Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот k_oleto » 01 юли 2012 21:37

Янис Зику написа:Айде само не се подигравайте на Кода, защото по това, което прочетох за него е един от играчите на мача.

да, отбеляза втория си гол в живота и иде от 5-та глуха :) Това да не е албанската лига

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юли 2012 22:30

k_oleto написа:
шивача написа:единствената положителна новина от днес е, че Стойчо пусна Станко :roll:

ти се базикаш, ма сега като направи убийствен тандем с КОДА и става страшно:

-------------- М. КОДА.....................

------------СТАНКО.......................

-----------------и всички останали.......................

не се базикам, просто си мисля, че щом Стойчо го пуска, значи няма проблеми с гърнето, ако беше обратното, щеше да го държи цял мач до тъча, а и от интонацията на интервюто със Стойчо си пролича, че не е особено притеснен, ядосан и тн.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юли 2012 22:31

"Знам какво искам, и знам, че в момента не го притежавам. Надявам се в следващите дни или седмица да пристигнат онези офанзивни халфове и нападатели, които на мен ми трябват. При наличието на офанзивни хора, които могат да разиграват топката и градят, ще изглеждаме коренно различно. Както и като дойде нападател.Не е приятно, че вече започват контролите и се гради облика на тима, а основните хора ги няма. Но по-добрият вариант е да дойдат по-късно, отколкото никога."-Ст.Младенов
Мда-а-а-а...Възниква въпросът това досега селекция ли беше или нещо друго?Кой я прави вместо Младенов и защо?Каква е ролята на Младенов изобщо,особено сега,след идването на ваноли?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юли 2012 22:33

blue avalanche написа:"Знам какво искам, и знам, че в момента не го притежавам. Надявам се в следващите дни или седмица да пристигнат онези офанзивни халфове и нападатели, които на мен ми трябват. При наличието на офанзивни хора, които могат да разиграват топката и градят, ще изглеждаме коренно различно. Както и като дойде нападател.Не е приятно, че вече започват контролите и се гради облика на тима, а основните хора ги няма. Но по-добрият вариант е да дойдат по-късно, отколкото никога."-Ст.Младенов
Мда-а-а-а...Възниква въпросът това досега селекция ли беше или нещо друго?Кой я прави вместо Младенов и защо?Каква е ролята на Младенов изобщо,особено сега,след идването на ваноли?

това е за заблуда на врага, както с директивата, оттук нататък идат :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 юли 2012 09:46

добро утро. трансфери нещо А-У 8-)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ2!

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ2! » 02 юли 2012 11:05

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:добро утро. трансфери нещо А-У 8-)

Добро и на теб братко!За сега трансфери няма!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 юли 2012 11:55

Стойчо е казал, че играчите на проби не стават и че не е аматьор, че да прецени. Т.е от Титан се опитват да му ги набутат по всякакъв начин, както напарвиха и със Станко, Коста Янев и Якимов. Пълен хаос е в тоя отбор, сега идва и новия спортен директор, който вижте му кариерата в спортала е пълен анонимник, но ще бъде началник на Стойчо. С него идва и нов конд. специалист обаче, ние тях ги сменяме като носни кърпички. Гадните боклуци продължават гаврата с ЦСКА с пълна сила. За тях това треньор, това техн. директор са само някакви лостове за управление, като някаква електронна игра, единствената цел е да стабилизират поне временно обстановката в клуба с новоназначените, докато са им нужни и после пак ги махат. И тогава каква е логиката Титан да са в ЦСКА? Това е все едно да купиш едно предприятие, но да не го развиваш, а по-скоро фиктивно го развиваш, колкото то да функционира и да върши някаква работа пред обществото. И единствения смисъл да правиш това нещо с едно предприятие е ако имаш някакви други схеми, чрез които да източваш пари. Няма друг отговор просто.
Аз честно казано Вече съм стигнал до такава крайност, че ми се иска да отпаднем от ФК Баку, изобщо тимът да се срине отвсякъде в класиране, всичко, даже ако трябва и Левски да ни напълнят кошницата с 4-5 гола, щото само тогава мъртвите души, дето уж са фенове на ЦСКА(не визирам всички естестветно) ще скочат и най-накрая ще се обединим и ще ги изгоним боклуците. То се е видяло че трябва някви катаклизми да станат в тоя клуб, че да се вдигнат всички фенове най-после. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 02 юли 2012 12:21

С продажбата на Мораес всички надежди за новия сезон изчезнаха ! Ако е вярна и продажната цена на Мораеш , то гърнетата и подпечените му трябва да си изядат "камшиците".

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 юли 2012 12:26

danko_sot написа:Стойчо е казал, че играчите на проби не стават и че не е аматьор, че да прецени. Т.е от Титан се опитват да му ги набутат по всякакъв начин, както напарвиха и със Станко, Коста Янев и Якимов. Пълен хаос е в тоя отбор, сега идва и новия спортен директор, който вижте му кариерата в спортала е пълен анонимник, но ще бъде началник на Стойчо. С него идва и нов конд. специалист обаче, ние тях ги сменяме като носни кърпички. Гадните боклуци продължават гаврата с ЦСКА с пълна сила. За тях това треньор, това техн. директор са само някакви лостове за управление, като някаква електронна игра, единствената цел е да стабилизират поне временно обстановката в клуба с новоназначените, докато са им нужни и после пак ги махат. И тогава каква е логиката Титан да са в ЦСКА? Това е все едно да купиш едно предприятие, но да не го развиваш, а по-скоро фиктивно го развиваш, колкото то да функционира и да върши някаква работа пред обществото. И единствения смисъл да правиш това нещо с едно предприятие е ако имаш някакви други схеми, чрез които да източваш пари. Няма друг отговор просто.
Аз честно казано Вече съм стигнал до такава крайност, че ми се иска да отпаднем от ФК Баку, изобщо тимът да се срине отвсякъде в класиране, всичко, даже ако трябва и Левски да ни напълнят кошницата с 4-5 гола, щото само тогава мъртвите души, дето уж са фенове на ЦСКА(не визирам всички естестветно) ще скочат и най-накрая ще се обединим и ще ги изгоним боклуците. То се е видяло че трябва някви катаклизми да станат в тоя клуб, че да се вдигнат всички фенове най-после. ;)

Внимавай какво си пожелаваш! :lol: Хубаво си го измислил, колега, ама предложете и някаква стратегия за спасяването на клуба, след като ръководството бъде изгонено! Феновете ще дават парите може би или пък "В група" ? Аз не виждам такава на този етап - едни ще си тръгнат, ще дойдат други, втори и трети и така докато свят светува. Не знам Стойчо какъв професионалист е, но да държиш Станко Йовчев в отбор като ЦСКА е всичко друго, но не и професионализъм, фактите и делата говорят за професията на човек, а те не са в полза на Стойчо в момента. Миналото не ме интересува, важно е настоящето и бъдещето. :cry: :cry: Кой не пере пари във футбола днес ми кажете, а на мен ми писна да ви чета глупостите честно казано, понеже за момента няма абсолютно никаква алтернатива за нови ръководители, а и както виждаш скоро ще продадат клуба и ще си тръгнат сами. Честно казано след като Мораеш си тръгна на това ме навежда мисълта, даже още след края на шампионата смятах, че лятото ще продават, но явно няма желаещи засега, после ще оберат кинтите и като в оная песен "дим да ги няма", това са нормални неща, не се косете! След напускането на Жуниор, каквото и да се случи оттук нататък в отбора... вече ми е все тая и не си го слагам присърце! Ние просто няма да можем да бъдем конкурентноспособни на останалите, това е най-лошото! :( Съветвам ви и вие да направите същото...и денят ви ще стане малко по-ведър! ;) Поне докато не се случи нещо, което да си заслужава обсъждане... ;)

http://www.dnes.bg/sport/2012/07/02/csk ... height=376 Това ще ни довърши всякакви надежди! :cry: :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 юли 2012 12:42

Beck's написа:С продажбата на Мораес всички надежди за новия сезон изчезнаха ! Ако е вярна и продажната цена на Мораеш , то гърнетата и подпечените му трябва да си изядат "камшиците".

не си прав, вече звездата на СТАНКО може спокойно да изгрее 8-)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”