Абсолютна глупост.
На мен пък ми допада да гледам изгрева с бира в ръка и да слушам електронна музика, например.
Месец Юли ще си бъде още 30 дни, а изгревите винаги ще ги има.
Допада ли ви Джулая, дори да не е типичен български обичай?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TSHABALALA
- Контакти:
Re: Допада ли ви Джулая, дори да не е типичен български обичай?
Като емоция си е приятно да гледаш изгрева.Допада ми идеята,но самото "хипарско" движение не ме кефи и предпочитам да гледам изгрева във всеки друг ден освен на 1-ви юли ,за да не асоциирам с хипарите
Готино е евела ,че са се сетили ,да пречиства - невярвам ,но щом носи хубави емоции подкрепям с две ръце.

Допада ми ,разбира се!Във Варна също имаше много хора,а на един от плажовете веселбата продължаваше до обяд
(а може и още да се кефят хората,не съм вече там)
А защо да не е български обичай?Кисело мляко правят вечена доста места,мартеници носят и в част от Румъния..
....и други примери за неща с марка "БГ" се сещам,които се използват и знаят по света,но Джулай......
......май никъде другаде не са чували за Джулай Морнинг!
(а може и още да се кефят хората,не съм вече там)

А защо да не е български обичай?Кисело мляко правят вечена доста места,мартеници носят и в част от Румъния..
....и други примери за неща с марка "БГ" се сещам,които се използват и знаят по света,но Джулай......
......май никъде другаде не са чували за Джулай Морнинг!

Събрали са се 20 наркомана и направили празник,типичен наркомански празник,обичай или какво там му викате 
Нищо против музиката,тя си е супер ама тия дето се събират там гаранция са такива
,ако не всички то повечето 

Нищо против музиката,тя си е супер ама тия дето се събират там гаранция са такива

Не ми допада, защото си е обичай за определен тип хора, слушащи определен тип музика. Разбира се в това няма нищо лошо, но много дразни как куцо и сакато ходи на 1 юли да посреща изгрева без дори да слуша рок музика, камо ли да знае първоначалната идея на този обичай... 

- modor
- Контакти:
Екстра си е празника 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Пълна простотия!Също като Haloween!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
boys85 написа:Не ми допада, защото си е обичай за определен тип хора, слушащи определен тип музика. Разбира се в това няма нищо лошо, но много дразни как куцо и сакато ходи на 1 юли да посреща изгрева без дори да слуша рок музика, камо ли да знае първоначалната идея на този обичай...
Защо пък е задължително да си рокаджия, да знаеш идеята на обичая или пък най-глупавото нещо, което прочетох - да си наркоман, за да се насладиш на Джулай Морнинг. Всичко е до нагласата, момчета и момичета. Ако искаш да ти е хубаво, ще си го направиш, а какъв по - хубав повод от Джулая.

- фифи перото
Жоржиньо написа:Събрали са се 20 наркомана и направили празник,типичен наркомански празник,обичай или какво там му викате
Нищо против музиката,тя си е супер ама тия дето се събират там гаранция са такива,ако не всички то повечето
Бъркаш приятелю Джулая със София Запад.
[offtopic]Не ти е лесно и на теб и на родителите ти...[/offtopic]
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
soad написа:Защо пък е задължително да си рокаджия, да знаеш идеята на обичая или пък най-глупавото нещо, което прочетох - да си наркоман, за да се насладиш на Джулай Морнинг. Всичко е до нагласата, момчета и момичета. Ако искаш да ти е хубаво, ще си го направиш, а какъв по - хубав повод от Джулая.
Ами щото въобще не се вписва в концепцията да си запалиш огън на плажа, да пиеш бира и да слушаш...поп, електронна музика, рап и т.н. По същия начин не се вписва и затворен клуб с многобройни хипнотизиращи светлини и силен звук да звучи рок музика примерно. Или пък да седнеш на една софра в народна обстановка и да слушаш рап. Не че не можеш, но просто не се вписва. Колкото до Джулай Морнинг, на рокаджиите не им пука в точно определен ден да си пият бирата на плажа цяла нощ, те могат да си го правят всеки ден, докато за чалгарите и т.нар. музикални помиари това е някаква специална дата.