Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Red Warrior » 30 юни 2012 18:51

dreben23 написа:Черни пристигна в лагера на ЦСКА! УРА! :lol:

Урааа... :roll: Явно лекарите на този не са му открили нищо нередно, като например по-високи финансови условия.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 юни 2012 19:20

Red Warrior написа:
dreben23 написа:Черни пристигна в лагера на ЦСКА! УРА! :lol:

Урааа... :roll: Явно лекарите на този не са му открили нищо нередно, като например по-високи финансови условия.

Важното е у нас да има нередни неща, а при тях нека всичко е гладко! И повярвай ми... има в изобилие! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 30 юни 2012 22:10

Момчета,/фенове на ЦСКА/ не знам защо, но винаги когато всички медии започнат да плюят ЦСКА и да възвеличават отбора на ДС винаги стават интересни и хубави неща... Трябва да запомните сини приятелки! ЦСКА е начин на живот! Колкото и пари да налеят руснаците... колкото и пе*ки да домъкнете, емблемата ЦСКА уравновесява нещата, а когато СЕКТОР Г кресне всеки противник започва да трепери на " Армията".... и в този ред на мисли искам да ви оьладя ентусизма, с който виждам, че сте толкова заредени 20 дена преди първия евромач!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 юни 2012 22:14

baerba1995 написа:Момчета,/фенове на ЦСКА/ не знам защо, но винаги когато всички медии започнат да плюят ЦСКА и да възвеличават отбора на ДС винаги стават интересни и хубави неща... Трябва да запомните сини приятелки! ЦСКА е начин на живот! Колкото и пари да налеят руснаците... колкото и пе*ки да домъкнете, емблемата ЦСКА уравновесява нещата, а когато СЕКТОР Г кресне всеки противник започва да трепери на " Армията".... и в този ред на мисли искам да ви оьладя ентусизма, с който виждам, че сте толкова заредени 20 дена преди първия евромач!

Съгласен съм, ние можем да бием всеки- те не могат! :lol:
П.С. Тая дума със звездичката "пейки" ли е? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 юли 2012 00:25

dreben23 написа:Тая дума със звездичката "пейки" ли е? :lol:

А аз се чудех къде изчезнаха от градинките. :(

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 юли 2012 09:05

Късно тази нощ бразилският нападател Жуниор Мораес напусна лагера на ЦСКА в Турция. Наставникът Стойчо Младенов е бил уведомен, че Мораес ще бъде продаден в украинския Металург Донецк.

Според непотвърдена информация, едва ли нападателят ще бъде трансфериран за публично обявената от ръководството на ЦСКА цена от 3 милиона евро. Преди няколко дни се спрягаше двойно по-ниска сума за играча.

Желанието на треньора бе футболистът да остане в клуба или поне да бъде продаден в далеч по-ранен етап от подготовката, за да може да се реагира с негови заместници. Съществува минимален процент сделката да не се осъществи.

Любопитното е, че тази вечер Левски ще изиграе първата си приятелска среща на лагера в Линдабрун, Австрия, именно срещу Металург Донецк.

ОТ ГОНГ

Честито на всички. Обаче......сериозно почва да ми писва от всичката простотия, която се случва в ЦСКА

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юли 2012 09:27

мда, "лошо седларов'', явно, ''На нас гении не ни трябват' ! Надграждаме, а покрив няма-"Какъв покрив? Това е въпросът!" Да, ама отговор няма! „Вече не се казва да построим кочина, вече се казва да реализираме кочина!“ нали „Всички сме от село“! Ами сега? „Сега ще ми покажеш пътя към тази ренесансова Флоренция на Софийски окръг!“ откъси от опасен чар
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 01 юли 2012 09:47

k_oleto написа:
Късно тази нощ бразилският нападател Жуниор Мораес напусна лагера на ЦСКА в Турция. Наставникът Стойчо Младенов е бил уведомен, че Мораес ще бъде продаден в украинския Металург Донецк.

Според непотвърдена информация, едва ли нападателят ще бъде трансфериран за публично обявената от ръководството на ЦСКА цена от 3 милиона евро. Преди няколко дни се спрягаше двойно по-ниска сума за играча.

Желанието на треньора бе футболистът да остане в клуба или поне да бъде продаден в далеч по-ранен етап от подготовката, за да може да се реагира с негови заместници. Съществува минимален процент сделката да не се осъществи.

Любопитното е, че тази вечер Левски ще изиграе първата си приятелска среща на лагера в Линдабрун, Австрия, именно срещу Металург Донецк.

ОТ ГОНГ

Честито на всички. Обаче......сериозно почва да ми писва от всичката простотия, която се случва в ЦСКА

Колкото по бързо Титан бъдат трансферирани обратно в Перник, толкова по-добре! Все е било покупко-продажби при нас за последните 22 години, но като при гърнетата такова текучество не е било! Сега правят нов отбор от куци коне, за да може след някой друг официален мач да изгонят и Стойчо, за да назначът поредният си послушник, който уж ще прави нов отбор от зимата и така до следващото лято и поредният провален сезон благодарение на титаните, които съвсем умишлени си ни въртят в този омагьосан гръг! БОКЛУЦИТЕ ДОКАЗАХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДОКАЗВАТ СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН, ЧЕ НЯМАТ МЯСТО В ЦСКА, А НАЙ ДОБРОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО НА МОИТЕ ДУМИ Е ФАКТЪТ, ЧЕ 4ти ПОРЕДЕН СЕЗОН ОСТАНАХМЕ БЕЗ ТИТЛАТА! ОЧЕРТАВА СЕ И ПЕТИ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 юли 2012 09:52

Аз мисля, че една нападателна двойка като: Станко - Кода ще свърши чудесна работа

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 юли 2012 09:54

Жалко,че няма да може повече да се наслаждаваме на играта му!На добър час и успех!Благодаря му за всичко, което направи за ЦСКА дори за малкото време което беше в нашият клуб!Завинаги един от нас !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”