Стига ГОВЕДА И СВИНЕ-това е форум!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

velinsky
Контакти:

Re: Стига ГОВЕДА И СВИНЕ-това е форум!!!

Мнениеот velinsky » 19 сеп 2008 14:21

Apostola написа:
cvetan написа:АЗ съм чорбар по природа!
Но ако искате и във форума да ме лишите от възможноста да се избъзикам с УЕФСКИ и СИВИТЕ ИСКЪРСКИ (ПОДУЯНСКИ) ГОВЕДА- няма да стане.
смисъла на фенството е да се кефиш когато другия страда. Варианта да се радвам на собствени успехи - не върви - вече 15г както няма такива.
Признава че не ме радва загубата на Левски от БАТЭ, но ме кефи физиономията на Батков след мача.
Бих се изкефил на реванша с Жилина , ако се наложи след ново 1-1 , Гонзо да бие дузпа----

Ето това е типичният български футболен запалянко! :roll:

Не-това е типичният бг комплексар,който не ходи на избори,но плюе управляващите,подмазва се на шефа си и мачка подчинените си с още по-голяма злоба и наслаждение,завижда на успелите,обижда слабите,страхува се от силните....Бог да пази България от такива!

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 19 сеп 2008 14:51

Късмет момчета, само това мога да ви кажа.Преди има-няма 3 месеца пак имаше опити да се поизчистят простотиите от тоя форум.Дигаха се бунтове, дириха се модератори, резултатите ги виждате във всяка втора тема.Ако вие постигнете повече - евала!
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 19 сеп 2008 15:39

Napylno sym syglasen s teb! Trqbva tezi obidi i otnoshenie mejdu fenovete da spre vednaga.

Znam che mnogo se izpisa za tova no ne zabravqite che vsichki sme bylgari i tezi koito ne sa go razbrali dobre da se zamislqt predi sledvashiq pyt da napishat pak nqkoq glupost ili obida.
Mersi
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 сеп 2008 15:50

crazy_one написа:Napylno sym syglasen s teb! Trqbva tezi obidi i otnoshenie mejdu fenovete da spre vednaga.

Znam che mnogo se izpisa za tova no ne zabravqite che vsichki sme bylgari i tezi koito ne sa go razbrali dobre da se zamislqt predi sledvashiq pyt da napishat pak nqkoq glupost ili obida.
Mersi

Пиши на кирилица българино! И не всички живеещи в България и пишещи по тези форуми са българи!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 19 сеп 2008 16:39

Хубаво е да има такива идеи, колкото и неизпълними да са........
Просто няма как да стане това, хората са такива, че дори да замълчат за малко винаги ще се намери някой който да разпали другите с някое "гениално" изказване, коментар и др....... А особено когато такъв човек е примерно журналист от сорта на Георги Атанасов, Ефрем Димитров, Жаклин......няма смисъл да се изреждат то читавите се броят на пръстите на ръката, та мисълта ми беше, че след някоя такава статия например (http://***.eu/exclusive1099.html#comments) , колкото и да си толерантен не можеш да си замълчиш....Според мен най-доброто е просто да не четеш и не пишеш, само това остана за да не се ядосваш и да не ругаеш другите......Всички имаме приятели от другия отбор, нека си коментираме м/у нас .

Върни се в “ЦСКА”