Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Финал на Евро 2012: Испания - Италия

Мнениеот Laetitia » 30 юни 2012 14:29

acmilan написа: :lol: Това беше добро :lol: Не, чак с есесовска униформа не бих крачил, но ако тогава неарийците са били кът, сега арийците са кът в България, особено в летните месеци :lol: Интересното е, че макар да съм ариец, харесвам неарийки повече 8-)
Такива неарийки ли? :lol:

Иначе испанците станаха противни на много хора. Аз винаги съм била за Италия, но който и отбор да беше се изправил срещу Испания, щях да съм за него.
С изключение на Гърция вероятно.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юни 2012 14:47

Laetitia написа:
acmilan написа: :lol: Това беше добро :lol: Не, чак с есесовска униформа не бих крачил, но ако тогава неарийците са били кът, сега арийците са кът в България, особено в летните месеци :lol: Интересното е, че макар да съм ариец, харесвам неарийки повече 8-)
Такива неарийки ли? :lol:

Иначе испанците станаха противни на много хора. Аз винаги съм била за Италия, но който и отбор да беше се изправил срещу Испания, щях да съм за него.
С изключение на Гърция вероятно.

Аууууу, каква обида :cry: :lol: Латино тип неарийки, не братовчедки на Балотели :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 юни 2012 14:57

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 юни 2012 15:31

Laetitia написа:
Стискам палци за Италия, разбира се, и мисля, че успех е напълно постижим. На вратата е един от най-добрите вратари в съвременния футбол, защитата е стабилна, в халфовата линия има хора, които са способни да решат всеки мач, а в нападение Италия има Касано и арийския динамит Балотели, който, както се видя, може да избухва сериозно дори по два пъти на мач. Нека красивият футбол победи, а "Фурията" да си ходи. :mrgreen:

Най-сетне да "срещна" едно умно момиче! +1 :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 юни 2012 17:05

Монтоливо е половин германец ... затова ще стискам палци на Италия :mrgreen:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 юни 2012 17:10

ralka_levskarka написа:
sl321 написа:Tова което ми харесва е че в анкетата ония които мислят че Италия ще бие са повече.В последно време става точно обратното от резултатите от анкетите.

Нормално да са повече, хората, които мразят Испания са доста :) и ако направят дубъл те ще бъдат първият отбор, и ще напишат история, и това естествено не е много желателно. Аз си съм си за Ла Фурията, но имам лошо предчувствие ;)

+1 Подкрепям на 100% и двете мнения - все едно аз съм ги писал. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юни 2012 17:28

Laetitia написа:Трябваше да се родя мъж. :lol:

Опитай се да се изпикаеш права :roll: Може и да ти се получи 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юни 2012 17:32

mormona написа:
CTAHKO написа:Торес,Силва,Мата,Рейна,Алонсо,Пике,Фабрегас,Арбелоа( за Ромеу не съм сигурен да ли е в мъжкия национален отбор) 8-) Сигурно има и още,но това са на първо четене ;) Някои са минали ,а други все още играят на острова ;)

Абе и ти си прав амаа Силва и Мата си играха за Испания и преди да ги продадат в Англия и да ти кажа не се справяха зле, а и Мата сега даже не го пускат.... Реина незнам точно с какво помага на ЛаФурия освен в тренировките, това се отнася и за Валдес и по натам и за ДеХея...когато почне да присъства на пеиката на Испанците. Пике игра 1 сезон в МЮ и се върна в Барселона да не кажа , че е юноша на клуба и реално е дигнал нивото на МЮ по-скоро отколкото те да са го научили на нещо...
Торес се разви в Ливърпул спор няма, Фабрегас също може да се каже , че се разви за големия футбол на острова, Алонсо също, Арбелоа не ми се коментира. ;)
Като цяло дори и Бангладеш да беше противник на Испания в Неделя пак повечето хора щяха да са за тях само и само да не е Испания. Аз съм им фен от 2000та година и честно казано се радвам , че го докарахме до там да ги защитавам преди третия им пореден финал. След мизерията през 2004та и тази през 2002 и загубата от Корея - не съм и вярвал , че ще имат подобен пробив. Италия има шанс според мен особенно ако ДелБоске пас обърка състава. :? :|

Нямам предвид,че едва ли не,в Англия са станали футболисти,дори напротив.Щом са ги купили,значи притежават нужните качества.Само го констатирам като факт,ама някои не знам защо не им отърва :lol: Да не говорим,че отборите в които играят или са играли,въобще не са случайни и там случайни футболисти не попадат.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 юни 2012 19:26

Надявам се това с Касано да сработи отново ;) Сигурен съм, че ще е в зоната на единия бек и ще дупчи от там. Поне с/у немците сработи :) Касано е страхотен и много се радвам, че пребори здравословните проблеми и отново играе футбол!

ПП Някой хора май не знаят, че има опция "ЛС"? Ако може си пишете чрез тях, за лични теми извън контекста на конкретната тема...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юни 2012 20:27

acmilan написа:Аууууу, каква обида :cry: :lol: Латино тип неарийки, не братовчедки на Балотели :mrgreen:
Много пък си претенциозен. :lol:

Бъзикаме се с Балотели, ама човекът направи чудеса онзи ден. И на всичкото отгоре ще разчитаме да ги повтори и утре. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Евро 2012”