santiliana написа:Tommi написа:Явно се е оказал негоден, но пък винаги има надежда, че може да израсне като футболист.

Трябва да го пробваме!

не бе, явиха му се хемороиди. "Порили са го кат рибииии"...както казва един градски на Ралка...
Сега вече сериозно- много са ми интересни тези люде, дето отричат почти всичко излязло от нашата школа. Попето, Макриев, Бандата, а сега и Наско Курдов...Дайте аргументи бе, отворковци. С какво един Курдов е по-слаб нападател от Иса, от Мирослав Антонов, от Арс дори?! Даден ли му бе шанс изобщо да изиграе поне един- единствен мач с мъжката, повтарям МЪЖКАТА ФЛАНЕЛКА на Левски. И що си мислите, че Леверкузен, в момента, в който трампиха Барби на Острова, са толкоз големи балъци та взеха именно Наско Курдов да израства при тях...Има неща, които болшинството от вас, ама изобщо не знаят. Ще ви задам още един въпрос- Защо (примерно) Костадин Башов също беше прокуден овреме от синия клуб, а малко преди това беше провъзгласен за новия Сашо Александров?! Защо бяха съсипани, БУКВАЛНО, таланти като Боби Табаков, Даниел Шмедин и още безброй много НАШИ момчета? Най-лесно е да стоите зад клавиатурата и да разсъждавате чатейки. А пък жени да ми редят проблематиката на футболна тема- думи нямам. Но когато разберете истинските причини за това горепосочените момчета със СИНЯ КРЪВ във вените, да не им е даден шанса да поиграят поне толкова, колкото беше даден на бездарници като Ивановци, Милиевци, Старокиновци, Бистроновци, Тиберканиновци и пр., тогава ще знаете, че много яко сте се лъгали в мненията си...
За мен (лично мнение) един Наско Курдов ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е в Левски!