Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот drago911 » 02 юли 2012 11:59

Чак златната топка няма как да я вземе, но поне стана голмайстор на евро-то. Радвам се супер много за него и разчитам той да ни е коза в атаката следващия сезон. :lol:
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юли 2012 11:59

CTAHKO написа:
Тони написа:С 3 гола като резерва за Испания и 5 за Челси, не го виждам със златната топка. Вероятно ще я вземе Иниеста, или Меси.

Меси за какво :? :?:

Спечели Купата на Испания, как какво :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 02 юли 2012 12:11

Човекът счупи всякакви рекорди. Айде бъдете малко по-обективни и не бутайте резервата Торес сред кандидатите за златната топка, че ни се смеят хората. Резерва при нас, резерва за Испания, с 10 гола за цяла година. Това, че е спечелил ШЛ, ЕП и ФА, а реално приносът му е почти никакъв, не ви ли кара да се чувствате малко неудобно, обявявайки го за претендент? Да не говорим, че златната топка е индивидуална награда, а не се дава за колектив. Иначе можеше и Жозе Босингва да е кандидат и той бая трофеи покори този сезон.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 02 юли 2012 12:33

Мата има шанс да завърши календарната 2012 година с общо 7 трофея. :shock: :twisted:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юли 2012 12:50

Тони написа:Човекът счупи всякакви рекорди. Айде бъдете малко по-обективни и не бутайте резервата Торес сред кандидатите за златната топка, че ни се смеят хората. Резерва при нас, резерва за Испания, с 10 гола за цяла година. Това, че е спечелил ШЛ, ЕП и ФА, а реално приносът му е почти никакъв, не ви ли кара да се чувствате малко неудобно, обявявайки го за претендент? Да не говорим, че златната топка е индивидуална награда, а не се дава за колектив. Иначе можеше и Жозе Босингва да е кандидат и той бая трофеи покори този сезон.

Какви рекорди е счупил и къде ???? А какъв му е приноса на Меси тази година и за какво? Може би пропуснатата дузпа срещу Челси и отпадането на Барселона ;) И Изобщо колко гола е вкарал "най-великия" футболист във всички изиграни срещи между двата отбора :? Май николко ;) За сметка на това,резервата Торес се разписа в тяхната врата,макар и само за 15 минути игра,нищо че "великана" изигра 180 минути срещу нас :lol: Иначе не мисля,че Торес има някакви дори и теоретични шансове за "Златна топка".
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 02 юли 2012 14:44

Имах предвид златната обувка на европейското!
Съжалявам, че станах причина за този нелеп спор :oops:

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 02 юли 2012 14:52

E, как какви? Скъса се да вкарва голове и сега трябва сам себе си да надминава. Според мен това е напълно достатъчно, а даже не съм му фен, на Барса пък да не говорим. Една изпусната дузпа няма да заличи ония 60 гола дето вкара. СТАНКО, ако пък това колко гола е вкарал Меси в 2 мача срещу Челси е някакъв критерий за теб, тогава просто не знам ... :lol: Иначе аз се радвам, че не ни вкара нито един гол, но предпочитам него пред гела примерно. Изобщо самото намесване на Торес в борбата за златната топка е обидно за трофея и показва някакво объркване сред феновете на Челси. До година като бутне 30 гола в ПШ и вдигне титлата, тогава ще можем гордо да кажем, че е претендент, ама сега е нелепо.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юли 2012 15:17

Тони написа:E, как какви? Скъса се да вкарва голове и сега трябва сам себе си да надминава. Според мен това е напълно достатъчно, а даже не съм му фен, на Барса пък да не говорим. Една изпусната дузпа няма да заличи ония 60 гола дето вкара. СТАНКО, ако пък това колко гола е вкарал Меси в 2 мача срещу Челси е някакъв критерий за теб, тогава просто не знам ... :lol: Иначе аз се радвам, че не ни вкара нито един гол, но предпочитам него пред гела примерно. Изобщо самото намесване на Торес в борбата за златната топка е обидно за трофея и показва някакво объркване сред феновете на Челси. До година като бутне 30 гола в ПШ и вдигне титлата, тогава ще можем гордо да кажем, че е претендент, ама сега е нелепо.

Мачовете които е играл срещу нас не са два,а са шест и в нито един мач до сега не ни е вкарал гол!Виж на какви отбори е вкарал тези голове.А и като е вкарал толкова голове да вземе "златната обувка",а не "Златната топка" 8-) Призът е за качествата на даден футболист и приноса му към успехите на отбора в който играе,както и националня отбор,а не за голмайстор.Аз не виждам да е допринесъл за някакви успехи по простата причина,че такива няма :!: Нито на клубно ниво,нито на ниво национални отбори с изключение на купата на краля ;) Ама то и Давид Силва има по-голям принос и повече успехи от него :) А и защо трябва да е Роналдо :? Нима Шави или Иниеста я заслужават по-малко :roll: Защо не и Касияс,макар че вратар не я е печелил можеби от времето на Яшин.Всичките изброени от мен имат повече успехи и не по-малък принос за тях.Иначе наш Фернандо е най-титолувания измежду тях :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 02 юли 2012 17:27

Levy: "We'll get a better price in England but we will not sell to a team in our league. Luca understands that. It will be stupid of us to sell Luca in locally, we have other options outside of England. That will be the best for us."
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 юли 2012 17:55

Иниеста ще вземе златната топка, вън от всякакви пристрастия, избран за играч на цели 3 мача на Еврото(вкл.финала), отново много постоянен през целия сезон, другият вариант е Касияс заради титлата на Реал, но едва ли :roll: :!:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”