GOLEADOR написа:Син до гроб написа:GOLEADOR написа:Бог да прости Гунди , Котков и човека който са качили на стоп в колата си.
[offtopic]Жалко,че никой не изказва съболезнования за третия загинал в тази катастрофа.Явно през сините очила той е невидим.Що за хора сте....?[/offtopic]
Не знам......що за хора сте да се гаврите с паметта на Гунди,отговори ? Само без заучените фрази,моля !
Кое по-точно е гавра с паметта на Гунди?Но го посочи точно,без да ми вменяваш думи на друг!
[offtopic]Гавра е това което пеете за ГУНДИ, а тука се правите на света вода не напита!! Срам е изобщо да напиша това което вие пеете за този човек. Или ще кажеш, че умопомрачителните простотии ЦИТИРАМ ВАС (нека бог да ми прости, че изобщо пиша това гнусно нещо):
-Гунди е разложен труп
-Гунди е шофьор але але
-Гунди изгоре але але
-Гунди ********
-Гунди умре
-Христос Воскресе, Гунди НЕ!!!
Това не са ли вашите мантри, Само болни хора като вас могат да ги говорят тези мерзости и после да твърдят, че видиш ли: ЛЕВСКАРИТЕ се гаврят и потъпкват паметта на тези хора загинали трагично на тази дата!!!
Типично по комунистически: Едно говориш - друго правиш!!! Точно ВИЕ нямате ни най-малко право да говорите за Гунди и гаври!!! Ако имате поне малко доблест и срам ще си го признаете, ама нямате!!![/offtopic]