Според мен са се споразумели със Стив Лео Белек.
Уикито може да не е съвсем достоверно, но залагам на тях в достоверността спямо другия сайт.
Може би така ми се иска, не знам и двамата са добро решение...нали видяхте снощи Балотели...
Тия яки негри са като отвързани в нападение...нямат тактическа дисциплина за защитници, но пуснеш ли ги напред става страшно.
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
абе не знам до колко може да се вярва на wiki.
давам за пример кво пише за Гарра -
→ Anorthosis Famagusta F.C. (Loan)
не съм чул никъде да се споменава. нямам представа какви източници ползват!

давам за пример кво пише за Гарра -
→ Anorthosis Famagusta F.C. (Loan)
не съм чул никъде да се споменава. нямам представа какви източници ползват!

За Гарата-жалко, но предпочитам нападателя да си е наш.
Списващ в друг форум фен на Левски който си има своите информатори близки около клубът ви сподели, че сте искали този http://www.transfermarkt.co.uk/en/leona ... 54890.html
Dogovoren na 100% za dosta po-niska suma. Predlojena mu e zaplata ot 50k na mesec, toi e poiskal 120k i pregovorite sa prikliuchili. E kak da doide klasen igrach? Kakvi po-tochno moje da sa ni argumentite? S kakvo moje da go nakarame da posika da igrae pri nas? Zatova smqtam i sega, che taka chakaniq igrach nEma da doide.

PFC Litex написа:Списващ в друг форум фен на Левски който си има своите информатори близки около клубът ви сподели, че сте искали този http://www.transfermarkt.co.uk/en/leona ... 54890.htmlDogovoren na 100% za dosta po-niska suma. Predlojena mu e zaplata ot 50k na mesec, toi e poiskal 120k i pregovorite sa prikliuchili. E kak da doide klasen igrach? Kakvi po-tochno moje da sa ni argumentite? S kakvo moje da go nakarame da posika da igrae pri nas? Zatova smqtam i sega, che taka chakaniq igrach nEma da doide.
A дано

Какво толкова ви харесва Steve Leo Beleck има само 6 вкарани гола .... вярно че е на 19 но 6 гола .....
ЕЕЕ най сетне дойде !!!! От кога го чакам ?
topchaki написа:ЕЕЕ най сетне дойде !!!! От кога го чакам ?
Кое ти дойде?
Тока дойде !
topchaki написа:Тока дойде !
Този Тока ,национал на коя държава е и колко гола има вкарани последния сезон?