Контроли лято 2012
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Днес от 19:00 ч Локомотив Пловдив-Стяуа Букурещ
Спокойно може да се играе над 2,5 гола. Даже може да се пробва победа за Стяуа с 2 гола разлика. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Спокойно може да се играе над 2,5 гола. Даже може да се пробва победа за Стяуа с 2 гола разлика.
Мача за купата така ли го игра?
bianchi написа:Tommi написа:Спокойно може да се играе над 2,5 гола. Даже може да се пробва победа за Стяуа с 2 гола разлика.
Играх го точен резултат 3:1 за Лудогорец, говоря съвсем сериозно. И накрая Мишо Александров ли беше, някой друг ли беше, не помня, изпусна чисто положение и ми прецака тотото.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:bianchi написа:Tommi написа:Спокойно може да се играе над 2,5 гола. Даже може да се пробва победа за Стяуа с 2 гола разлика.
Играх го точен резултат 3:1 за Лудогорец, говоря съвсем сериозно. И накрая Мишо Александров ли беше, някой друг ли беше, не помня, изпусна чисто положение и ми прецака тотото.
На мен доста парички ми донесе Апостол Попов играх го точен 1-3 За Цска.
Tommi написа:Спокойно може да се играе над 2,5 гола. Даже може да се пробва победа за Стяуа с 2 гола разлика.
Всичко друго освен 2-3 гола разлика за Стяуа би ме изненадало.

. Господинов
. Родригес
. В.Георгиев
. Саламатракис
. Маркес
. Д.Георгиев
. Даксон
. Сержиньо
. Йорданов
. Тодоров
. Тасио
. Родригес
. В.Георгиев
. Саламатракис
. Маркес
. Д.Георгиев
. Даксон
. Сержиньо
. Йорданов
. Тодоров
. Тасио
много насича от тоя линк http://www.telenet-live.com/2012/02/tra ... -look.html
някъде гледа ли се нормално?
някъде гледа ли се нормално?
- Пловдив1926
- Контакти:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Атаки няма, защитата слаба - гледайте сега, че да не се изненадвате после като Витес ги бият.
Какво стана с Грька?