Двата отбора са заслужено на финал. Ще гледаме тики-така срещу добре подредения и по агресивен отбор на адзурите (на които ще симпатизирам този мач), мач срещу историята. Досега няма отбор, който да е печелил 3 поредни финала.
Мачът може да се реши от една грешка, тъй като и двата отбора показаха че трудно им се вкарват голове особено испанците. Италия е един от малкото отбори, които могат сериозно да затруднят Испания, а и знаят как. Едва ли ще играят толкова дълбока преса като Португалия, но схемата диамант в центъра с халфове добри подавачи в изпълнение на Италия се оказа доста ефективна. От друга страна, тя е уязвима при сериозни атаки по крилата.
Жалко че Испания се отказа от по-агресивния нападателен стил, който демонстрира преди време, а има и изпълнителите за нападателна игра.
Тики-така може да е печелившо, но мене поне ме дразни...затова успех на адзурите.
Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Финал на Евро 2012: Испания - Италия
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Ох, нямам търпение вече...
Вероятно мнението ми може да ви се стори твърде пристрастно, но според футболната логика победител трябва да е Италия, макар и да сме ставали свидетели на не една и две нелогичности.
Та... Италия е по-спокойният от двата отбора. Настроението и духът в тима са на много високо ниво, точно както подобава на отбор, който е бил отписван, а е надминал очакванията на всички, дори своите собствени. Освен това Италия отбеляза забележителен прогрес в играта си за изключително кратък отрязък от време. В групите Италия игра прилично, в четвъртфинала срещу Англия показа едно по-високо ниво, а срещу Германия... Ами всички видяха. А Испания, каквото и да си говорим, показа срещу Португалия, че има колебания в играта.
"Скуадрата" има чудесен вратар, по италиански силна защита, добра халфова линия, където Пирло е диригентът, и нападение, което се видя, че може да бъде много опасно.
Всичко това, плюс силното ми желание и надежда, ме кара да мисля, че довечера Италия ще завоюва титлата.
Вероятно мнението ми може да ви се стори твърде пристрастно, но според футболната логика победител трябва да е Италия, макар и да сме ставали свидетели на не една и две нелогичности.
Та... Италия е по-спокойният от двата отбора. Настроението и духът в тима са на много високо ниво, точно както подобава на отбор, който е бил отписван, а е надминал очакванията на всички, дори своите собствени. Освен това Италия отбеляза забележителен прогрес в играта си за изключително кратък отрязък от време. В групите Италия игра прилично, в четвъртфинала срещу Англия показа едно по-високо ниво, а срещу Германия... Ами всички видяха. А Испания, каквото и да си говорим, показа срещу Португалия, че има колебания в играта.
"Скуадрата" има чудесен вратар, по италиански силна защита, добра халфова линия, където Пирло е диригентът, и нападение, което се видя, че може да бъде много опасно.
Всичко това, плюс силното ми желание и надежда, ме кара да мисля, че довечера Италия ще завоюва титлата.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
Айде Испания да пише история тази вечер ...
Иска ми не само да спечелят това първенство, но и да вземат Световната титла след 2 години в Бразилия !
Това би-било нещо повече от уникално ...
Ще създадът един невероятен прецедент !
И ще поставят една много сложна цел пред всички световни градове, да се опитат да повторят това постижение.
Важното е интрига да има за в бъдеще.

Иска ми не само да спечелят това първенство, но и да вземат Световната титла след 2 години в Бразилия !
Това би-било нещо повече от уникално ...
Ще създадът един невероятен прецедент !
И ще поставят една много сложна цел пред всички световни градове, да се опитат да повторят това постижение.

Важното е интрига да има за в бъдеще.

Пичове, гледайте довечера, колко надъхано пеят химна италианците. 

1914
Форумът защо ми цензурира думата "кол*бание"...
THE G.A.M.E, мисля, че бая история понаписаха испанците. Стига им толкова според мен.
Ако бият, ще е чудовищно - три поредни спечелени футболни форума.
Но пък, бие ли Италия, ще върне баланса във футболния свят.
Без име, винаги ме впечатляват и мен, когато запеят: "Fratelli d'Italia, l'Italia s'è desta..."
Особено Буфон изглежда много развълнуван, винаги пее със затворени очи.

THE G.A.M.E, мисля, че бая история понаписаха испанците. Стига им толкова според мен.
Ако бият, ще е чудовищно - три поредни спечелени футболни форума.
Но пък, бие ли Италия, ще върне баланса във футболния свят.
Без име, винаги ме впечатляват и мен, когато запеят: "Fratelli d'Italia, l'Italia s'è desta..."
Особено Буфон изглежда много развълнуван, винаги пее със затворени очи.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Форумът защо ми цензурира думата "кол*бание"...![]()
![]()

Без име написа:Пичове, гледайте довечера, колко надъхано пеят химна италианците.
Уникално. Иначе поне за мен, едно от най-емблематичните и запомнящи се изпълнения на химн беше на "Марсилезата" на ръгби двубоя Франция-Нова Зеландия [offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YBunJcr1DP8[/youtube][/offtopic] Наистина много емоционално изпълнение както от публиката, така и от състезателите

-
[offtopic]На мен не ми цензурира нищо, ето ... "колeбание" ...
Просто защото средната част на думата, която е образувана от три конкретни букви, които от своя страна обузначават едно действие, са неприемливи ...
Ама е достатъчно да смените шрифта само на една от тези три букви ( аз лично, изписвам 'е' на латиница ) ... и няма проблем.
[/offtopic]

Просто защото средната част на думата, която е образувана от три конкретни букви, които от своя страна обузначават едно действие, са неприемливи ...

Ама е достатъчно да смените шрифта само на една от тези три букви ( аз лично, изписвам 'е' на латиница ) ... и няма проблем.

Без име написа:Пичове, гледайте довечера, колко надъхано пеят химна италианците.
Също като Йозил, Кедира, Боатенг и Гомес

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Само един мач дели испанците от мечтания трети пореден триумф на голямо първенство. Напред!