Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Четвърти титуляр избяга от Локомотив (Пловдив)

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 юни 2012 19:34

loko29 написа:Питам за Златински?

Понеже си много настоятелен,а освен това не си запознат с някои подробности...Снощи Златински беше на нашия стадион,говорихме си с него и т.н.Още преди няколко месеца,Ицо сподели ,че иска да играе в чужбина.За него има оферти от Казахстан,Китай и Франция,като едната е меко казана впечатляваща.Освен това,има проблем между Коко и Ицо.Повече подробности не мога да кажа,защото няма да е коректно.Пожелахме му успех и се разделихме като нормални хора.И се надяваме някой ден пак да се върне,при по-добро стечение на обстоятелствата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 юни 2012 20:09

bianchi написа:Колко ощеееееееееееееееее ? Направо сьм бесен писна ми от това безхаберие.

Абе спамер вземи се поспри малко бе. При всяка глупост нови теми, при всеки слух нови теми, при всеки "сигурен" трансфер нови теми и некви драми, луд ли си?! Само паника майна, слухове и глупости. "Четвърти титуляр избяга от Локомотив" ?! Как ти го роди главата това заглавие бе? Колко ощеееееееееее тъпашки теми ще ти четем?! Да не сме за един ден бе? Писна ми от твоето форумно безхаберие!

1. Никой не е "избягал". НИТО ЕДИН титуляр. НИТО ЕДИН. Нито Танка, нито Ицо, нито Базил. Още по-малкото сега проблема е за пари.
2. Проблема е личностен и ще се изглади най-вероятно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

favaca8888
Контакти:

Re: Локо привлече Тодор Тимонов

Мнениеот favaca8888 » 29 юни 2012 20:23

1912plovdiv написа:
Ванко_Ултраса написа:
Аз не знам, но Тимонов ще ви ушие в дербито - в това бъди сигурен!
Иначе вие така мислехте и за Камбуров, но от некадърен при нас стана ТРИКРАТЕН голмайстор на "А"гр.
Никой не беше чувал и за Иван Иванов, нали? Но при нас се изгради, като футболист, кариерата му след престоя на "Лаута" тръгна нагоре и сега е най-добрия в Партизан.
Никога на подценявайте Духът на Локомотив, жълти...само това ще ви кажа! Кой го знаеше Гара Дембеле и какъв беше преди да дойде в Локомотив? Ами за Карвальо? Венков, който беше дълбока резерва в Литекс при нас стана най-добрия ляв бек в "А"гр. Още нужно ли е да споменавам? На "Лаута" и мъртвец е в състояние да възкръсне! Колкото до Неделев ние ви взехме Илиан Йорданов, който въпреки вашите клетви против нас НЕ успяхте да го разубедите да вземе правилното решение и да дойде при нас. Тръгнахте пак по пътя по който вървяхте с Брокерите - и тогава бяхте тръгнали с големите кошници...сипехте закани и заплахи една след друга, НО всички видяхме сетнината ви накрая - бяхте като падаща звезда!

Принципно си прав си Иване , само че не си ли ззабелязал, че възкресенията и чудесата на Лаута стават по една случайност с футболисти които имат необходимата мотиваци , трудолюбие и постоянство . Все неща, с които Лимоня хич не се слави :lol: Все пак е дал на Ботев и откровенно му пожелавам успех , нека и той да се докосне до чудесата на Лаута ;)

Грешка, Иване !
Камбура стана само веднъж голмайстор с Локо ( пд ) и 2 пъти с Локо ( Сф ) ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 29 юни 2012 20:23

Не е ли 5 Венков са го забравили. Иначе аз да попитам вие доволните ли сте от селекцията на вашия отбор? Защото според мен до момента тя не е никак добра, да не говорим за евротурнирите. Иначе успех срещу Витес, но ще вие много трудно.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

action
Контакти:

Мнениеот action » 29 юни 2012 20:27

Кризата в Гърция удари сериозно Динев в джоба. След като изнемогеа сам да издържа отбораНито продава отбора нито иска понсори да му се чуди човек на Динев .

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 юни 2012 21:28

fero написа:Не е ли 5 Венков са го забравили. Иначе аз да попитам вие доволните ли сте от селекцията на вашия отбор? Защото според мен до момента тя не е никак добра, да не говорим за евротурнирите. Иначе успех срещу Витес, но ще вие много трудно.

Венков също беше дошъл при нас с уговорката да се пробва в чужбина,след края на сезона.Единствено за него ме е яд,че т.нар. ни ръководство,не направи нищо за да го задържи.Не е изключено да се върне в Локомотив ПД.А може би въпросът опира и до финансови възможности.Все пак Коко не е представител на партийна банка,нито бизнесмен,финансиращ управляващите, като...като някои собственици на други отбори.
Засега,като гледам темите,които се пускат,няма фенове които да са напълно доволни от селекцията в любимите им отбор.Изключение правят единствено Лудогорец,но те пък даже и не коментират дали и колко са доволни. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 юни 2012 21:40

Очаквах Караджата да си възвърне формата и да направи силни мачове за Локомотив, но излезна пълен лигльо и ни провали в доста важни мачове.
Аз поне Караджов няма, с какво да го запомня.Той е едно богаташко и разглезено детенце, което още не се е наиграло. Ще вземем друг, който ще е по-сериозен и по-добър от него.
Радвам се, че тоя троянски кон ни напусна!
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 29 юни 2012 22:29, променено общо 1 път.
Изображение

ЦСКА-ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-ОФАНЗИВА » 29 юни 2012 21:46

В Мараша и каршияка има много червени
САМО ЦСКА респект пред Ботев :!:

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 29 юни 2012 21:55

ЦСКА-ОФАНЗИВА написа:В Мараша и каршияка има много червени

Много сте,ама сте невидими :mrgreen: И сте респектирани от жълтия ви израстък :mrgreen:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

ЦСКА-ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-ОФАНЗИВА » 29 юни 2012 22:04

White Snake написа:
ЦСКА-ОФАНЗИВА написа:В Мараша и каршияка има много червени

Много сте,ама сте невидими :mrgreen: И сте респектирани от жълтия ви израстък :mrgreen:

Респект означава уважене бе пич а и кой се крие виж след кръговото по целия бъл. В. Априлов има залепени стикери вън боклуците от ЦСКА . А и спокойно се разкарвам с фанелка на ЦСКА

Върни се в “Локо Пловдив”