Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT
Жабарите бяха изнасилени.Могат да подадат жалба в раионото.
Баткоff вън
Ами толкова си могат БНТ.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
- RobiVanPersie
- Контакти:
Кой сега е голмайстор?
Laetitia написа:Това просто не бе нощта на Италия, във всяко едно отношение.
Тотално и смазващо превъзходство на испанците през целия мач.
Поздравления за феновете на Испания, които подкрепят тима, но не и за хлапетата, които се дразнят, все едно са в детската градина.
Не са хлапета, комплексари са пичовете, нека не бъркаме понятията

Последна промяна от acmilan на 02 юли 2012 00:02, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
RobiVanPersie написа:Кой сега е голмайстор?
Доста хора

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
RobiVanPersie написа:Кой сега е голмайстор?
Подолски

- TheBest007
- Контакти:
sandi74 написа:RobiVanPersie написа:Кой сега е голмайстор?
Подолски![]()
![]()
Бензема

- RobiVanPersie
- Контакти:
sandi74 написа:RobiVanPersie написа:Кой сега е голмайстор?
Подолски![]()
![]()
забава става
За съжаление испанците винаги имаха кауза и то много неприятна, заради която се постараха. През 2010 победиха заради Харке и Пуерта. На това Европейско си отиде младо момче, болно от рак. Радващо е, че не ги забравят в тези радостни за тях моменти
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
acmilan написа:Laetitia написа:Това просто не бе нощта на Италия, във всяко едно отношение.
Тотално и смазващо превъзходство на испанците през целия мач.
Поздравления за феновете на Испания, които подкрепят тима, но не и за хлапетата, които се дразнят, все едно са в детската градина.
Не са хлапета, комплексари са пичовете, нека не бъркаме понятиятаВсички станаха големи испанци изведнъж, до онзи ден англичани и какви ли още не, даже някои, подкрепящи Италия се врътнаха. Иначе дурекса го каза много правилно, Италия беше загубила мача още преди да го започне, но го даде без битка още на полувремето и в 56 - тата минута. Безумни смени на Прандели, да не говорим как изглеждаше Киелини на левия бек срещу испанците, преди да се контузи... Признавам, че и аз сгреших доста с мнението си преди мача, че съставът е добър. То отдавна съм си изказал съображенията спрямо някои негови решения, но не исках преди мача да ги пиша отново. Да губиш с 2 - 0 и да пуснеш дефанзивен халф... нямам думи. Спокойно можеше и да играе с трима нападатели второто, вместо да сменя Касано. Можеше пак да падне с много, но поне да беше се борила. Тя не го направи. Лошото е, че с такъв мач се обезсмисля всичко, направено дотук. Дава и възможност на традиционните хейтъри да се развихрят. Но нищо, да погледнем от добрата страна на нещата - дано Прандели продължи с грешките и в София
Замълчи ариецо от Чумлека.