Световно и европейско за юноши
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Световно и европейско за юноши
Здравейте колеги съфорумци предвид наближаващия край на Европейското по футбол за мъже се сетих, че както всяко лято и сега трябва да има световно и европейско за юноши в различните възрастови групи. Понеже съм голям почитател и обичам да гледам бъдещите звезди, но винаги попадам случайно на мачовете им по Евроспорт реших да се обърна към вас. Въпросът ми към вас е някой знае ли тази година кога ще са тези първенства и по конкретно това за юношите под 21 години където ще можем да видим Пабло Сарабиа, Икер Муниаин, Жерар Делоуфеу и други ?? Надявам се, че не съм го пропуснал и ще се радвам ако някой може да ми каже от кога до кога е защото нещо нищо не успявам да намеря на сайта на уефа : )) Благодаря предварително!
-
- Контакти:
Re: Световно и европейско за юноши
Догодина са. И европейското до 21, и световното до 20 се провеждат през една година. Имаше миналата 2011, значи следващите са през 2013. Мисля, че по-малките (под 19 и под 17) са всяка година. Потърси в google.
Има европейско У19, започва на 03.07 в Естония
П.С. У17 вече мина, Германия - Холандия беше финала, май Холандия го взеха
П.С. У17 вече мина, Германия - Холандия беше финала, май Холандия го взеха

Всяка година има Европейско до 17 и до 19 за 21 годишни е през 2 години а за Световно при всички възрасти е през 2 години.Сега има ЕП до 19 в Естония на 3 до15ти Юли.А до 17 мина и Холандия стана шампион.Скоро имаше един турнир до 23 годишни в Тулон там стана шампион Мексико
-
- Контакти:
Тази година ще има Олимпиада, а там футболният турнир се явява нещо като младежко световно.При добро стечение на обстоятелствата в Лондон ще участват Де Хеа, Муниаин, Бейл, Шакири, Наймар и някои други талантливи млади футболисти.Така че щом се интересуваш от млади таланти гледай футболния турнир.Започва на 25 юли.