41 години от смъртта на Гунди и Котков

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: 41 години от смъртта на Гунди и Котков

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 30 юни 2012 15:54

GOLEADOR написа:
Син до гроб написа:
GOLEADOR написа:Бог да прости Гунди , Котков и човека който са качили на стоп в колата си.
[offtopic]Жалко,че никой не изказва съболезнования за третия загинал в тази катастрофа.Явно през сините очила той е невидим.Що за хора сте....?[/offtopic]

Не знам......що за хора сте да се гаврите с паметта на Гунди,отговори ? Само без заучените фрази,моля !

Кое по-точно е гавра с паметта на Гунди?Но го посочи точно,без да ми вменяваш думи на друг!

[offtopic]Гавра е това което пеете за ГУНДИ, а тука се правите на света вода не напита!! Срам е изобщо да напиша това което вие пеете за този човек. Или ще кажеш, че умопомрачителните простотии ЦИТИРАМ ВАС (нека бог да ми прости, че изобщо пиша това гнусно нещо):
-Гунди е разложен труп
-Гунди е шофьор але але
-Гунди изгоре але але
-Гунди ********
-Гунди умре
-Христос Воскресе, Гунди НЕ!!!

Това не са ли вашите мантри, Само болни хора като вас могат да ги говорят тези мерзости и после да твърдят, че видиш ли: ЛЕВСКАРИТЕ се гаврят и потъпкват паметта на тези хора загинали трагично на тази дата!!!

Типично по комунистически: Едно говориш - друго правиш!!! Точно ВИЕ нямате ни най-малко право да говорите за Гунди и гаври!!! Ако имате поне малко доблест и срам ще си го признаете, ама нямате!!![/offtopic]
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 30 юни 2012 16:04, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юни 2012 15:58

Captain Stottlemeyer написа:
GOLEADOR написа:Бог да прости Гунди , Котков и човека който са качили на стоп в колата си.
[offtopic]Жалко,че никой не изказва съболезнования за третия загинал в тази катастрофа.Явно през сините очила той е невидим.Що за хора сте....?[/offtopic]

[offtopic]Ами това е български спортен форум, а не дом за тъжни обреди. Дай да изкажем съболезнованията си и за тримата съветски космонавти, които също загинаха на тази дата. Или ти изобщо не си чувал за това, защото тогава си бил още в топките на баща си, но сега за теб по-важното е да се заядеш....[/offtopic]

[offtopic]С никой не съм се заяждал?Само ми направи лошо впечатление липсата на човещина към третия загинал в катастрофата.[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 30 юни 2012 16:02

GOLEADOR написа:
Син до гроб написа:

Не знам......що за хора сте да се гаврите с паметта на Гунди,отговори ? Само без заучените фрази,моля !

Кое по-точно е гавра с паметта на Гунди?Но го посочи точно,без да ми вменяваш думи на друг!

Явно си доста малък,което не е порок разбира се,но няма как да помниш,че на Герена се игра мач 2000 или 2001 точно по Великден или в дните около този голям християнски празник и в сектора за гости имаше транспарант "Христос воскресе ,Гунди не", смятам че си гледал клипчето в което фенове на ЦСКА и по-точно от разформированата ви вече фракция 13-14 не знам точно, пеят за Величка Аспарухова и "Гунди изгоре".Другият случай е от пресните-поругаването на мемориалната плоча на Гунди и Котето на Витиня с надписи и драсканици отново на горепосочената фракция ! Да не споменавам ,че имаше отново транспарант" Мадона при Джако и Гунди", "Всички говеда при Гунди","Гунди е разложен труп" - гнус ме е че ги пиша дори :x Затова не се учудвайте когато ви наричаме турци и анти-левскари...
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 30 юни 2012 16:05

Цесекар да ми говори за човещина,уважение и почит към Гунди е на-малкото нагло ! Може,но много по-старото поколение цеденевисти .
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юни 2012 16:21

Син до гроб написа:Цесекар да ми говори за човещина,уважение и почит към Гунди е на-малкото нагло ! Може,но много по-старото поколение цеденевисти .

[offtopic]Ти първо се опитваш да ми вменяваш думи и действия на други хора и после ме упрекваш за тях!Това е нагло и подло и с нищо не се различава от тези които са скандирали ужасните неща за Гунди.Аз само исках да сте по-човечни към третия загинал българин,нищо друго![/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 юни 2012 16:40

Много правилно един от потребителите над мен може би случайно спомена за гибелта на съветските космонавти. Навремето в тефтерчето ми този ден беше наречен "черен". До днес мнението ми не се е променило и няма да се промени. Това е "черен" ден за България и за човечеството. Две големи трагедии.
Мир на праха на великите наши футболисти! Мир на праха и на съветските космонавти!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2012 16:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WnpsyotIJ_0[/youtube]

Големи футболисти!Можеха още да дадат на България, но съдбата бе решила друго :cry:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 юни 2012 17:28

Въпреки че съм цесекар и не съм бил роден тогава и аз казвам ПОКЛОН пред паметта на тези двама български футболни гении.Едни от най-добрите футболисти по онова време не само на национално ами и на световно ниво.Твърдо съм против простотиите,които пеят феновете на ЦСКА.Против съм обаче и да се обвиняват всички фенове на ЦСКА за тези простотии.Те са дело само на една шепа келеши.Не на цялата публика.Истината за този трагичен инцидент обаче е една-той е бил непредотвратим.Колата се е движела с много висока скорост.Кръстовището,по което се движела алфата е било Т образно,като камионът идва от дясната част на Гунди и Котков.Пред тях не е имало права отсечка а скат.Така дори и да го е нямало камиона там са щели да се забият в ската.При което резултата щеше да е същият.Високата скорост убива бе хора разберете го.При скорост 120 км/ч. спирачният път на такъв автомобил е около 50-60 метра.Дори и отсечката да е била 190 метра дълга както казва шофьора на камиона най-вероятно спирачките на колата са натиснати някъде по средата на тази дистанция,че може и по-късно.Просто може би Гунди до последно се е надявал камионът да се изнесе,но сигурно,не е познавал маршрута,защото ако знаеше,че следва Т образно кръстовище със завой на ляво 90 градуса Гунди едва ли щеше да кара с тази скорост надолу.Между другото колата и до ден днешен се пази в гаража на заклет левскар,чието име обаче хората от форума на Алфа Ромео отказват да назоват.Интерересен е факта,че от цялата кола е останала запазен само десният заден стоп,който е непокътнат.Другият интересен факт,за който обаче не е 100 % сигурно всичко е,че третият човек в колата е бил генрал от Българската армия.Защо обаче името му и до днес се пази в тайна така и не става ясно....

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 30 юни 2012 22:35

Поклон пред паметта им!
Винаги едни от нас, венаги в нашите сърца!
Почивайте в мир, незабравими ГУНДИ и КОТКОВ!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юли 2012 23:20

Респект за левскарите,които почитат и уважават тази дата.
Само нема да си крадем легендите ,нали :idea:

НИКОЛА КОТКОВ :

Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Цени хубавите качества на другите и си „присвоявай” ония от тях,които биха ти подхождали.
Ако ти се жалиш сам,другите няма да те жалят.
Не нареждай на съотборниците си какво да правят,а го прави заедно с тях.
Щом публиката е малко-замисли се къде е причината.
Пази си нервите-загубиш ли ги,предварително си загубил двубоя.
Внимавай след някоя голяма победа,да не допуснеш няколко малки.
Щади големите в миговете на тяхната слабост.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Футбол - България”