Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT

Мнениеот durex » 02 юли 2012 00:02

acmilan написа:
Laetitia написа:Това просто не бе нощта на Италия, във всяко едно отношение.
Тотално и смазващо превъзходство на испанците през целия мач.
Поздравления за феновете на Испания, които подкрепят тима, но не и за хлапетата, които се дразнят, все едно са в детската градина.

Не са хлапета, комплексари са пичовете, нека не бъркаме понятията :) Всички станаха големи испанци изведнъж, до онзи ден англичани и какви ли още не, даже някои, подкрепящи Италия се врътнаха. Иначе дурекса го каза много правилно, Италия беше загубила мача още преди да го започне, но го даде без битка още на полувремето и в 56 - тата минута. Безумни смени на Прандели, да не говорим как изглеждаше Киелини на левия бек срещу испанците, преди да се контузи... Признавам, че и аз сгреших доста с мнението си преди мача, че съставът е добър. То отдавна съм си изказал съображенията спрямо някои негови решения, но не исках преди мача да ги пиша отново. Да губиш с 2 - 0 и да пуснеш дефанзивен халф... нямам думи. Спокойно можеше и да играе с трима нападатели второто, вместо да сменя Касано. Можеше пак да падне с много, но поне да беше се борила. Тя не го направи. Лошото е, че с такъв мач се обезсмисля всичко, направено дотук. Дава и възможност на традиционните хейтъри да се развихрят. Но нищо, да погледнем от добрата страна на нещата - дано Прандели продължи с грешките и в София ;)

Айде сега Ювентинците да се обадят да видим какво ще им е оправданието,нали отбора на Ювентус бил гръбнака на Италия :lol: :lol: :lol:

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 02 юли 2012 00:03

RobiVanPersie написа:Кой сега е голмайстор?

Торес 100% има 1 асистенция и е играл най- малко минути
Ама мен ме интересува букмейкърите как ще процедират. Защото, до вчера имаше залози дори и за тези, които отпаднаха.Би трябвало да изплащат за всички, които са вкарали 3 гола. Ако някой знае със сигурност да каже

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 02 юли 2012 00:03

Лол, :lol: :lol: :lol:
Сега Касияс ще трябва да целува мъж-репортер :lol: :lol: :lol:
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юли 2012 00:04

tsonpen написа:
THE G.A.M.E написа:Добре бе, от къде ги измъдриха тия награждавания на главната трибуна ?
И в Шампионската лига същата работа в последните няколко години ...
Награждаванията трябва да са на терена !

Тук сме по-напред. В България беше на терена. След финала за титлата на терена за минути построиха сцена и награждаването беше на нея. Но награждаването за Купата беше на трибуната. Неудачно, наистина.

Ами да, ест. че е неудачно ...
Освен това е и неудобно ... Да навреш 22-ма в толкова тясно пространство.
И нито купона там може да е на макс, нито играчите могат да се отпуснат с толко офи-гости около тях.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 юли 2012 00:05

Много ме е яд, бесен съм, след този мач мразя Испания още повече! :evil: Това не трябваше да се случва! :evil: Може би ще кажете че греша и че не трябва да коментирам тези неща при положение че аз лично никога не съм играл футбол професионално, но за всичко обвинявам Мота. Не защото се контузи, а защото не искаше да преодолее болката и да доиграе мача - така както направи Гонзо, донасяйки последната титла на Левски. Мота предаде отбора си, страната си, с оставането си на терена той щеше да зарази с духа си отбора, да им даде крила и да започне обрата, но той предпочете личните си интереси. Такъв мач все пак е веднъж в живота, а едно отсъствие от терените до Нова година би било нищожна цена за спечелване на титлата.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 02 юли 2012 00:05

TheBest007 написа:Лол, :lol: :lol: :lol:
Сега Касияс ще трябва да целува мъж-репортер :lol: :lol: :lol:

Ще се прежали, струва ми се :lol: Той е голям мъж... истински :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юли 2012 00:05

Milcho1987 написа:
RobiVanPersie написа:Кой сега е голмайстор?

Торес 100% има 1 асистенция и е играл най- малко минути
Ама мен ме интересува букмейкърите как ще процедират. Защото, до вчера имаше залози дори и за тези, които отпаднаха.Би трябвало да изплащат за всички, които са вкарали 3 гола. Ако някой знае със сигурност да каже

Не ми се вярва да изплащат пари за всички... или ще отменят залаганията и ще върнат парите, или ще изберат един по някакъв допълнителен критерий 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 юли 2012 00:05

Това е Испания която исках да гледам в предните мачове ,изиграха най-добрият си мач точно на финалът - невероятен футбол.
Един от най-силните отбори въобще ,ще видим в БРАЗИЛИЯ какво ще стане,тъй като няколко от големите играчи от този отбор ,ще бъдат вече на на по - сериозна възраст Шави,Алонсо и т.н
Европейксото първенство много ми хареса,а живот и здраве след 2 години ще гледаме футбол от най-футболната държава
Страхотни емоциии са тези мачове и турнири - да живееее футболът

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 юли 2012 00:06

sandi74 написа:
acmilan написа:
Laetitia написа:Това просто не бе нощта на Италия, във всяко едно отношение.
Тотално и смазващо превъзходство на испанците през целия мач.
Поздравления за феновете на Испания, които подкрепят тима, но не и за хлапетата, които се дразнят, все едно са в детската градина.

Не са хлапета, комплексари са пичовете, нека не бъркаме понятията :) Всички станаха големи испанци изведнъж, до онзи ден англичани и какви ли още не, даже някои, подкрепящи Италия се врътнаха. Иначе дурекса го каза много правилно, Италия беше загубила мача още преди да го започне, но го даде без битка още на полувремето и в 56 - тата минута. Безумни смени на Прандели, да не говорим как изглеждаше Киелини на левия бек срещу испанците, преди да се контузи... Признавам, че и аз сгреших доста с мнението си преди мача, че съставът е добър. То отдавна съм си изказал съображенията спрямо някои негови решения, но не исках преди мача да ги пиша отново. Да губиш с 2 - 0 и да пуснеш дефанзивен халф... нямам думи. Спокойно можеше и да играе с трима нападатели второто, вместо да сменя Касано. Можеше пак да падне с много, но поне да беше се борила. Тя не го направи. Лошото е, че с такъв мач се обезсмисля всичко, направено дотук. Дава и възможност на традиционните хейтъри да се развихрят. Но нищо, да погледнем от добрата страна на нещата - дано Прандели продължи с грешките и в София ;)

Замълчи ариецо от Чумлека. :lol: :lol: :lol:

Не знам как разбра, че съм от този култов квартал, като не съм, но както и да е. И не си ти човекът, който ще ми каже да замълча.. До онзи ден пишеше за Италия само хубави неща, сега се врътна. Ти и за Берое пишеш само простотии де, не се учудвам...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 юли 2012 00:06

Top scorer(s) Italy Mario Balotelli
Russia Alan Dzagoev
Germany Mario Gómez
Croatia Mario Mandžukić
Portugal Cristiano Ronaldo
Spain Fernando Torres

Мисля, че трябва да е Торес, защото има най-малко минути ?!

Върни се в “Евро 2012”