Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Златински: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!
За поред път се показа що да стока е. Кинти, кинти дайте кинти.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Златински: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!
loko1 написа:За поред път се показа що да стока е. Кинти, кинти дайте кинти.
Как "кинти",бе...Човекът е локомотивец!!!

- HoldenCaulfield
- Контакти:
Re: Локо Пд привлече Тодор Тимонов
Колкото и да не съм въодушевен от тоя трансфер, още по-малко пък мога да приема сравненията със Ицето Златински, е истина, че на Лаута много забравени или ненамерили среда футболисти се родиха...
Пожелавам му успех, да си наляга парцалките (онези, на принца...)
па да видим какво ще стане !!! Като нищо да целува обезумял емблемата...
А привържениците на сдружението бих ги помолил да се поуспокоят, нито тяхната селекция е кой знае какво, нито Караибрахим е почнал да прави чудеса (ще им дам и коз : той няма НИЩО ОБЩО с футбола
, но пък претенциите и остроумието им обаче са неземни...въпрос на манталитет както каза един левскар по-горе...
Пожелавам му успех, да си наляга парцалките (онези, на принца...)

А привържениците на сдружението бих ги помолил да се поуспокоят, нито тяхната селекция е кой знае какво, нито Караибрахим е почнал да прави чудеса (ще им дам и коз : той няма НИЩО ОБЩО с футбола

"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."
-
Re: Локо Пд привлече Тодор Тимонов
Иги, Данчо Милиев, щял да става орка. Ферарио Спасов искал него и Румен Трифонов. Според Спортлайн. Я го стегнете малко по линия на камората....
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Четвърти титуляр избяга от Локомотив (Пловдив)
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Иван Караджов отказа да се качи на самолета за Австрия, където смърфовете ще проведат част от предсезонната си подготовка. Към този момент причината бившият страж на ЦСКА да напусне смърфовете не е известна.
Факт е обаче, че Караджов е четвъртият титуляр на пловдивчани, който напуска клуба. Преди него това направиха Базил де Карвальо, който избяга в Левски, а Христо Златински и Юнес Бенжелюн отказаха да си подновят изтичащите договори.
Факт е обаче, че Караджов е четвъртият титуляр на пловдивчани, който напуска клуба. Преди него това направиха Базил де Карвальо, който избяга в Левски, а Христо Златински и Юнес Бенжелюн отказаха да си подновят изтичащите договори.
Re: Четвърти титуляр избяга от Локомотив (Пловдив)
Колко ощеееееееееееееееее ? Направо сьм бесен писна ми от това безхаберие.
Какво става с Локото?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Какво става с Локото?
Попитай господина от Сандански какво Става загубихме Национал без пари сега и този.
Единствено за Венков ме е яд
Другите да правят квото искат 

rado. написа:Единствено за Венков ме е ядДругите да правят квото искат
Това никаде го няма да си в Лига Европа и Финалист за Купата, и да не може да подпишеш с основните си играчи имаш и Национал а за него няма да вземем една стотинка това е срам.