"Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013 ПАК ПРОВАЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: "Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013

Мнениеот siniq_fen » 29 юни 2012 19:11

THE G.A.M.E написа:Пууу влизам да прочета, какво мислят левскарите за тазгодишното ни участие в Европа, а то 5 страници пълни безмислици !

И аз се връзвам на такива провокации, но на хора, с който има смисъл да се спори.

Последните 5-6 страници са супер-безмислени ...

На 10000% споделям :D 10 пъти се праснах по челото. Иначе за да не е много спам, кога играят Сараево и Хибърниънс ?
Само Левски!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 29 юни 2012 19:18

siniq_fen написа:
THE G.A.M.E написа:Пууу влизам да прочета, какво мислят левскарите за тазгодишното ни участие в Европа, а то 5 страници пълни безмислици !

И аз се връзвам на такива провокации, но на хора, с който има смисъл да се спори.

Последните 5-6 страници са супер-безмислени ...

На 10000% споделям :D 10 пъти се праснах по челото. Иначе за да не е много спам, кога играят Сараево и Хибърниънс ?

Първия им мач е на 5 юли, а реванша на 12 юли...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юни 2012 19:23

Дано има някой линк да ги видим двата тима ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 29 юни 2012 19:24

Ултрасите на ФК Сараево: Кои са Левски? Играем с най-обикновени балкански цигани!
Пет, 2012-06-29 15:26

Феновете на ФК Сараево, който по всяка вероятност ще се изправи срещу Левски във II кв. кр. на Лига Европа, вдигнаха напрежението по оста Босна - България още преди тимът им да се е класирал напред в турнира, пише "7 дни спорт". Ултрасите определиха "сините" като "цигани".

"Кои са Левски? Играем с най-обикновени балкански цигани. Играли сме с големи отбори, но те не са такъв тим. Ще ги бием, но всичко стъпка по стъпка. Първо трябва да отстраним Хибърниънс", пишат феновете на ФК Сараево в официалната Фейсбук страница на клуба.

От своя страна пък "сините" ултраси отговориха, като пуснаха видеоклипове на Сектор "Б", за да стреснат босненците. По неофициална информация около 1000 привърженици от Сараево ще атакуват "Георги Аспарухов" на 19 юли.

http://www.sport1.bg/sport1/node/264719

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 29 юни 2012 19:36

THE G.A.M.E написа:Дано има някой линк да ги видим двата тима ...

Един колега от форума си беше сложил като подпис едно клипче как да гледаме мачове онлайн с Гугъл Хром... Ето линка: http://vbox7.com/play:e2ecf22f
Изпълняваш всички инструкции и после гледаш всички възможни мачове. Много е ефективно и съм много доволен, че го качих...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 юни 2012 19:57

valiooooo написа:Ултрасите на ФК Сараево: Кои са Левски? Играем с най-обикновени балкански цигани!

Феновете на ФК Сараево, който по всяка вероятност ще се изправи срещу Левски във II кв. кр. на Лига Европа, вдигнаха напрежението по оста Босна - България още преди тимът им да се е класирал напред в турнира, пише "7 дни спорт". Ултрасите определиха "сините" като "цигани".

"Кои са Левски? Играем с най-обикновени балкански цигани. Играли сме с големи отбори, но те не са такъв тим. Ще ги бием, но всичко стъпка по стъпка. Първо трябва да отстраним Хибърниънс", пишат феновете на ФК Сараево в официалната Фейсбук страница на клуба.

От своя страна пък "сините" ултраси отговориха, като пуснаха видеоклипове на Сектор "Б", за да стреснат босненците. По неофициална информация около 1000 привърженици от Сараево ще атакуват "Георги Аспарухов" на 19 юли.

Нека да дойдат на стадиона и там да ни нарекат цигани.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юни 2012 23:10

valiooooo написа:Ултрасите на ФК Сараево: Кои са Левски? Играем с най-обикновени балкански цигани!

Ма те много ще дойдат бе :lol: На Левски привържениците на стадиона ще са не по- малко от 10 000 ;)
Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 юни 2012 23:14

Няма да са 1000 човека със сигурност. Най-много 100 им давам. То и ония от Аик бяха големите хулигани и се заканваха какво ще правят в София ,а накрая дойдоха 3-4 човека в сектора за гости :mrgreen:
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 юни 2012 23:17

Мен не ме притеснява Сараево, а че 20 дни преди мачовете в отбора ни останаха май само халфове. Ще играем тики-така явно. Който не вижда, че нямаме защитници и нападатели (не говоря за класа, ами чисто като бройка нямаме), значи не е добре със зрението. Чаворски? Не, мерси. Де Карвальо е добър, ама донякъде, Опоку засега е загадка. От изречението: И да не дойде нападатател не е фатално, защото имаме Карвальо и Чаворски ме побиват силни тръпки

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 30 юни 2012 14:38

drvasko98 написа:Мен не ме притеснява Сараево, а че 20 дни преди мачовете в отбора ни останаха май само халфове. Ще играем тики-така явно. Който не вижда, че нямаме защитници и нападатели (не говоря за класа, ами чисто като бройка нямаме), значи не е добре със зрението. Чаворски? Не, мерси. Де Карвальо е добър, ама донякъде, Опоку засега е загадка. От изречението: И да не дойде нападатател не е фатално, защото имаме Карвальо и Чаворски ме побиват силни тръпки

Ако ние играем тики-така аз си режа вените на центъра на Герена ;д Защо говориш такива глупости ? Имаме си по 2 човека отляво и дясно и нападателите мисля, че са 2ма, остава да се намери опорен халф, но може и да не се взима ако вземем Бенжалюн => Пелето отива опорен халф.

Върни се в “Архив”