Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Мнениеот Sisi 1914 » 27 юни 2012 19:53

MCMXIII написа:
dxl написа:Сега Манджукич. Играч, който е под носа им от толкова много време, а те чакаха едно Евро, където цената му скача с 30-40%...

Ще подпише договор до 2016 г. Нещо не съм голям оптимист. Дано греша!

Дано и аз да греша!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 юни 2012 00:48

Някой беше писал по-рано за Льов ... Господи , ако те има , нека Льов никога не става треньор на Байерн .

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 02 юли 2012 15:36

Замер сменя Нерлингер - една добра новина. Не че спортния директор има кой знае каква решаваща роля в определянето на политиката на клуба относно трансфери и цели, но Нерлингер беше прекалено пасивен.
Все пак знаеме кои са силните хора в Байерн.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 юли 2012 16:01

Шокираща новина, но аз съм твърдо ЗА :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 02 юли 2012 22:38

Замер да започва да работи по селекцията! Искаме още играчи и то не само резерви!

Само да не повторят сценария с Аморозо и Дортмунд (това няма как да стане в Байерн де, ама за феновете на Дортмунд - да отворят архивите и да видят кво имам в предвид)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 юли 2012 18:11

dxl написа:Замер сменя Нерлингер - една добра новина. Не че спортния директор има кой знае каква решаваща роля в определянето на политиката на клуба относно трансфери и цели, но Нерлингер беше прекалено пасивен.
Все пак знаеме кои са силните хора в Байерн.

Не е от голямо значение смяната на спортният директор.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 03 юли 2012 18:47

Принципно хем е така, хем не. Байерн е клуб, в който големите имена са Хьонес и Румениге - единия е президент, другия е нещо от сорта на председател на борда на директорите. Те двамата определят нещата всичко в клуба.
Спортния директор обаче е връзката м/у треньора и двамата. Спортния директор трябва да каже - "да отиваме в Китай на подготовка". Или съответно: "Не, условията в Катар са по-добри". Както и самите трансфери зависят до голяма степен от спортния директор.

Нерлингер много обичаше да говори - и то все едни абсолютизми - как Байерн не може да изтърве титлата за втора поредна година, как тия, тия и ония играчи, които говорят против Байерн, рано или късно се озовават в клуба и всякакви такива неуместни изказвания.

Интересно ми е какви са били разминаванията относно бъдещето на Байерн, които са имали борда на директорите (вкл. Хьонес и Румениге, заедно с инвеститорите в клуба) и Нерлингер.
Предполагам Хьонес и Ко. са искали да се следва същата политика (която не е лоша 18 поредни години на печалба), а Нерлингер сигурно е настоявал за по-сериозни промени - дали трансфери, дали смяна на треньори нз.

Както и да е, дано Замер работи по-добре.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 юли 2012 19:49

Годините са 19, но това е най- важното.
Аз съм по- скоро оптимист относно привличането на Матиас Замер. Дано успее да си върши работата, без да му се меси Ули. Все пак Хьонес е много властен човек, но пък в този случай Байерн е над всичко.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 юли 2012 09:54

Новите в Байерн: Tom Starke (Torwart), Lukas Raeder (Torwart), Claudio Pizarro, Dante, Emre Can, Xherdan Shaqiri & Mitchell Weiser

[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 юли 2012 11:51

Тази година турнирът LIGA total! Cup ще се проведе в Хамбург в чест на 125-годишнината от създаването на един от най-традиционните германски футболни клубове HSV.
Датите за полуфиналите и финала са съответно 4 и 5 Август 2012 г. Съперници на домакинът Хамбургер ще бъдат отбора на Вердер Бремен, рекордьора по титли на страната Байерн Мюнхен и немския шампион през 2011г. и 2012 г. Борусия Дортмунд.

[center]
Полуфинали:

Хамбургер ШФ - Борусия Дортмунд

Вердер Бремен - Байерн Мюнхен
[/center]

* Байерн Мюнхен никога не е печелил турнира като има едно второ и две трети места.
ВРЕМЕ Е ЗА ТИТЛА!

Върни се в “Байерн”