Новият стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Новата тревна настилка на стадион "Христо Ботев" вече е факт

Мнениеот tsonpen » 30 юни 2012 21:52

vasko1 написа:
джони написа:oтсега нататъка който е да дойде на колежа само при мисълта,че терена ще струва колкото целия им отбор и при тази публика ще пълнят гащите

Вие още мислите, че играете по селски групи ми се струва....

Сещам се за един отбор с качество на терена не по-лошо от вашето (може би са 1:1), два с почти същото качество, още два с достатъчно добро качество и още един отбор който сега също си подменя терена. Сигурно има и още. Дай Боже всички отбори в А група да си направят качествени терени!
Със здраве да си го ползвате и само хубави емоции, дори и да губите, което е неизбежно :)
[center]Изображение[/center]

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 30 юни 2012 21:54

Древен и Вечен написа:
vasko1 написа:
джони написа:oтсега нататъка който е да дойде на колежа само при мисълта,че терена ще струва колкото целия им отбор и при тази публика ще пълнят гащите

Без да целя заяждане,би ли казал на кой отбор си фен?

От Левски съм, но и аз не целя заяждане, но това мнение беше прекалено и с огромно доза самоувереност написано. С такива терени БФС трябва да задължава отборите поне в "А" група да имат, защото те изравняват качествата на 2-та отбора. Похвално е, че от тази година още 2 отбора - Берое и Ботев си оправиха терените.
p.p. какво е "голямата къща'?
Последна промяна от vasko1 на 30 юни 2012 21:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 юни 2012 21:55

Древен и Вечен написа:
santiliana написа:евала, така се прави. Радвам се, че един от най-великите български клубове лека полека "оправя" къщичката си и му пожелавам още догодина да има евромачове на този стадион.

Всичко зависи от новия треньор,дали ще сглоби качествен състав от иначе много добрите попълнения.Евро мачове може би ще има...ще поживеем ще видим

дано да има, защото ми писна разни отборчета с по 4-5 000 души публика да ми представят България в ЕКТ. А шампион да ми е все някакъв фирмен отбор на новобогаташ, който е под "крилото" на силните на деня.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 30 юни 2012 21:58

tsonpen написа:
vasko1 написа:

Сещам се за един отбор с качество на терена не по-лошо от вашето (може би са 1:1), два с почти същото качество, още два с достатъчно добро качество и още един отбор който сега също си подменя терена. Сигурно има и още. Дай Боже всички отбори в А група да си направят качествени терени!
Със здраве да си го ползвате и само хубави емоции, дори и да губите, което е неизбежно :)

Директорът на специализирана фирма за изграждане на футболни терени – „Онтарио спорт” Христо Тодоров за пореден път подчерта, че това е най-добрия продукт създаден от него и колегите му.

Просто нашият е с една година по-нов от Вашия и има нови технологии ,които са използвани. Примирете се . :)
Изображение

Изображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 30 юни 2012 21:59

santiliana написа:
Древен и Вечен написа:
santiliana написа:евала, така се прави. Радвам се, че един от най-великите български клубове лека полека "оправя" къщичката си и му пожелавам още догодина да има евромачове на този стадион.

Всичко зависи от новия треньор,дали ще сглоби качествен състав от иначе много добрите попълнения.Евро мачове може би ще има...ще поживеем ще видим

дано да има, защото ми писна разни отборчета с по 4-5 000 души публика да ми представят България в ЕКТ. А шампион да ми е все някакъв фирмен отбор на новобогаташ, който е под "крилото" на силните на деня.

Благодаря ти ,брат !
Аз отдавна съм си пожелал първи кръг на Герена !
Шоуто ще е неописуемо ,как мислиш? :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 30 юни 2012 22:00

От Левски съм, но и аз не целя заяждане, но това мнение беше прекалено и с огромно доза самоувереност написано. С такива терени БФС трябва да задължава отборите поне в "А" група да имат, защото те изравняват качествата на 2-та отбора. Похвално е, че от тази година още 2 отбора - Берое и Ботев си оправиха терените.[/quote]

Може би ти е прозвучало прекалено ,но тука става въпрос за Ботев Пловдив.Знаеш ли ,че Левски все още (дори след 12 години селско управление) има отрицателен баланс на този стадион?На всички други стадиони в България имате положителен (дори на Българска армия).Така,че самочувствието на феновете на Ботев е подплатено по всякакви параграфи.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 30 юни 2012 22:02

@kanar4o, ти по тая логика ще кажеш, че по терените на Барса и Юнайтед растат дървета, дай по-спокойно
За фена на Лудогорец - ти играл ли си на тия терени, които изброяваш, че ги подреждаш в някаква си твоя класация?

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 30 юни 2012 22:06

vasko1 написа:@kanar4o, ти по тая логика ще кажеш, че по терените на Барса и Юнайтед растат дървета, дай по-спокойно
За фена на Лудогорец - ти играл ли си на тия терени, които изброяваш, че ги подреждаш в някаква си твоя класация?

Той говори за БГ ,луд. И те така ....
Изображение

Изображение

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 30 юни 2012 22:08

Аз помня първото си гостуване, което се оказа и последният мач засега между Левски и Ботев. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 30 юни 2012 22:09

Чудесна новина! С удоволствие ходех на стадиона след работа и гледах как се случват нещата. Дано имаме много победи на този терен!
vasko1 написа:p.p. какво е "голямата къща'?
Стадион "Пловдив".
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Върни се в “Ботев”