Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДАРКО РЕЗЕРВА, ЗЕ, ЖО И ХРИСТОВ В АТАКА
Само че първият мач Минев игра от дясно и си личеше че не става за тази част на защитата, този път от него се очаква силен мач. Трудно ми е да разбера само защо певецо а не Еньо ама .. да се надяваме че този път ще се справи на ниво
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Това си е България, всеки "уж" разбира от коли,жени,политика и футбол.....
Изчакай те за свърши мача да видим как са играли какво са направили и тогава да коментираме. Сега правим сметки без кръчмар....!
Изчакай те за свърши мача да видим как са играли какво са направили и тогава да коментираме. Сега правим сметки без кръчмар....!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Дарко и Вагнер резерви - тва е голяма грешка за мене.Та това са ни най интелигентните футболисти назнам ако е тва състава просто нямам думи
Levski or death
Според мен Достанич има три грешки. Едната е, че няма да пусне Дарко, втората с Йовов не му е мястото в отбора и третата, че пуска Минев вместо Вагнер! 

Тасевски не е във форма.Според мен халфовата линия и нападението добре ги е подредил Ратко.Само защитата ме притеснява
.Дано имаме късмет и отбележим първи, ако това се случи в началото на мача имаме доста големи шансове.

ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
Пак само Сърмов опорен халф - Лооооошо.Трябва да се играе с двама опорни халфа.В първия мач имаше голяма дупка в средата.За какво го взеха Симонович.
Mr.Killer написа:Според мен Достанич има три грешки. Едната е, че няма да пусне Дарко, втората с Йовов не му е мястото в отбора и третата, че пуска Минев вместо Вагнер!
Съгласен съм за последния как може да не пусне Вагнер,а пуска Минев.Чесно казано никога не ми е допадал този играч...
според мен, колкото и невереятно да звучи за мнозина, имаме шанс, ако първото полувреме вземем гол аванс, което не е непостижимо. а като фен - мнението ми е че трябваше да залага повече на Еньо - при тия дългучи, а пък и има голов нюх. Христов също не е лош играч, жалко е само, че толкова време не му даваха шанс, що се отнася до Дарко - мисля, че като резерва ще е повече полезен, специално в този мач. иначе - дано Петков да има вечер, хайде напред пък каквото ще да става - моята прогноза е 3:1 за Левски. Само Левски!!! 

С тази тактика ще ви бият много, Ратко явно има температура