ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT
Абе на мен ли ми се привижда или имаше ръка на Пирло при изчистването на топката от голлинията в началото на мача 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Толкова да не обичам и двата отбора и толкова да съм се кефил на Балотели тази вечер...
Определено не съм си представял!
Изключително силен Касано през първото полувреме!
П.С. И определено за пръв път от началото на Еврото съм леко притеснен за титлата на Испания, след играта,
която показа днес Италия. Такава ефективност и в защита, и в халфовата линия, и в атака...
Трудно ще е, но се надявам Испания да покаже това което може, да "запуши" играта на Италия с добро владеене на топката + прецизни пасове,
и някое избухване в стил "тики-така" да донесе победен гол.
За жалост навика на Испания да влиза с топката във вратата е очевидно погрешен срещу отбор като Италия,
който умее да струпва 3-4 защитника пред вратата си буквално за части от секундата.
Определено не съм си представял!
Изключително силен Касано през първото полувреме!
П.С. И определено за пръв път от началото на Еврото съм леко притеснен за титлата на Испания, след играта,
която показа днес Италия. Такава ефективност и в защита, и в халфовата линия, и в атака...
Трудно ще е, но се надявам Испания да покаже това което може, да "запуши" играта на Италия с добро владеене на топката + прецизни пасове,
и някое избухване в стил "тики-така" да донесе победен гол.
За жалост навика на Испания да влиза с топката във вратата е очевидно погрешен срещу отбор като Италия,
който умее да струпва 3-4 защитника пред вратата си буквално за части от секундата.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- dreben23
- Контакти:
smoothc написа:Велика Италия! Страхотен двубой,просто класика в жанра![]()
Марио Балотели-Супер Марио и баста!
Хер Дойчо.... ауфвидерзеен,ciao Италия![]()
пп:Силен Ювентус-силна Италия,факт!
+950euro...За центъра става дума
Колега, без да искаш позна новата хегемония, за която говоря- Ювентус, разбира се! Старата госпожа ще мачка наред много скоро, макар да не й симпатизирам- мен ми дай Рома, Лацио и любимата ми Парма, ама към Ювентус винаги трябва да се отнасяме с нужното уважение! Лека нощ и се вслушвайте понякога и в думите на хора, които се занимават денонощно с футбол!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
smoothc написа:+950euro...За центъра става дума
Браво поздравления,радвам се на такива изпълнения най-искрено

HASTA DE LA VICTORIA
- Искам си Акаунта
Viktor4o_Rs написа:Искам си Акаунта написа:Viktor4o_Rs написа:Пиша веднага след като се прибирам вкъщи, за да не кажат някои хора, че съм се скрилНай-напред честитя победата на феновете на Скуадрата, които много уважавам като цяло, заслужено победиха. Не съм очаквал, че ще ми се наложи да говоря че Бундестима страда от италиански комплекс, но очевидно това е факт. Както съм писал и преди, Балотели си е олигофрен, но тръгне ли му играта, няма спиране и за съжаление точно това стана тази вечер. Германците като цяло доста разочароваха, много съм разочарован и от титулярния състав на Йоги Льов, видя се че с Клозе и Ройс Германия беше доста по-остра, а това че не даде шанс за изяви и на Гьотце и Шурле се оказа голяма грешка. Бадщубер и Боатенг определено са дупки в отбраната, слабо първенство за тях.
Желая успех на Италия на финала, дано те най-после спрат испанците, които лично на мен ми поомръзнаха вече достаПоздрави на всички фенове на Бундестима и горе главите, каквото и да се случи, Германия си остава най-успешният на Европейски първентва. Остава да изгладят грешките си, да сформират стабилна отбрана и да гледат напред към Бразилия 2014, не вярвам в групата си с Швеция, Ейре и Австрия да имат проблеми с класирането.
Че днес Клозе видя ли се въобще на терена ?
Клозе се видя и се опитваше да направи нещо, ясно е, че сам няма как да успее. Въпросът е видяха ли се Гомес, Подолски, Мюлер, особено за последните двама безобразно слабо представяне на ЕВРО 2012.
И по-горе писах . Клозе е по-стар , по-бавен , по-слаб физически от Гомез , и играе по-слабо с глава . Гомез се бореше за разлика от Клозе и отваряше пространства ... които нямаше кой да използва . Изработи едно много добро положение за Йозил , но турчина явно трябва да се учи наново да рита топката по-силно . Мюлер за 15 мин на терена успя да изведе Ройс на чиста позиция , но някой трябва да обясни на момчето че при такава позиция се стреля без забавяне , а не се повежда топката ... особено с коляно . За Подолски съм съгласен ... за Боатенг също . Бадщубер ... ако можеш посочи по-добра алтернатива . Не че днес Хумелс и Лам знаеха какво правят . Всичко по-хубаво през второто полувреме го направиха Кроос и Кедира ... и Мюлер
Във футбола традициите все още означават нещо,който си е мислил че Италия е изпята песен жестоко се е лъгал,аз не знам защо толкова бяха подценявани италианците преди началото на първенството при положение че имат изграден отбор и много добър треньор.И откъде накъде Германия ще са считани за фаворити когато играят срещу Италия,някои хора май гледат само английско,испанско първенство.Ето и доводите за Италия най добрия вратар в света-Буфон,един от най добрите халфове -Пирло,един страшен талант-нападател още не доказал се напълно-Балотели който направо избухна тази вечер,много добър гръбнак на отбора от играчи на марката Ювентус особено в отбрана и последното-тактически много добре подреден тим,но това не ме учудва винаги Италия са били добри тактици както на клубно така и на национално ниво, отбора си личи че е гладен за успехи.Остава последното стъпало Испания мисля че италианците вървят във възходяща линия и ще се справят на финала дано да бъдат възстановени пчеличките в отбора Монтоливо,Маркизио,Де Роси,те ще бъдат голям фактор в битката със супер халфовата линия на Испания.
Последна промяна от grasiani на 29 юни 2012 02:13, променено общо 1 път.
- Искам си Акаунта
CTAHKO написа:Абе на мен ли ми се привижда или имаше ръка на Пирло при изчистването на топката от голлинията в началото на мача
Не показаха повторение на което да се вижда ясно . За мен По-скоро няма ръка . Ама дори и да е имало ... не се сещам финал който да започва с дузпа и червен картон в 5-та минута .

- football.total
- Контакти:
Нормален предизвестен и очакван крах на бундестима!
Германците изиграха едно първенство на средно ниво и единствено факта че късмета ги покриваше в куп ситуации доведе до там пресата да ги превърне в суперфаворити. А това им изигра лоша шега, защото още в първия двубой тръгнал да се развива зле за тях те не можаха а и не знаеха как да реагират.
Германия спечели двубои които не заслужаваше да спечели, какъвто беше мачът с Португалия. Където единствено късметът и непохватността на селесао пред гола доведе до това измъчено 1-0.
Може би единствено двубоят на бундестима срещу безумно слабо представилите се лалета беше на ниво достойно за фаворит, но дори и след наистина силното първо полувреме последва треперене от страна на германците при резултат 2-1.
След това дойде една постна и безлична продукция срещу Дания в която немците бяха на косъм от отпадане от групата. При резултат 1-1 и съдията ги покри. Ако беше свирил онази 100% дузпа около 75тата минута и се бе стигнало логично с оглед на играта до пълен обрат за червения динамит щеше да е безумно трудно да се търси изравнителен гол в последните 15 минути.
Двубоя срещу Гърция предложила най ужасяващият футбол наред с Ейре не може да бъде мерило за класата на уж фаворит за титлата. И дори при разгромната на пръв поглед победа и като изражение и като игра немците срещнаха огромни проблеми при резултат 1-1 и единствено двата бързи гола ги изведоха до уж една лека наглед победа. Ако мача се бе завързал още 10тина минути при равеснтво нещата можеше и да придобият друго измерение.
Така че нищо неочаквано или чудно не се е случило. Една Германия на средно ниво си заминава след първия мач в който стига до резултат който наистина заслужава с оглед на играта си.
Другото са фенски приказки...
Германците изиграха едно първенство на средно ниво и единствено факта че късмета ги покриваше в куп ситуации доведе до там пресата да ги превърне в суперфаворити. А това им изигра лоша шега, защото още в първия двубой тръгнал да се развива зле за тях те не можаха а и не знаеха как да реагират.
Германия спечели двубои които не заслужаваше да спечели, какъвто беше мачът с Португалия. Където единствено късметът и непохватността на селесао пред гола доведе до това измъчено 1-0.
Може би единствено двубоят на бундестима срещу безумно слабо представилите се лалета беше на ниво достойно за фаворит, но дори и след наистина силното първо полувреме последва треперене от страна на германците при резултат 2-1.
След това дойде една постна и безлична продукция срещу Дания в която немците бяха на косъм от отпадане от групата. При резултат 1-1 и съдията ги покри. Ако беше свирил онази 100% дузпа около 75тата минута и се бе стигнало логично с оглед на играта до пълен обрат за червения динамит щеше да е безумно трудно да се търси изравнителен гол в последните 15 минути.
Двубоя срещу Гърция предложила най ужасяващият футбол наред с Ейре не може да бъде мерило за класата на уж фаворит за титлата. И дори при разгромната на пръв поглед победа и като изражение и като игра немците срещнаха огромни проблеми при резултат 1-1 и единствено двата бързи гола ги изведоха до уж една лека наглед победа. Ако мача се бе завързал още 10тина минути при равеснтво нещата можеше и да придобият друго измерение.
Така че нищо неочаквано или чудно не се е случило. Една Германия на средно ниво си заминава след първия мач в който стига до резултат който наистина заслужава с оглед на играта си.
Италия май си намери ново златно момче след Паоло Роси,Скилачи,Роберто Баджо и той е Марио Балотели.
- Искам си Акаунта
football.total написа:Нормален предизвестен и очакван крах на бундестима!
Абе ако топката беше се ударила Бардзали от другата страна на крака ставаше 1:0 за Германия