Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд FT: 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд
Какъв е смисълът да се играе подобен мач, като шампионът е и носител на купата! Сега теоретично ако Локо победи ще носи ли званието супершампион? Като е завършил шести в първенството и е само финалист за купата!?
СУПЕРКУПА! Как само звучи, а?
Това е просто възможност за двата отбора да изиграят една полезна контрола
Това е просто възможност за двата отбора да изиграят една полезна контрола

[center]
[/center]

rstein написа:Какъв е смисълът да се играе подобен мач, като шампионът е и носител на купата! Сега теоретично ако Локо победи ще носи ли званието супершампион? Като е завършил шести в първенството и е само финалист за купата!?
Така са определили правилата. Бях хвърлил една идея в случай като този финалистът за Купата и вторият в шампионата да изиграят един предварителен мач и победителят да играе за Суперкупата.
Ако победиш шампиона и носител на Купата в такъв мач съвсем заслужено си носиш званието. Между другото, единственият отбор, който не е бил побеждаван от Лудогорец през изминалия сезон е Литекс, които са на незавидно място.
[center]
[/center]

- Adrian Monk
- Контакти:
tsonpen написа:.....Между другото, единственият отбор, който не е бил побеждаван от Лудогорец през изминалия сезон е Литекс, които са на незавидно място.
В този ред на мисли, единственият действащ отбор в България, срещу който "Левски" има отрицателен баланс също е "Лудогорец". Освен това, през миналия сезон "сините" заеха третото място, което за тях си е чист провал. Няма да бъде зле, сега нещата да се променят в положителен аспект и по двата въпроса.

По темата: Мач без напрежение и възможност за добра контрола и за двата отбора, предвид тяхното участие в ЕКТ.

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Ако не друго поне феновете на двата отбора ще видат морето.По темата лудогорец мисля че няма да имат проблем да я спечелят тази измислена купа,която по принцип си е за тях.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Общо взето, безполезна контрола за Лудогорец. 5:0!
- Adrian Monk
- Контакти:
ivan56 написа:Ако не друго поне феновете на двата отбора ще видат морето.По темата лудогорец мисля че няма да имат проблем да я спечелят тази измислена купа,която по принцип си е за тях.
Защо ли всяка дума от това мнение сякаш казва: Гроздето е кисело!?....

П.П. И ЕКТ са отново недостижими, далеч от морето, както става всяка година....

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
- Bartolomej
- Контакти:
Абе мач няма стане според мен . Даже и и не знам дал ще има хора на мача ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
DelijePlovdiv написа:1-я път ви мина номера, 2-ри няма да стане
И кой е номера бе пич я кажи та да знаем!? Голове ли не ви вкарахме или какво!?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Интересното в случая е трябва ли Локомотив Пловдив като носители на калъвката на КБ ,да играят финал за супер-купата ?