Да си ходи ли Никола Спасов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The father
Контакти:

Re: Да си ходи ли Никола Спасов?

Мнениеот The father » 25 авг 2009 18:55

Само в България треньорите се уволняват по супер странен начин! Какво да се прави - балкански манталитет, който няма да бъде изкоренен с години..... Иначе Кольо мастичката е супер симпатичен, а и с резултатите на Черно море показа, че е добър тактик и мотиватор, просто всичко започна от изкуственото игрище в Бургас! Тази настилка провокира няколко контузии на водещи футболисти и всички видяхме резултатите, въпреки, че в последния мач и шансът не беше на страната на моряците......

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 25 авг 2009 19:36

Не трябва да остане Мастиката е един от малкото добри треньори в България и ви пожелавам успех и тая година пак в Европа.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 авг 2009 20:16

Кольо с какво е виновен, че Юрука, Алекс, Жоро и Електричката са контузени.
Резервите Млен, Дани, Стоянов и Какалов те да си ходят. Кольо им даде шанс с/у буферите, те се осраха.

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 25 авг 2009 20:25

ЧерноМореВарна написа:НЕ! Моят отговор.
Всъщност, защо не пусна и една анкета към темата?
Първо за себе си мога да кажа, че бях един от отявлените му противници наремето, когато още не беше треньор. Сега положението е съвсем друго.
Резултатите се дължат на индивидуални грешки!
Това, което видях срещу Черноморец и Локото е, че отбора мачка. Което означава, че отбора като цяло играе. Какво да направи Кольо, да влезе да играе с глава вместо Каката, или да направи шпагата на Бачев?
В хората е причината човек, дай да не търсим под вола теле. Виж мача с Локото: Бачката - минават го като малка гара, ялов шпагат за дузпата. Каката: изтърва най-чистия гол, който съм виждал, само Бижутера може да го надмине в подобна ситуация. Маркес: Почти не направи точен пас, този мач беше много зле. Борносузов: от време на време бадеми, изобщо не прави това, което се иска от него. Бай Миле: От време на време избухва с идея, но като цяло бавен, все си ги повежда дълги, взимат му я от краката. Канибалито: По-често стабилен, но винаги може да се разчита на него за фаталната грешка (не само срещу ПСВ, а и срещу Черноморец втория гол). Кривия: беше то времето, когато му се дивях, сега всичките му шест финта ги знам наизуст и малко ми дотегна вече от тия дълги извеждащи топки, които все по-рядко минават. Дани: тук таме, някой свестен мач да изкара, обикновено се губи тотално, обикновено подава неточно. Миро: хъс, който бих искал да виждам у всеки един моряк, самотник най-отпред, обикновено се бори с по двама, каквото може прави. Евала. Юрука: загубихме го за дълго. Мишо Лазаров: табуретка. Като го надушат какъв е и ни пробиват само от там. Домакинката: трагедия. За Жоро лоша дума не мога да кажа, но две, три момчета не правят отбор.Е, какво да стори Кольо, с оглед хората, скоито разполага. Искаше човека да му вземат още един нападател - стабилен, да мачка - Цу. Единствения ми упрек към Кольо е, заради Тошко Колев. Дайте да го оставим на мира, той е треньор, не маг.

Еми....., абсолютно съм съгласен с теб за повечето играчи но без, много, качествен нападател, просто не става!!! В други форуми също съм отварял темата за нуждата от нападател, но ние и да си приказваме тука никакъв смисъл няма. Миро колкото хъс и да има толкова може да направи момчето! Покрай играчи от класата на Неи или старият ни познат Дарко Спалевич, мисля, че доста би израстнал като футболист - такива играчи трябва да се търсят според мен! Дано и шефовете се осъзнаят най накрая!!!

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Мнениеот valyo1912 » 25 авг 2009 20:46

спокойно,срещу нас нападателите ви ще се отпушат :lol:
От кой отбор си?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 авг 2009 20:51

Не,не трябва да си ходи.Най-малкото защото е трньор прилагащ европейски стил на игра.Това ми харесва.Просто няма мач в който да сме играли слабо или грозно.Факт :arrow: .Това обаче не значи да не изтъкна грешките му,които той е длъжен да поправи за доброто на отбора!
1.Търканията с Кривия.Когато го заби на пейката преди ПСВ бях съгласен с Кольо Спасов.Но последвалото отношение към Кривия е безобразно.По-скоро адски глупаво :arrow: .В стремежа си да покаже,че може да оставя Кривия всеки мач резерва се стигна до там да се провалим вчера на Лаута.Провала се дължеше на абсолютния хаос в играта ни първото полувреме породен от липсата на човек,който да изнася качествено топката-Жоро Илиев бе контузен и забиването на Кривия на пейката беше престъпление спрямо отбора,глупост която ни струваше 1-3 точки.
2.Нежеланието да направи селекцията като хората.Кольо нали е остър камък си е наумил да не взема централен нападател.И тука ината му,както в случая с Кривия се отразява като загуби и пилеене на лесни точки...поради неумение да се вкара гол от елементарни ситуации-ПСВ можеше да бъде победен например с такъв човек отпред.
3.Пак ината на Спасов - да държи абсолютния тъпанар и дупка Миши Лазаров титуляр.Най-некъдърния играч в отбора.Най-слабия.Дупка през която ПСВ вкара един супер нелеп гол в мач в който играхме почти изцяло пред тяхната врата.Тъпо :arrow: .Същото до някаква степен се отнася и за намиращия се в лоша форма Борносузов.Много слаби мачове,в момента е класи под Димов,но упорито Кольо си знае своето с дебелата си глава.Но това е смешно в сравнение с налагането на Какалов за сметка на Тошко Колев,което води до точка 4 :arrow:
4.Престъпното отношение към талант номер 1 в школата на Черно Море може би от 20,че и повече години насам-Тошко Колев.Тошето като заложби е нападател/ляво крило което може просто да превземе даже и Европа.Не съм виждал толкова талантлив наш юноша.Тъкмо показа класата си,вкара решителни голове и баааам - на пейката!Точно в моментите,когато дръпна нагоре - Кольо го върна надолу!Безумие е да се налагат куци коне като Какалов,че и като Електрика за сметка на този уникален талант!Даниел Димов също не е в много по-добра ситуация.Също страхотен талант,който въпреки хъса си,въпреки упорството си да измести нищо неиграещите Петков и Наката е на ротационни смени вместо да бъде твърд титуляр!Така се спира развитието на това момче,аха влезе в ритъм - резерва на следващия мач за сметка на един нищо неиграещ 36 годишен дядка-Миленчо.Тъпо :arrow: .Друга тъпня - разбута най-силното ни звено-защитата.Сашко и Танка бяха влезли в ритъм,в синхрон,Кулибали добре се справяше по бековете - айде пак ината на Кольо - каза НЕ,Кулибали ще е центр. защитник.Като резултат сега допускаме детински грешки отзад,Сашко и Танко загубиха синхрон и получаваме мега тъпо голове,че и автоголове.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 авг 2009 20:53

valyo1912 написа:спокойно,срещу нас нападателите ви ще се отпушат :lol:

Нас не ни топли победата над Ботев, ама въобще даже.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 авг 2009 23:23

Sagittarius написа:Не,не трябва да си ходи.Най-малкото защото е трньор прилагащ европейски стил на игра.Това ми харесва.Просто няма мач в който да сме играли слабо или грозно.Факт :arrow: .Това обаче не значи да не изтъкна грешките му,които той е длъжен да поправи за доброто на отбора!
1.Търканията с Кривия.Когато го заби на пейката преди ПСВ бях съгласен с Кольо Спасов.Но последвалото отношение към Кривия е безобразно.По-скоро адски глупаво :arrow: .В стремежа си да покаже,че може да оставя Кривия всеки мач резерва се стигна до там да се провалим вчера на Лаута.Провала се дължеше на абсолютния хаос в играта ни първото полувреме породен от липсата на човек,който да изнася качествено топката-Жоро Илиев бе контузен и забиването на Кривия на пейката беше престъпление спрямо отбора,глупост която ни струваше 1-3 точки.
2.Нежеланието да направи селекцията като хората.Кольо нали е остър камък си е наумил да не взема централен нападател.И тука ината му,както в случая с Кривия се отразява като загуби и пилеене на лесни точки...поради неумение да се вкара гол от елементарни ситуации-ПСВ можеше да бъде победен например с такъв човек отпред.
3.Пак ината на Спасов - да държи абсолютния тъпанар и дупка Миши Лазаров титуляр.Най-некъдърния играч в отбора.Най-слабия.Дупка през която ПСВ вкара един супер нелеп гол в мач в който играхме почти изцяло пред тяхната врата.Тъпо :arrow: .Същото до някаква степен се отнася и за намиращия се в лоша форма Борносузов.Много слаби мачове,в момента е класи под Димов,но упорито Кольо си знае своето с дебелата си глава.Но това е смешно в сравнение с налагането на Какалов за сметка на Тошко Колев,което води до точка 4 :arrow:
4.Престъпното отношение към талант номер 1 в школата на Черно Море може би от 20,че и повече години насам-Тошко Колев.Тошето като заложби е нападател/ляво крило което може просто да превземе даже и Европа.Не съм виждал толкова талантлив наш юноша.Тъкмо показа класата си,вкара решителни голове и баааам - на пейката!Точно в моментите,когато дръпна нагоре - Кольо го върна надолу!Безумие е да се налагат куци коне като Какалов,че и като Електрика за сметка на този уникален талант!Даниел Димов също не е в много по-добра ситуация.Също страхотен талант,който въпреки хъса си,въпреки упорството си да измести нищо неиграещите Петков и Наката е на ротационни смени вместо да бъде твърд титуляр!Така се спира развитието на това момче,аха влезе в ритъм - резерва на следващия мач за сметка на един нищо неиграещ 36 годишен дядка-Миленчо.Тъпо :arrow: .Друга тъпня - разбута най-силното ни звено-защитата.Сашко и Танка бяха влезли в ритъм,в синхрон,Кулибали добре се справяше по бековете - айде пак ината на Кольо - каза НЕ,Кулибали ще е центр. защитник.Като резултат сега допускаме детински грешки отзад,Сашко и Танко загубиха синхрон и получаваме мега тъпо голове,че и автоголове.

Много хубаво го каза. Ама какво още трябва да направи Кольо, че да си ходи? Или да се оправя, или аут. Само, че не на всяка цена. Ако ръководството е преценило, че трябва да има треньорска смяна - добре, но само с доказъл себе си треньор. Не от типа на Стойчо и разни незнайни сръбски и не знам какви си набедени треньори.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 авг 2009 23:55

Ако виждам някой да сменя Спасов то това е само Илиян Илиев.Наш кадър,моряк,обичащ клуба.За мене - изключително прибързано освободен.Илиян Илиев създаде и обигра отбора стигнал до Финал за Купата на България през 2006,без кой знае какви играчи....направо-никакви играчи.Илиян показва качества в Берое-те играят много добър футбол,но нямат класни играчи,каквито ние имаме.Много искам Илиян Илиев да се върне в Черно Море,защото тука е мястото на този велик футболист и очевидно добър треньор,млад,с бъдеще.Просто нямаше опит първия път.Дано се върне някога(скоро) 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 26 авг 2009 00:24

Sagittarius написа:Ако виждам някой да сменя Спасов то това е само Илиян Илиев.Наш кадър,моряк,обичащ клуба.За мене - изключително прибързано освободен.Илиян Илиев създаде и обигра отбора стигнал до Финал за Купата на България през 2006,без кой знае какви играчи....направо-никакви играчи.Илиян показва качества в Берое-те играят много добър футбол,но нямат класни играчи,каквито ние имаме.Много искам Илиян Илиев да се върне в Черно Море,защото тука е мястото на този велик футболист и очевидно добър треньор,млад,с бъдеще.Просто нямаше опит първия път.Дано се върне някога(скоро) 8-)
=
+1

Върни се в “Черно море”