Новият стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Новият стадион "Христо Ботев"

Мнениеот plan-2012 » 25 юни 2012 22:21

от Silver_bg

Изображение

Изображение

Изображение

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 26 юни 2012 14:21

много ми е интересно днес вече какво представлява......нямам търпение да видя този прекрасен килим как ще изглежда......ако някой има път покрай Колежа да снима и качва.....сега въщност е емоционалната част.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 юни 2012 18:12

e_cvetcov написа:много ми е интересно днес вече какво представлява......нямам търпение да видя този прекрасен килим как ще изглежда......ако някой има път покрай Колежа да снима и качва.....сега въщност е емоционалната част.

Изображение

Изображение

Изображение

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 27 юни 2012 14:52

Как да не ти стане..... едно такова.....готино..... на душичката като го гледате тозо килим как се разстила.......

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 юни 2012 17:42

На една друга снимка ясно се виждат кафявите петна! Не съм специалист и някой да ме светне от какво се получават тези петна. Предполагам че са седяли на ролки и е поизсъхнала или какво?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 27 юни 2012 17:57

rump_shaker написа:На една друга снимка ясно се виждат кафявите петна! Не съм специалист и някой да ме светне от какво се получават тези петна. Предполагам че са седяли на ролки и е поизсъхнала или какво?

Тревата в момента ''боледува'' даже и ще пожълтее , винаги ставало така докато се вкорени в основата ,това днес обясниха специалистите на Колежа !
Водата с която я поливат е от резервоарите до ТИ и там се добавят разните съставки с които ще ускорят процеса да се ''захване'' и всичко ще е наред , а след първото косене терена ще е готов за игра :)
Тази вечер пристигат останалите тирове с чимове ;)

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 27 юни 2012 19:45

На централната трибуна където ще се поставят нови седалки отдясно е гол бетон там директно върху него ще се слагат , а отляво се виждат пеики там как ще се поставят.И във Вип ложата под козирката няма ли да сложат кожени седалки като тези на Лудогорец или по евтин вариант като на Локо пд.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 27 юни 2012 20:08

Код: Избери всички

http://plovdivnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=21484:21484&catid=88:botev&Itemid=123

400 нови седалки с облегалки бяха доставени днес на "Колежа", видя репортер на PlovdivNews.net. Те ще бъдат монтирани в сектор "А" на стадиона. Освен това се очакват и 150 луксозни кожени седалки във ВИП ложата. Това са част от условията на лицензионната комисия на БФС, които Ботев трябва да изпълни, за да получи лиценз да играе домакинските си мачове на собствения стадион.Освен това ще бъде направен и нов тунел, както и козметичен ремонт на съблекалните.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 28 юни 2012 22:24

Много хубав изглежда проекта и дано се осъществи , защото и ние имахме проект за 30 000 места във Варна, но за съжаление нашите идиоти от ТИМ не го осъществиха!Проекта изглежда красив и ако се направи и базата за ДЮШ има добри условия за развитие , мисля, че това е много добре за българският футбол! А и с новите попълнения съвсем спокойно можете да влезнете в тройката! Колкото по-силни отбори има в България, толкова по-интересна ще е А група!:)

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 28 юни 2012 22:56

CHE написа:На централната трибуна където ще се поставят нови седалки отдясно е гол бетон там директно върху него ще се слагат , а отляво се виждат пеики там как ще се поставят.И във Вип ложата под козирката няма ли да сложат кожени седалки като тези на Лудогорец или по евтин вариант като на Локо пд.
Във ВИП ложата ще има 160 кожени седалки закупени са и са на стадиона а на централната трибуна ще сложат 400 седалки от ляво и от дясно.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Върни се в “Ботев”