Poneje sum ma rabota I pisha ot telefona a ma nego nqmam kirilica... Iskam samo edno da kaja po povod na macha ...
Halal da im e na vsichki arogantni Arabi ot "bundestima"...!:D
A tova za juve-Italy shte se diskusira dovechera:D:P
ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Tommi написа:Ключовите играчи в Скуадрата са от два отбора - Ювентус и Рома.
Напълно подкрепям!По-нагоре в темата бях написал, че Пирло и Де Роси са най-важните играчи в схемата на Италия!Особено много симпатизирам на Де Роси, който играе еднакво добре и като централен защитник и като дефанзивен халф!
RedeviL написа:Tommi написа:Ключовите играчи в Скуадрата са от два отбора - Ювентус и Рома.
Напълно подкрепям!По-нагоре в темата бях написал, че Пирло и Де Роси са най-важните играчи в схемата на Италия!Особено много симпатизирам на Де Роси, който играе еднакво добре и като централен защитник и като дефанзивен халф!
Ако "Юве" стане шампион на Европа догодина, постиженията им ще бъдат признати от цял свят. В противен случай ще си останат отбор за местна консумация. Тази титла се знаеше още през май кой ще я спечели.
Томи разсъждава изключително трезво и обективно. Учете се от него! И не само от него, но просто го казвам като положителен пример.
За малкото момиче съм си казал мнението. Не й обръщайте особено внимание на приказките! Все пак тепърва ще става жена.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Винаги съм се опитвала да уважавам хората, но ще ти кажа, че ти си просто един глупак! Аз съм на почти 24 години, а ти не спря да ме обиждаш, подценяваш и какво ли не.daniel875 написа:Ако "Юве" стане шампион на Европа догодина, постиженията им ще бъдат признати от цял свят. В противен случай ще си останат отбор за местна консумация. Тази титла се знаеше още през май кой ще я спечели.
Томи разсъждава изключително трезво и обективно. Учете се от него! И не само от него, но просто го казвам като положителен пример.
За малкото момиче съм си казал мнението. Не й обръщайте особено внимание на приказките! Все пак тепърва ще става жена.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Sardukar написа:Италия играе атрактивно като ЮВЕНТУС през изминалия сезон. Видно е, че играчите, които играят в ЮВЕНТУС в момента придават облик на Италия като отбор! Но няма нужда от постоянно повтаряне на заучени фрази. ЮВЕ е КЛАСА, а същото важи и за Италия! И двата отбора бяха подценявани и подигравани доста дълго време. ЮВЕ се вдигна, а сега е ред на Италия. Няма нужда от постоянни натяквания за приноса на ЮВЕ при успешните игри на италианците. Това е съвсем нормално! Според мен феновете на Италия, които не подкрепят ЮВЕНТУС не се засягат от техния принос(който е видим), а от постоянното му повтаряне. Нека феновете на ЮВЕ сме по толерантниНай-силното оръжие на Италия е колектива, а той се дължи на всички играчи без значение, за кой клуб играят!
Нямам търпение Маркизио да "оправи" разбирачите, както го направи Балотели![]()
Поздравления, че си изказал точно причината да намирам постоянното изказване на приноса на Ювентус за изключително дразнещо и най - вече никак не на място. Никой не е оспорил приноса на Ювентус, това би било съвършено невярно. Вратарят и трима защитници са от Ювентус, както и Пирло, за който няма да казвам къде стана това, което е в продължение на 10 години. Маркизио няма какво да ни оправя, вижда се, че е най - слабият халф на Италия в момента, Прандели го държи цял мач всеки път, което е необяснимо за мен, но както и да е. Дано избухне на финала, ще съм изключително радостен и ще му пиша името с главни букви ако искате

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Laetitia написа:Винаги съм се опитвала да уважавам хората, но ще ти кажа, че ти си просто един глупак! Аз съм на почти 24 години, а ти не спря да ме обиждаш, подценяваш и какво ли не.daniel875 написа:Ако "Юве" стане шампион на Европа догодина, постиженията им ще бъдат признати от цял свят. В противен случай ще си останат отбор за местна консумация. Тази титла се знаеше още през май кой ще я спечели.
Не му обръщай внимание, така се чувства значим, от позицията си на мъдър, заради годините, човек. Типично нашенска комплексарщина е да гледаме на по - младите с пренебрежение, както и на жените, щом се отнася до футбол. От доста време мисля, ако не книга, то поне сборник да пиша на тема комплекси, ама ще се опитам да посъбера още малко материал и тогава

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Не му обръщай внимание, така се чувства значим, от позицията си на мъдър, заради годините, човек. Типично нашенска комплексарщина е да гледаме на по - младите с пренебрежение, както и на жените, щом се отнася до футбол. От доста време мисля, ако не книга, то поне сборник да пиша на тема комплекси, ама ще се опитам да посъбера още малко материал и тогава
[/quote]
Значи политолог ще ставаш? Ами личеше ти. Това обаче не знам какво толкова влече младите хора. Сякаш, че няма друго, с което да се захванат - земеделци, работници в промишлеността, доколкото е останала промишленост у нас, инженери. Както и да е. Важното е да си се справил.
Ултрасите имат по - големи комплекси от другите. Това, което чета във форума, в повечето случаи е направо потресаващо. Имам предвид другия форум.
От един клуб, който и да е той, не зависи живота ни. Още повече чуждестранен. Пренебрежителното отношение, за което говориш, си има своите основания, а това, че не го приемаш, е твой проблем.

Значи политолог ще ставаш? Ами личеше ти. Това обаче не знам какво толкова влече младите хора. Сякаш, че няма друго, с което да се захванат - земеделци, работници в промишлеността, доколкото е останала промишленост у нас, инженери. Както и да е. Важното е да си се справил.
Ултрасите имат по - големи комплекси от другите. Това, което чета във форума, в повечето случаи е направо потресаващо. Имам предвид другия форум.
От един клуб, който и да е той, не зависи живота ни. Още повече чуждестранен. Пренебрежителното отношение, за което говориш, си има своите основания, а това, че не го приемаш, е твой проблем.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Възрастта не е признак за мъдрост. Това, че някой е живял по-дълго от мен, не го прави нещо повече в интелектуален и всякакъв друг план.acmilan написа:Не му обръщай внимание, така се чувства значим, от позицията си на мъдър, заради годините, човек. Типично нашенска комплексарщина е да гледаме на по - младите с пренебрежение, както и на жените, щом се отнася до футбол. От доста време мисля, ако не книга, то поне сборник да пиша на тема комплекси, ама ще се опитам да посъбера още малко материал и тогава![]()
Имаш много материал за писане на сборник. Ако напишеш, го искам с автограф.

И, впрочем, съм съгласна напълно с това, което написа по-горе за ювентинците и отношението им.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Знам, че сега мнозина ще се нахвърлят срещу мен, подигравайки ми се за прогнозата, че Германия ще играе на финал по нефутболни причини.
Да, формално погледнато е така - Германия отпадна от Евро 2012 ...
Все пак аз съм само един запалянко като вас, а не врачка или екстрасенс. Ако познавах на 100 % мачовете щях да съм милионер от Еврофутбол и нямаше да се налага да работя.

Въпреки това и след снощния мач не се отказвам от теорията си, че футболът е подчинен на политиката в световен мащаб. Мисля, че той продължава да бъде мощно оръжие за масова манипулация в ръцете на Господарите на света.
Да, интернационалния отбор на Германия беше изхвърлен на полуфинала, НО .... с два гола на чернокожия "италианец" Марио Балотели ... Е това, не го бях предвидил, че може да се "случи" ...
Така цяла Европа и света видя как Маншафта беше покусен от един чернокож ... Една манипулация беше заменена с друга.
Не ми е приятен и факта, че всеки мач на Европейското започва с някакви идиотски речи на капитаните посветени на расизма. Смятам това за недопустима манипулация ! В този свят всеки се ражда свободен и такъв трябва да остане до края на дните си !
Всеки сам трябва да избира кого да харесва и кого не !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Снощи се видя прехваленият германски тим колко може.Вярно беше в най-трудната група, но с напредването на турнира балона се спука.Писна ми на всеки голям форум да ги сочат са сигурен краен победител.По този начин се пренебрегват труда и усилията на останалите отбори.Но нека не забравяме че същото се случва и с Испания в момента,другият,,фаворит''.Само финалът в неделя ще покаже кой заслужава купата.