 1 голмайстор няма как да ми ги изчислят по този начин,Залагам в Бетфаир там е истината и си търси правата

Върни се в “Футбол - Свят”