Стига ГОВЕДА И СВИНЕ-това е форум!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DaSyth
Контакти:

Стига ГОВЕДА И СВИНЕ-това е форум!!!

Мнениеот DaSyth » 19 сеп 2008 10:54

Бих искал да се обърна към феновете на ЦСКА и Левски:
Уважаеми,това е форум за споделяне на мнения и конструктивно спорене.За съжаление в последно време не откривам тема,в която да няма животински нападки от едната и другата страна.Нека всички,които се чувстват прасета или говеда да намерят някое по-селскостопанско поле за изява.Обръщам се и към модераторите:разкарайте най-крайните "животни",ако искате нормалните фенове да продължат да Ви посещават.
Благодаря за внманието!

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Re: Стига ГОВЕДА И СВИНЕ-това е форум!!!

Мнениеот moriente » 19 сеп 2008 11:21

ПОДКРЕПЯМ ТЕ С ДВЕ РЪЦЕ. МНОГО СИ ПРАВ. ИМА ИНТЕЛИГЕНТИ НАЧИНИ ЗА ЗАКАЧКИ С ФЕНОВЕ НА ДРУГИЯ ОТБОР. ИЗРАЗИ КАТО ГОВЕДА И ПРАСЕТА ПОКАЗВАТ ЛИПСАТА НА ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА И УВАЖЕНИЕ. СМЯТАМ ЧЕ ВСЕКИ ФЕН НА ЛЕВСКИ ИМА ПРИЯТЕЛ ИЛИ РОДНИНА ОТ ЦСКА И ОБРАТНОТО- КЪМ ТЯХ ТАКА ЛИ СЕ ОБРЪЩАТЕ?????? МАЛКО ПОВЕЧЕ ТОЛЕРАНС.
ЕДИН СЪВЕТ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ - ТРИЙТЕ АВТОМАТИЧНО "ЖИВОТИНСКИ ИЗКАЗВАНИЯ".
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 19 сеп 2008 11:59

И аз се присъединявам към изказаните по-горе мнения.Бих желал наистина модераторите да изтриват моментално всяко такова животинско изказване.А при второ подобно да баннат перманетно лицето,което го е пуснало!Аз също имам приятели и роднини,които са с различни от моите футболни пристрастия.Не само,че не си позволявам/е да обиждам/е другия,но и много често гледаме дербитата заедно.Изказванията в "животински "стил ,според мен са присъщи на комплексирани и нереализирани в живота некадърници,без значение от пола , възрастта и местоживеенето!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 19 сеп 2008 12:06

Подкрепям ви. От моя страна повече няма да се чуват такива неща! Повече не мога да кажа :?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2008 12:20

Абсолютно подкрепям....и модераторите, трябва да действат също както снощи....за кратко време бяха премахнати, теми лъхащи дори на расизъм ! Добра работа за снощи, но трябва да се случва по често !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 19 сеп 2008 12:21

И аз се включвам към този призив...мен лично ми омръзва когато подобни мнения наричани тук 'животински' спамят реално темите...и без друго нашите "грандове" в момента са кой от кой по-зле...понеже никой не може да се похвали с нещо хубаво всеки гледа да плюе другия...абе...глупаци

Bad Boy

Мнениеот Bad Boy » 19 сеп 2008 12:29

Ти ли бе? Който пишеш в синия форум, че сме олигофрени даваш такава идея. Я прочети какъв идиотски памфлет е на пис л един чорбар в темата "Справедливост за цска" във форума на Левски. От вас червените да чакаме добронамереност, все едно от умрял да чакаме писмо.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 19 сеп 2008 12:48

Bad Boy написа:Ти ли бе? Който пишеш в синия форум, че сме олигофрени даваш такава идея. Я прочети какъв идиотски памфлет е на пис л един чорбар в темата "Справедливост за цска" във форума на Левски. От вас червените да чакаме добронамереност, все едно от умрял да чакаме писмо.

NO COMMENT

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 19 сеп 2008 12:57

Отдавна и аз призовавам за това,но за съжаление никой не вдява!Айде дай Боже ти да повлечеш крак.Присъединявам се,много ясно! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 сеп 2008 12:58

Тралала тралала тралала............
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”