Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
flashfreak написа:Втори път питам какво е направил за пловдивския футбол и за Локото ? Какви са ви активите след него, чрез които ще жънете успехи? ДЮШ ? Стадион? Игрища? КАКВО ? Едно голямо НИЩО !
flashfreak написа:Втори път питам какво е направил за пловдивския футбол и за Локото ? Какви са ви активите след него, чрез които ще жънете успехи? ДЮШ ? Стадион? Игрища? КАКВО ? Едно голямо НИЩО !
flashfreak написа:А, така, цензура на неудобните, щото е по-лесно.. Ама пак никой не отговори какво е направил за Пловдивския футбол...
slavia_forever написа:drughi написа:Чорни, Божков, Ганчев, В. Стефанов, ТИМ, Събев-мафиоти от световна класа.....тръгнали да говорят за Жоро Илиев. Гледайте си вашите "честни" президенти и не си показвайте злобата и омразата към Локомотив.
Аз престъпника Венци-Дебелия добре го познавам и ако го "свитнат" утре, далеч няма да го величая и да се обяснявам, колко е светла паметта му. Най-малко пък ще обяснявам, колко е светла 1996 година, когато със СИК купиха титла на Славия! Няма да съм като заслепен кон с капаци и да величая някой като Георги Илиев, който е почернил не една и две човешки съдби! Това е нагло, безпардонно и анти-човешко поведение! Само защото същият безподобен престъпник, е купил някаква шампионска титла на отбор, който точно преди това го е и вкарал в "А" група! Хайде стига безочие и безобразни изяви! Извинявам се предварително, ако мнението ми ще подразни някои локомотивци, но както аз се старая да прецизирам мненията си, хубаво е всички да си поставяме някакви граници на безочието! За Локото не казвам нищо, но индивиди като Георги Илиев, трябва да бъдат перманентно осъждани, а не възхвалявани и да им се правят паметни плочи и там подобни извратени (за мен) неща!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта