Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kingofpop написа:doktora25 написа:Заслужен успех на скуадрата. Честито на всички техни фенове! Жалко само за моите хора, че напуснаха турнира надиграни. Предпочитах ако отпаднат да е на дузпи или нещо подобно. Но днес просто никакви ги нямаше, нямаше го най-вече желанието, борбеността, да се хвърлят за всяка топка и да не оставят на спокойствие противниковата защита по време на целия мач. Подолски, Бадщубер и Гомес - неузнаваеми. И Швайнщайгер не си свърши добре работата в защита. Само Кедира ми хареса донякъде. Както и да е. Успех на Италия на финала, вярвам че са по-класният и по-стойностният отбор от Испания в момента и имат всички шансове за титлата. Испанците са разочаровани от този резултат, искаше им се да играят с Германия, ще бъдат респектирани от скуадрата, историята не е на тяхна страна, а като цяло статистиката се оказа един от най-големите победители на това европейско, това кой от кой няма загуба - всичко си излезе.
Само дето Испания наруши статистиката срещу Франция, сега дано го направи и срещу Скуадрата
Подозирам, че на германската мечта ѝ остават по-малко от 24 часа. Не ги виждам срещу жабите, по-точно виждам едно 2:1 за Италия. А ако некои хора чуват гласове, аз съм по-напред - гледам и видео! Crazy
turbogena написа:Много съм радостен! Любимата ми Скуадра Адзура е на финал![]()
Много силен мач на целия отбор ,но няма как да не отлича супер Марио. Доста съм го хулил преди ,но днес си заслужава похвалите. Андреа Пирло трябва да бъде избран за играч на Евро 2012 задължително! Наистина страхотна победа и то над Германия. Винаги е сладко когато биеш този отбор. Сега идва ред на финала. Надявам се отново Италия да изиграе силен мач ,както в групите и дано спечели!
AnalBreaker написа:Германия ще бият един център повече
Viktor4o_Rs написа:Пиша веднага след като се прибирам вкъщи, за да не кажат някои хора, че съм се скрилНай-напред честитя победата на феновете на Скуадрата, които много уважавам като цяло, заслужено победиха. Не съм очаквал, че ще ми се наложи да говоря че Бундестима страда от италиански комплекс, но очевидно това е факт. Както съм писал и преди, Балотели си е олигофрен, но тръгне ли му играта, няма спиране и за съжаление точно това стана тази вечер. Германците като цяло доста разочароваха, много съм разочарован и от титулярния състав на Йоги Льов, видя се че с Клозе и Ройс Германия беше доста по-остра, а това че не даде шанс за изяви и на Гьотце и Шурле се оказа голяма грешка. Бадщубер и Боатенг определено са дупки в отбраната, слабо първенство за тях.
Желая успех на Италия на финала, дано те най-после спрат испанците, които лично на мен ми поомръзнаха вече достаПоздрави на всички фенове на Бундестима и горе главите, каквото и да се случи, Германия си остава най-успешният на Европейски първентва. Остава да изгладят грешките си, да сформират стабилна отбрана и да гледат напред към Бразилия 2014, не вярвам в групата си с Швеция, Ейре и Австрия да имат проблеми с класирането.
Santiago Munezz написа:turbogena написа:Много съм радостен! Любимата ми Скуадра Адзура е на финал![]()
Много силен мач на целия отбор ,но няма как да не отлича супер Марио. Доста съм го хулил преди ,но днес си заслужава похвалите. Андреа Пирло трябва да бъде избран за играч на Евро 2012 задължително! Наистина страхотна победа и то над Германия. Винаги е сладко когато биеш този отбор. Сега идва ред на финала. Надявам се отново Италия да изиграе силен мач ,както в групите и дано спечели!
Малка поправка:Пирло трябва да спечели Златната топка!
Искам си Акаунта написа:Viktor4o_Rs написа:Пиша веднага след като се прибирам вкъщи, за да не кажат някои хора, че съм се скрилНай-напред честитя победата на феновете на Скуадрата, които много уважавам като цяло, заслужено победиха. Не съм очаквал, че ще ми се наложи да говоря че Бундестима страда от италиански комплекс, но очевидно това е факт. Както съм писал и преди, Балотели си е олигофрен, но тръгне ли му играта, няма спиране и за съжаление точно това стана тази вечер. Германците като цяло доста разочароваха, много съм разочарован и от титулярния състав на Йоги Льов, видя се че с Клозе и Ройс Германия беше доста по-остра, а това че не даде шанс за изяви и на Гьотце и Шурле се оказа голяма грешка. Бадщубер и Боатенг определено са дупки в отбраната, слабо първенство за тях.
Желая успех на Италия на финала, дано те най-после спрат испанците, които лично на мен ми поомръзнаха вече достаПоздрави на всички фенове на Бундестима и горе главите, каквото и да се случи, Германия си остава най-успешният на Европейски първентва. Остава да изгладят грешките си, да сформират стабилна отбрана и да гледат напред към Бразилия 2014, не вярвам в групата си с Швеция, Ейре и Австрия да имат проблеми с класирането.
Че днес Клозе видя ли се въобще на терена ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта