vasko1 написа:Аз помня първото си гостуване, което се оказа и последният мач засега между Левски и Ботев.![]()
![]()
хахах ти си малък бе моето момче ...кво ти разбира главата ,че изказваш мнения изобщо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vasko1 написа:Аз помня първото си гостуване, което се оказа и последният мач засега между Левски и Ботев.![]()
![]()
Viv.Brooke написа:Честит ви нов терен! Всичко направено до сега е само радващо... Нека повече станат с добро покритие за да могат отборите ни да си вдигнат потенциала
Още веднъж, честито! Вие го заслужавате!
Древен и Вечен написа:vasko1 написа:Аз помня първото си гостуване, което се оказа и последният мач засега между Левски и Ботев.![]()
![]()
хахах ти си малък бе моето момче ...кво ти разбира главата ,че изказваш мнения изобщо
vasko1 написа:Древен и Вечен написа:vasko1 написа:Аз помня първото си гостуване, което се оказа и последният мач засега между Левски и Ботев.![]()
![]()
Извинявам се, че се намесих в тази стахотна новина за вас, но понеже нищо не разбирам и съм малък гледам да са бутам навсякъде, пък ако нещо се закачи лошо няма.![]()
![]()
vasko1 написа:Сериозно, пропуснал съм го.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта