ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Какви са вариантите според мен
След като съм свикнал на антилогоческите действия на селяндура,засега вариант 3 е най оправдан.
Вариантът е 3, разбира се. А защо го прави ли? За да симулира желание за продажба, нали това искат феновете.
Първи се родихме, няма да умрем!
Re: НОВО 20
Fallen_Angel написа:trakia написа:Къв оптимизъм ,къв песимизъм ве ОРАТОРЕ ???? Писнало ми е от петата от тебе роля на форумен тартор ,позволяваш си да критикуваш наред ,правиш се на много интелегентен и разбиращт от всичко. Чак си и позволи да спретнеш новата тениска на отбора. ОТВОРИ ОЧИЧКИ !!! Пичоне и Христола са едно и също!
Информация имало ,доректно от колежа, ала бала !!!
Стига глупости ве Хора,спецялно ти подстрикателю! Сигурен съм ,че до скоро си стоял твърдо зад селския ,а сега се почувства длъжен да изпъкнеш тук във форума, никой не те знае тебе на стадиона и реши да се покажеш като олегналия ,разумен фен на Ботев ПД , та чак даже и се радваш на некав измикяр от Серия Ц1 дето 100% е три пъти по-трагичен от всичките ни куци юнуши.
От както съм се логнал в тоя форум ти гледам тъпите коментари и зядливо поведение спрямо хората ,които наистина вършат нещо за да се избавим от Сельо, а ти сега си почти готов да изкрещиш "УРААААААААА заменихме Сеьо за неговото протеже"
Отвори си очите и стига си се изживявал като шефа на всички фракций !!!!
Аман от такива верни фенове пред компютъра...
не съм аз този със шефското поведение и работата е там ,че ти ми правиш некви парчета на доста от постовете ми ,а и не само на мене но аз те разбирам събрали сте се тука една групичка дето си пийвате бира заедно и ако някой друг се обади с нещо ти си там,готов да го коригираш в изказванията му ,та дори да го предложиш за бан...Аз бира не пия ,не ме кефи но може да се почерпим с водка и ти да ми кажеш кво имаш пък срещу мене и още няколко други пича тук и аджиба форума бащтиния ли ти е, та да заклеймяваш немислищите еднакво с тебе
Амин!
При вас ли да подам писмено заявление за одобрение да бъда фен на "Ботев"? Или има друг надлежен ред? Може би и декларация се попълва някаква, че няма да си отварям уста (респ. да пиша нищо) без предварително съгласуване с "органите"?
EDIT: Ти за втори път ме обвиняваш в неща, които не знаеш и не разбираш. Тук има хора, които ме познават, ако искаш, пусни тема "Е ли е Fallen компютърен фен и какво е направил за Ботев в интернет и на живо?". Не те знам кой си, какъв си, "тартор" ли си, от "фракций" ли си, а и честно казано - не ми пука. Ако искаш - дай да се видим на по бира и да ми кажеш наистина какво имаш против мен. Ако не искаш - сложи ме в категория "Враг" и не чети това, което пиша.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

PLOVDIV PEE 1912 написа:След като съм свикнал на антилогоческите действия на селяндура,засега вариант 3 е най оправдан.
+1
Herbsupported Ape
И да намери някой друг виновен за положението в отбора!
"Ам` те се оказаха нипочтенни хора, искаха отбора биз пари, пък аз няма да го изоставя, щото сам единствиния, който мисли за него"
"Ам` те се оказаха нипочтенни хора, искаха отбора биз пари, пък аз няма да го изоставя, щото сам единствиния, който мисли за него"
- pasaden
- Контакти:
"Няма да съ уморъ да вършъ добри дила"
100 години символ на Пловдив
PLOVDIV PEE 1912 написа:След като съм свикнал на антилогоческите действия на селяндура,засега вариант 3 е най оправдан.

Re: "Лука Помпони"
Lord VOODOO написа:Абе нече нещо, ама досега се рових в Google за тоя въпросният Лука Помпони (Luca Pomponi) и излиза, че той е фалирал футболният отбор "Пиза"!!!
Да не се окаже, че Селският продава отбора ви на жабарският вариант на Селският? Или както казваме в България "От трън, та на глог"...
Не знам какво други да ви кажа освен УСПЕХ! Дано мъките ви свършат!
той направи Пиза на нищо, затри ги

pasaden написа:"Няма да съ уморъ да вършъ добри дила"

вариант 3
- anton2botevista1912
- Контакти: