Лятна подготовка и контролни срещи - стартът е на 15 юни
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- DelijePlovdiv
- Контакти:
Re: FC Zestafoni - Локомотив ПД
Доста успешен клуб, като се има на предвид, че са на 8 години
имам спомен, че Тъча си заби куриозен автогол на контролата с тези в Марбея при 0-2 и завърши 0-3.
Не трябва да се играе този мач! По грузинска линия на собственика на Витес тези ще ни наритат с цел да контузят някой от важните ни играчи!
rstein написа:Не трябва да се играе този мач! По грузинска линия на собственика на Витес тези ще ни наритат с цел да контузят някой от важните ни играчи!
хаха

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
B-1912 написа:имам спомен, че Тъча си заби куриозен автогол на контролата с тези в Марбея при 0-2 и завърши 0-3.
[offtopic]Личи ти ,че четеш редовно Lportala[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:B-1912 написа:имам спомен, че Тъча си заби куриозен автогол на контролата с тези в Марбея при 0-2 и завърши 0-3.
[offtopic]Личи ти ,че четеш редовно Lportala[/offtopic]
хайде малко по сериозно, виждаш, че съм постнал мнението си 2 часа преди Косьо да постне линка там! по една или друга причина гледам всички мачове на локото и имам много добър спомен от авотгола и дузпата. Днес се надявам да биете, има шанс за свежи пари от спонсор тази седмица, който няма да разбереш кой е... така че се надявайте на победа
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
B-1912 написа:
хайде малко по сериозно, виждаш, че съм постнал мнението си 2 часа преди Косьо да постне линка там! по една или друга причина гледам всички мачове на локото и имам много добър спомен от авотгола и дузпата. Днес се надявам да биете, има шанс за свежи пари от спонсор тази седмица, който няма да разбереш кой е... така че се надявайте на победа
Ясно.Интересуваш се от Локо ПД.За това със спонсорите не съм много съгласен.
ПС.За останалите неща има ЛС.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Някой има ли представа , защо мача беше изваден/свален от БЕТ365 ? 

plan-2012 написа:Някой има ли представа , защо мача беше изваден/свален от БЕТ365 ?
В другите "къщи" го има мача, играй го там!

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- Един град-един отбор
- Контакти:
Никой от трите линка, дадени в описанието на първия пост не работи, оправете си темата 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!