Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sure thing1926

Re: Локо Пд привлече Тодор Тимонов

Мнениеот sure thing1926 » 28 юни 2012 21:15

Доколкото разбрах, Тимонов е по-слаб и от Васко Василев (Стълба). Само не разбрах, защо има 111 мнения за този "слаб" играч? Посланието за фьенувити е много болезнено. Уж могат да вземат, който си поискат, а Тошко ще играе на "Лаута"?‌ Трудно се прокарва в този случай, лъжата, че не Локомотив, а двегодишния "столетник" е отбора на Пловдив.

Аз също съм много доволен. Дано с Даксо да се разбират добре, ще гледаме "тики-така" футбол. За Витанов не искам да чувам и посмъртно. Ицето и той да се търси по-голям отбор. Някой път е на хубава позиция за удар и следва.... бум в комина на теца. След това мазно изсекване, все едно нищо не е станало. И яко търчане, но малко футбол. Сега с това момче, се надявам да има повече футбол! А Златински да отиде на гурбет за 5-10-20 години. И там да целува емблемите. Благодарен съм му, че от Локо, но искам и атракция на "Лаута".
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

supernew
Контакти:

Мнениеот supernew » 28 юни 2012 23:00

sure thing1926 написа:Доколкото разбрах, Тимонов е по-слаб и от Васко Василев (Стълба). Само не разбрах, защо има 111 мнения за този "слаб" играч? Посланието за фьенувити е много болезнено. Уж могат да вземат, който си поискат, а Тошко ще играе на "Лаута"?‌ Трудно се прокарва в този случай, лъжата, че не Локомотив, а двегодишния "столетник" е отбора на Пловдив.

Не, че нещо, ама само да ти припомня , че Тимонов бе изгонен от Ботев преди има-няма и година. Тошко ще играе на Лаута, щото по една или друга причина Ботев не го иска ;) Нито сме го поискали отново , нито нищо ;) Понеже гледам, че натам биеш ;)
Последна промяна от supernew на 28 юни 2012 23:03, променено общо 2 пъти.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 28 юни 2012 23:01

Само питам наистина ли си вярвате ,като казвате "отличен трансфер за Локомотив" ,като трансфера изобщо не Ви харесва или го казвате ,за да избегнете подигравателните подмятания от наша страна?
Примерът не е само Тимонов ... кеф ти доказан некадърник като Георги Стефанов (участващ в "Сделка или не") ,кеф ти Ели Маркес ...
Изображение

Изображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 28 юни 2012 23:03

sure thing1926 написа:Доколкото разбрах, Тимонов е по-слаб и от Васко Василев (Стълба). Само не разбрах, защо има 111 мнения за този "слаб" играч? Посланието за фьенувити е много болезнено. Уж могат да вземат, който си поискат,а Тошко ще играе на "Лаута"? Трудно се прокарва в този случай, лъжата, че не Локомотив, а двегодишния "столетник" е отбора на Пловд

Аз също съм много доволен. Дано с Даксо да се разбират добре, ще гледаме "тики-така" футбол. За Витанов не искам да чувам и посмъртно. Ицето и той да се търси по-голям отбор. Някой път е на хубава позиция за удар и следва.... бум в комина на теца. След това мазно изсекване, все едно нищо не е станало. И яко търчане, но малко футбол. Сега с това момче, се надявам да има повече футбол! А Златински да отиде на гурбет за 5-10-20 години. И там да целува емблемите. Благодарен съм му, че от Локо, но искам и атракция на "Лаута".

Брат ,ние го изгонихе ,изобщо не сме го искали при нас и това ти го знаеш. :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 юни 2012 23:27

Дотук в темата има 107 мнения. 46 от тях са на жълти фенове,5-6 на цесекари,4 на левскари и няколко на фенове на други отбори...Като прибавим и около 15-20 мнения на ботевисти,които съм изтрил...Добре де,мааа му стара...нали Лимона е бил изгонен от Ботев ? Нали уж не се интересувате какво става и какво не става в Локомотив ПД ? В крайна сметка,на какво се дължи тази активност на жълтите фенове в тема,която, по техните собствени твърдения, не би трябвало да ги интересува :?:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Re: Локо взе бивша звезда и любимец на феновете на Ботев!

Мнениеот отборът на Пловдив » 28 юни 2012 23:33

отборът на Пловдив написа:Всяко мнение на фен на Ботев показва тяхната болка и мъка от този трансфер на Лимона в Локомотив Пловдив. Това още повече ме води към мисълта, че сме уцелили 10ката! :idea:

:idea: :idea: :idea:
Това го казах сутринта. Потвърждава се в пълна сила! :mrgreen:
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 29 юни 2012 09:42

Не знам, дали Тимонов е искан от жълтия тим, но въпреки, че е професионалист, той можеше да играе даже и "кръвния враг Левски", но не и на "Лаута". Това е болката на някои.... Тези също са професионалисти, но са и превързани към Локо.

Едо: Никога не бих станал треньор на ботев.

Венков: Какви са тези жълтури да ми предлагат да играя при тях. Аз за 100 лв ще играя, но там няма да отида.

Златински: Невъзможно е да играя в ботев.

Херо: Искам да работя с Черноморец. Освен това са емоционално свързан с Локомотив и просто няма как да стана треньор на ботев.

Който се е докоснал до магията на Локо, винаги има морални ангажименти към Пловдивския любимец.

Даже и да ни е лоша селекцията вас какво ви засяга? Един плужек даже кисне 24 часа на ден в сайта на Витесе, ей такa, от безразличие към Локо?! Гледайте си вашата селекция. Взехте "чудесен десен бек". Не сте го гледали? Пуснете си мача на Локо с Левски на Герена, 2-1 за ЛОКО. Лазаров го разнасяше като пръскачка из лозе! Не знаеш момъкът къде се намира. Чудесно попълнение!

Жозе, Златински ако остане вземи си го у вас! На мен вече нескопосан футбол не ми се гледа.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 29 юни 2012 10:03

sure thing1926 написа:
Едо: Никога не бих станал треньор на ботев.

Венков: Какви са тези жълтури да ми предлагат да играя при тях. Аз за 100 лв ще играя, но там няма да отида.

Златински: Невъзможно е да играя в ботев.

Херо: Искам да работя с Черноморец. Освен това са емоционално свързан с Локомотив и просто няма как да стана треньор на ботев.

Който се е докоснал до магията на Локо, винаги има морални ангажименти към Пловдивския любимец.

Динко Дерменджиев - Чико /Легенда на Ботев/: За 6 месеца в Локомотив получих повече любов и уважение отколкото за цял живот в Ботев.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 29 юни 2012 12:17

Всеки човек някога узрява и пораства,мисля че е време тошко да порасне и ще направи това именно в Локомотив,очаквам повече голове с Тимонов и Даксон-защо не и Златински в халфовата линия.

Върни се в “Локо Пловдив”