Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Очаквам тема за "най-добрите седалки" в България...
blue avalanche написа:Очаквам тема за "най-добрите седалки" в България...
rolik написа:blue avalanche написа:Очаквам тема за "най-добрите седалки" в България...
Седалките изобщо не ни касаят при положение , че се слагат временно КОЛКОТО ДА СЕ ВЗЕМЕ ЛИЦЕНЗ за идващия сезон.По -добре следи новините за стадиона ни от ноември 2012 година нататък.Тоест ако не си запознат, тогава излиза концесията и клуба взема "Колежа" за срок от 35 години. От март 2013г. започва ПОЕТАПНО срутване и строеж на нови трибуни И ТАКА ДОКАТО СТАДИОНА СТАНЕ ИЗЦЯЛО НОВ.Задължителна покривна конструкция над всички седящи места на брой малко над 18 000.Всичко ще бъде отлято от бетон с изключение на козирките.Цялостна промяна на инфраструктурата около стадиона. Впрочем, ако си повече любопитен проекта на стадиона вече го има на доста места.
За финала - 2015 година на младежкото европейско ще е готов и открит.
Invader написа:Не, те все пак са деца! Най-много по 20 лв. да им дават.
botevforever написа:
И едно допълнение от мен към колегата blue avalanche.
Да,за нас всеки нов забит пирон и отлято стъпало на Колежа е от огромно значение.Колко и какви теми ще пускаме си е наша работа-все пак те са в нашия подфорум.
Конкретно за тази тема-лично аз я намирам за доста по-актуална и значима от темата "Левски" в ЕКТ сезон 2012-2013г".Дори и само поради факта,че тук става въпрос само за първата крачка към нещо значимо,което ще продължи още няколко години,а в другата става въпрос за нещо,което ще продължи много малко.
Затова и не влизам в подфорум "Левски" ,а да коментирам и през ум не ми е минавало.
Може би за теб привличането на поредната "перла" в "Левски",която ще оплюете след втория кръг,е от много по-голямо значение,отколкото един нов,модерен терен и строящ се стадион,затова и си в състояние да обсъждаш "перлата" на 4-5 страници.
Е,ние пък се радваме на по-дребни нещица.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта