Контрола-Левски:Металург Донeцк 01.07.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Контрола-Левски:Металург Донeцк 01.07.2012

Мнениеот L_Messi » 01 юли 2012 16:04

ralka_levskarka написа:
L_Messi написа:
ralka_levskarka написа:Нямам търпение вече.. :roll:

За какво?

За мача искам да ги видя, как ще играят заедно, какви са новите играчи и т.н. Дай Боже да са се сработили добре и в официалните мачове Левски да върви нагоре.

Ами, дано, но това е едва началото на подготовката. Тепърва ще се сработват и ще трябва да подобряват играта си, независимо какво ще ни предложат днес.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юли 2012 16:15

L_Messi написа:
ralka_levskarka написа:За мача искам да ги видя, как ще играят заедно, какви са новите играчи и т.н. Дай Боже да са се сработили добре и в официалните мачове Левски да върви нагоре.

Ами, дано, но това е едва началото на подготовката. Тепърва ще се сработват и ще трябва да подобряват играта си, независимо какво ще ни предложат днес.

Дори и да се представим добре днес,това няма да е истинското лице на отбора.Ще има контроли,в които ще играем добре,ще има и такива,в които не чак толкова...Просто трябва да се заредим с търпение до истинските мачове!
По интересно е да видим кой в какво състояние е,дали са понаучили нещо от Илиев и как ще се представят новите.А резултатите...когато трябва!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 01 юли 2012 16:25

Не знам защо всички сте така настроени срещу Йовов... Дал е много на Левски, да, не е в най-добрата си форма, къса ни нервите, но си е Ицето Йовов. Трябва да има един човек в отбора, който да излъчва левскарщина и това е именно Йовов. Без него отборът би бил безличен. Така или иначе няма да е титуляр през повечето мачове, не знам с какво ви пречи ?!?! Днешният стартов състав е експериментален, или мислите, че ИВЕЛИНО ПОПОВ ще е титуляр, заедно с ЦВЕТЕЛИН ТОНЕВ ????? Или не мислите или и аз не знам... ОЧЕВАДНО е че днес ще се даде шанс на всички и Илиян иска двете полувремена за Левски да играят равностойни 11. Много сте смешни с тази омраза и НЕГРАДИВНА критика
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 юли 2012 16:29

Кой е ИВЕЛИНО ПОПОВ? :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 юли 2012 16:52

Ивелино Иванов е.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юли 2012 17:06

ehh написа:Ивелино Иванов е.

точка? :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 01 юли 2012 17:29

Абе, аз искам да видя новите какво могат с топката в крака, без подбраните им отигравания от клипчетата, за да придобия по-ясна представа за качествата им. Разбира се, дано да няма нови контузии, че и без това сме с малко футболисти, защото юношите са за пълнеж на групата за мачовете и само в краен случай ще влиза някой от тях. ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 юли 2012 17:33

amstel_beer написа:Абе, аз искам да видя новите какво могат с топката в крака, без подбраните им отигравания от клипчетата, за да придобия по-ясна представа за качествата им. Разбира се, дано да няма нови контузии, че и без това сме с малко футболисти, защото юношите са за пълнеж на групата за мачовете и само в краен случай ще влиза някой от тях. ;)

Е какво да могат?
Важното е да я ритат от правилната страна.
Нали знаеш коя е?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 01 юли 2012 18:17

фифи перото написа:
amstel_beer написа:Абе, аз искам да видя новите какво могат с топката в крака, без подбраните им отигравания от клипчетата, за да придобия по-ясна представа за качествата им. Разбира се, дано да няма нови контузии, че и без това сме с малко футболисти, защото юношите са за пълнеж на групата за мачовете и само в краен случай ще влиза някой от тях. ;)

Е какво да могат?
Важното е да я ритат от правилната страна.
Нали знаеш коя е?

Не, коя е? :?:

Върни се в “Архив”