До шефовете на Гонг
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
До шефовете на Гонг
Уважаеми господа /Русев и Александров/ ,тъй като се е създало впечатлението ,че Ви пука за детско-юношеския футбол и спорт моля преценете сами в разгара на лятото като се провежда турнир по футбол дали не е редно да пуснете някоя и друга информацийка за това.Уважавания от мен Добри Атанасов сигурно знае за мачовете които започват от днес на стадиона в Оброчище.Как мислите ще се запалят още деца след като изявите на другите момчета не се отразяват никъде.Надявам се ,че ще пуснете някое материалче за тези деца родени 1996 и 1997г.,те жадуват да прочетат нещо за себе си и да станат известни макар и за миг.Тези деца още не са заразени с пошлост и звездомания ,сега е момента,когато БГ футбола е в тотален упадък да им обърнем внимание и така да ги поощрим.Предварително Ви благодаря за съдействието.
Re: До шефовете на Гонг
Te те чуха Русев и Александров
Браво! Дано те чуят и обърнат внимание на децата. Докато си струва...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
за тези хора парите са над всичко.ако им се плати не само ,че ще обърнат внимание ами само за това ще говорят.нужно ли е да напомням колко пъти феновете на Ботев сме изкарвали официални документи за милиони левове злоупотреби на селския и нито 1 път не обръщат внимание.разберете веднъж завинаги,че това не са журналисти ,а търговци!!!
Браво, наистина! Трябва да се повдига духа на малките, ако искаме да имаме и гледаме качествени спортисти след време. Дано да не остане само с нашето прочитане...
Винаги, навсякъде !
Ама ако се замисля от бизнес гледна точка май е по-добре да кажем, че Левсски върви по стъпките на Роналдиньо а другото не е интересно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Като цяло инфото на сайта е доста добро.Обаче има едно голямо НО......
1.Журналята от гонг си говорят със футбалерите,тренерите и прочие на малки имена , все едно са първи приятели.
2.Доста пристрастно следят нещата независимо червени , сини , оранджеви бля-бля.
3.Цялата ни журналистика е такава...то цялата държава си е една огромна лайнена топка,камоли журналистиката.
1.Журналята от гонг си говорят със футбалерите,тренерите и прочие на малки имена , все едно са първи приятели.
2.Доста пристрастно следят нещата независимо червени , сини , оранджеви бля-бля.
3.Цялата ни журналистика е такава...то цялата държава си е една огромна лайнена топка,камоли журналистиката.
Въпросът кйто си задавам е дали въобще ще го прочете някой от тях това мое мнение,а пък дали ще направят нещо зависи само от добрата им воля.Дано?!
- Бижутера
- Контакти:
dmalecov написа:то цялата държава си е една огромна лайнена топка,
а себе си включваш ли в това число?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Stenly що не заключиш и тази тема и тя Ви прави критика,нали така Ви учат-който критикува вън?Благодаря!Мислех ,че поне Гонг ще направят нещо,но за съжалине кои сме ние ,че да ни обърнат внимание?По-лесно е да заключиш темата и толкоз.Сори но ще Ви изчакам малко и ще започна да Ви заливам с теми и въпроси за детско-юношеския футбол и конюктурата при отразяването на събитията в българският спорт.Поздрави от един разочарован много голям фен на Гонг.Междудругото заключената тема беше подобна ,но със съвсем различен въпрос ,така че чакам отговор и се надявам да размислиш и да я отлючиш защото не е добре това което правиш.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”