Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Мнениеот Laetitia » 28 юни 2012 20:43

И ти, както и другите ювентинци, още сте пияни от еуфория. Но подобни заключения като твоето са нелепи...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 юни 2012 20:58

Така отново започвате излишни спорове преди да е започнало първенството. Юве ще е отново отбора,който има най-голям шанс да стане шампион и факторите са много. Най важния според мен е това,че си имат собствен стадион и от там идват доста приходи с които могат да бъдат доста активни на пазара,докато ние с Милан освен да вземем някой 30 годишен или някой под наем към този момент друго не можем да си позволим,защото собствениците започнаха да се скръндзеят и от това страда единствено отбора. Вярно е че не са длъжни всеки път да наливат много пари,но такова време дойде,че без тях си загубен. Хубавото е че Интер започна проект по построяване на нов стадион,който 2016г. трябва да е готов и да си имаме собствено гнезденце (както се казва) и от там да дойдат свежи пари за трансфери и всякъкви такива луксове :D

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 28 юни 2012 22:15

Laetitia написа:И ти, както и другите ювентинци, още сте пияни от еуфория. Но подобни заключения като твоето са нелепи...

Извинявам се на дамата.
Последна промяна от marchisio на 29 юни 2012 11:42, променено общо 1 път.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 28 юни 2012 22:18

durex написа:Така отново започвате излишни спорове преди да е започнало първенството. Юве ще е отново отбора,който има най-голям шанс да стане шампион и факторите са много. Най важния според мен е това,че си имат собствен стадион и от там идват доста приходи с които могат да бъдат доста активни на пазара,докато ние с Милан освен да вземем някой 30 годишен или някой под наем към този момент друго не можем да си позволим,защото собствениците започнаха да се скръндзеят и от това страда единствено отбора. Вярно е че не са длъжни всеки път да наливат много пари,но такова време дойде,че без тях си загубен. Хубавото е че Интер започна проект по построяване на нов стадион,който 2016г. трябва да е готов и да си имаме собствено гнезденце (както се казва) и от там да дойдат свежи пари за трансфери и всякъкви такива луксове :D

Е,то тва са само прогнози.Тва си е мое мнение,имам правото да ги изкажа и го правя ;).Морати винаги е намирал пари,а и с младия треньор,и задържане на основните играчи,интер ще са фактор 100%.Милан ги напусна половин отбор,и не вярвам,че играчи като Ачерби или Констант могат да допринесат за каквито и да било успехи.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 юни 2012 22:44

marchisio написа:
Laetitia написа:И ти, както и другите ювентинци, още сте пияни от еуфория. Но подобни заключения като твоето са нелепи...

Извинявай,но жена да ми говори за футбол - НЕ,МЕРСИ .
[offtopic]не се обиждай,просто не е нормално ;)[/offtopic]
Тесногръдието и скудоумието няма да ти помогнат в живота, вярвай ми...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 28 юни 2012 22:46

Извинявам се на дамата.
Последна промяна от marchisio на 29 юни 2012 11:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 юни 2012 04:02

Маркизио, имай поне малко уважение към дамата, бе човек... Вместо да се радваш, че има жена, която очевидно разбира от футбол и то не само защото е от Милан, и комуникира в спортен форум, ти започваш с някви типично нашенски комплексарщини, че жените не трябвало да говорят за футбол. И защо? А за приказките ти, че Милан щял да тъне в посредственост, ще ти кажа, че няма как точно най - големият клуб на света да бъде посредствен. Не ти прави чест да говориш глупости, само защото водихме борба за Скудетото. Миналите години всичките ювентинци се изказвахте коректно, взехте една титла и ви порасна много работата. Така ли не може да разберете, че да си голям означава да си достоен, да показваш уважение, да не падаш на ниско ниво. Милан може и да не стане шампион, естествено, че може и трети да завърши, всичко може да стане, само че и сега има много качествен отбор, айде няма да казва, че е по - силен от вашия, защото го мисля, но не мога да го докажа. Цял сезон бяхме с над 10 контузени, когато вие имахте такива проблеми, завършихте седми ;) И с това не би обезценявам титлата, не съм такъв човек, още след спечелването ви казах, че ние не я заслужавахме, вие просто я искахте повече. Каквото и да е станало, вие си спечелихте званието шампион. Но днес си долу, утре си горе, така е устроен светът. Дурекс, прав си за стадионите, но не си прав, че вие не купувате играчи. Аз винаги съм казвал и сега ще го направя, че Морати очевидно обича много Интер и се е вкарвал в такива разходи през годините, че не е истина. Берлускони също го е правил, но до преди 10 години главно. Все пак му прави чест, че клубът няма дългове, кредити и такива неща. А и той е най - успешният президент в историята на футбола. Но това говори предимно за качествено управление, за което основен принос има и Галиани. Морати е сякаш по - наивен, по - фенски гледа на нещата и изсипа много пари за футболисти, които не ги заслужават. Наистина ще се радвам да си построите стадион, а ние да откупим Сан Сиро от общината. Италия и днес за пореден път доказа, че е най - великата футболна нация и в каквото и финансово и каквото щете положение да е, винаги ще бъде на върха. Затова и тези футболисти, тези тифози, тази страна заслужават хубави стадиони, заслужават да ги пълнят и да се радват на отборите си. Каквото е за мен и някой си Паоло от Милано Милан, такова е и за теб и някой Фабио Интер, такова е и Ювентус, Рома, Лацио, Наполи и т. н. Футболът е нещо, което дава несравними емоции, които нищо друго не може да ти даде. Затова той трябва да бъде на първо място любов към собствения отбор и уважение към останалите. Бъзиците са нормални неща, но всичко трябва да е коректно. И най - важното е обективността, нея няма ли, значи лъжем самите себе си. Форца Италия на всички и да си пожелаем европейска титла!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юни 2012 11:39

Колега ние вървим по вашите стъпки. След като спечелихте ШЛ през 2007г. вече не сте толкова активни на пазара. Това се случва и с нас в момента,след като спечелихме през 2010г. ШЛ, Морати спря да налива пари в клуба, и така за 2 години вече нямаме дългове към никой и сме на чисто. Както виждаш се купуват или играчи до 5-6 милиона, или такива под наем до края на сезона с опция за закупуването им.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 29 юни 2012 11:40

acmilan написа:Маркизио, имай поне малко уважение към дамата, бе човек... Вместо да се радваш, че има жена, която очевидно разбира от футбол и то не само защото е от Милан, и комуникира в спортен форум, ти започваш с някви типично нашенски комплексарщини, че жените не трябвало да говорят за футбол. И защо? А за приказките ти, че Милан щял да тъне в посредственост, ще ти кажа, че няма как точно най - големият клуб на света да бъде посредствен. Не ти прави чест да говориш глупости, само защото водихме борба за Скудетото. Миналите години всичките ювентинци се изказвахте коректно, взехте една титла и ви порасна много работата. Така ли не може да разберете, че да си голям означава да си достоен, да показваш уважение, да не падаш на ниско ниво. Милан може и да не стане шампион, естествено, че може и трети да завърши, всичко може да стане, само че и сега има много качествен отбор, айде няма да казва, че е по - силен от вашия, защото го мисля, но не мога да го докажа. Цял сезон бяхме с над 10 контузени, когато вие имахте такива проблеми, завършихте седми ;) И с това не би обезценявам титлата, не съм такъв човек, още след спечелването ви казах, че ние не я заслужавахме, вие просто я искахте повече. Каквото и да е станало, вие си спечелихте званието шампион. Но днес си долу, утре си горе, така е устроен светът. Дурекс, прав си за стадионите, но не си прав, че вие не купувате играчи. Аз винаги съм казвал и сега ще го направя, че Морати очевидно обича много Интер и се е вкарвал в такива разходи през годините, че не е истина. Берлускони също го е правил, но до преди 10 години главно. Все пак му прави чест, че клубът няма дългове, кредити и такива неща. А и той е най - успешният президент в историята на футбола. Но това говори предимно за качествено управление, за което основен принос има и Галиани. Морати е сякаш по - наивен, по - фенски гледа на нещата и изсипа много пари за футболисти, които не ги заслужават. Наистина ще се радвам да си построите стадион, а ние да откупим Сан Сиро от общината. Италия и днес за пореден път доказа, че е най - великата футболна нация и в каквото и финансово и каквото щете положение да е, винаги ще бъде на върха. Затова и тези футболисти, тези тифози, тази страна заслужават хубави стадиони, заслужават да ги пълнят и да се радват на отборите си. Каквото е за мен и някой си Паоло от Милано Милан, такова е и за теб и някой Фабио Интер, такова е и Ювентус, Рома, Лацио, Наполи и т. н. Футболът е нещо, което дава несравними емоции, които нищо друго не може да ти даде. Затова той трябва да бъде на първо място любов към собствения отбор и уважение към останалите. Бъзиците са нормални неща, но всичко трябва да е коректно. И най - важното е обективността, нея няма ли, значи лъжем самите себе си. Форца Италия на всички и да си пожелаем европейска титла!

Нека си пише-не я спирам.Това с измислената еуфория просто ми идва в повече-слезте на земята!Нямам ли право на мнение?Ти ако кажеш,че Юве ще завършат седми,няма да ти кажа нещо от сорта:"спечелихте една титла и се надухте".Аз винаги съм бил горд Ювентинец,и се старая да се държа добре.Не съм обиждал никой(човек във форума,някой играчи да :lol: ).Време Ви е да разберете,че Юве винаги е над всички,дори и да завършва седми.Щом толкова настояваш,влез и виж предишните ми мнения-надявам се,да си доволен.Респект?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 юни 2012 11:58

Ювентус отново ще е на върха! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”