Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:Red Warrior написа:haha написа:Защото тука на никой не му дреме за общественото мнение и колкото и протести да има ефектът ще е нулев.
Аз съм от тези които смятат, че щом си мълчим значи си го заслужаваме. Даже трябваше 50% да увеличат тока, че да ни дойде акъла! Нещо се чува и за парното ще има "радостни" новини.
Виж,има верни неща в написаното ти,но аз не знам дотук някой от простестите,които се организираха през последните няколко години да е постигнал целта си.Друг въпрос е,колко сериозни бяха въпросните протести.
П.п.Милене,как ще коментираш думите на Премиера,че сме най-стабилната икономически страна,заедно с Германия?
milen.hristov написа:Д не би да ни отпускат помощи като на гърци, италианци, испаници. лошото е,че тази стабилнос е за сметка на обикновения човек като тези във форума, на които ни писнада си свиваме бюджета и да си играем на икономия
Но не ме разбирай погрешно, по-зле от Виденово не е, няма и как да стане.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Red Warrior написа:Гражданин от село, в момента произвеждаме 2 пъти повече електроенергия, отколкото потребяваме. Тоест не ни е нужно Белене. А поинтересувай се за посредниците, които купуват ток от Козлодуй и го изнасят. Само ще ти кажа, че ние плащаме ПОВЕЧЕ отколкото чужденците, а целият риск е на наша територия.
гражданин от село написа:Red Warrior написа:Гражданин от село, в момента произвеждаме 2 пъти повече електроенергия, отколкото потребяваме. Тоест не ни е нужно Белене. А поинтересувай се за посредниците, които купуват ток от Козлодуй и го изнасят. Само ще ти кажа, че ние плащаме ПОВЕЧЕ отколкото чужденците, а целият риск е на наша територия.
1.Не е два пъти, по-малко е,но това не е от съществено значение.
2.Нужно ни е или смяташ,ле България не трябва да развива промишлеността си.
3.Износът трябва да се извършва от държавата и парите да влизат в хазната
4.Да изнася се евтиния ток от Козлодуй,а ние плащаме скъпия на ТЕЦ-овете, които са собственост на чужди компании.Източване парите на българите.
milen.hristov написа:Tommi написа:То не може хем без Белене, хем ниски цени.Свиквайте, това е само началото.
А кой щеше да плаща белене, това увеличение е и за избиване на доммонета дадените пари за строежа. Тук е грешката на Борисов, отдавана трябваше да е отрязъл това безумие
Red_Pride написа:и 100 Белене-та да има пак ще е скъп тока,вземете една касова бележка за ток и вижте освен реалните изразходени киловати какви простотии се плащатат![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта