Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 29 юни 2012 16:40

Matthew написа:Водещият реализатор в нигерийското първенство Сиби Гуар ще изкара пробен период в Левски, съобщава сайтът SuperSport.com. Очаква се 24-годишният нигерийският нападател да се присъедини към лагера на "сините" в Австрия в следващите дни.

"Сиди трябва да отпътува за проби в Левски (София). Датата на неговото заминаване и срокът на пробния период все още не са ясни, но скоро ще има повече подробности. Той ще тренира с отбора и ако го харесат, ще му предложат договор", сподели пред медията източинк, близък до нападателя на Niger Tornadoеs.

Посочва се, че Сиби Гуар е искан и от клубове от ЮАР, но футболистът твърдо предпочита да продължи кариерата си в Европа.

Гуар е отбелязал 14 гола за клуба си в първенството на Нигерия през този сезон и гони рекорда на Джуде Анеке от 20 попадения в рамките на един сезон.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=372494[/offtopic]
Ако е този,който искат,защо идва на проби ??? Нали са го наблюдавали Дончо и ко. ???

Еми значи не е този. ;)

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Мнениеот Matthew » 29 юни 2012 16:55

Това навява на мисълта,че този,който сме искали,няма да може да се осъществи сделката .... :roll:
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 юни 2012 17:00

Сакаме и Чекаме мистериозният нападател! :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 29 юни 2012 17:04

turbogena написа:Сакаме и Чекаме мистериозният нападател! :mrgreen:

Имам неприятното усещане ,че дошлия на проби нападател съвсем скоро ще подпише с Левски ,защото времето минава и се бърза да се привлече нападател ,колкото се може по-бързо ,за да се сработи с отбора .

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 29 юни 2012 17:06

Matthew написа:Това навява на мисълта,че този,който сме искали,няма да може да се осъществи сделката .... :roll:

Мен пък ме навява на мисълта, че журналистите безмозъчно преписват едни от други, както и от чужди медии, и досега не са познали нито един, повтарям НИТО ЕДИН, трансфер в Левски, дори и приблизително...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 юни 2012 17:12

Според мен нападателят е отказал и сега гледат друг вариант.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 юни 2012 17:13

zap_lv написа:

Имам неприятното усещане ,че дошлия на проби нападател съвсем скоро ще подпише с Левски ,защото времето минава и се бърза да се привлече нападател ,колкото се може по-бързо ,за да се сработи с отбора .

Карвальо защо е в отбора ? Никой няма да дойде в България и да играе за чест и слава . Не знам тия скаути какво правят и къде търсят играчи , ама съм сигурен , че може да се намери един бразилски нападател от типа на Аилтон от Апоел и то за без пари . Ама ние гледаме разни чернилки , които сигурно ритат в саваната... ако искат класен нападател да развързват кесията или да си намерят добри скаути , а не да обират боклуците , които предлага мениджърската въхрушка :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

way
Контакти:

Мнениеот way » 29 юни 2012 17:15

bilyaletdinov написа:
zap_lv написа:

Карвальо защо е в отбора ? Никой няма да дойде в България и да играе за чест и слава . Не знам тия скаути какво правят и къде търсят играчи , ама съм сигурен , че може да се намери един бразилски нападател от типа на Аилтон от Апоел и то за без пари . Ама ние гледаме разни чернилки , които сигурно ритат в саваната... ако искат класен нападател да развързват кесията или да си намерят добри скаути , а не да обират боклуците , които предлага мениджърската въхрушка :?:

Ама тея чернилки от саваната няма да имат проблем да играят на нашите терени и са супер издръжливи

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 юни 2012 17:15

bilyaletdinov написа:

Напълно подкрепям! Нашите пак се опитват да минат тънко и работата да стане за без пари. Така силен отбор трудно ще се направи. Но какво да коментирам ,всякаш ще променим нещо...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 29 юни 2012 17:16

Хора тоя прословут нападател няма да дойде.Щом нашите го чакат 4–5 дни ясна е работата.
Той ако искаше щеше да дойде още първия път щом са се свързали с него ;)

Върни се в “Архив”