Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ivaka » 28 юни 2012 20:23

south_division написа:Ще помоля някой от по запознатите да ми каже на какви постове играят юношите, които заминаха с първия отбор? Знам само за Гочев - ляв бек и Любомир Илиев - централен защитник. Не са ми ясни Никола Яначков, Янко Ангелов, Ивелино Иванов.

Да, по същество, хайде кажете кой какъв го играе, защото най-после се случи чудото, върнахме си юношите в игра...Дай, Боже!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 юни 2012 20:28

ivaka написа:
south_division написа:Ще помоля някой от по запознатите да ми каже на какви постове играят юношите, които заминаха с първия отбор? Знам само за Гочев - ляв бек и Любомир Илиев - централен защитник. Не са ми ясни Никола Яначков, Янко Ангелов, Ивелино Иванов.

Да, по същество, хайде кажете кой какъв го играе, защото най-после се случи чудото, върнахме си юношите в игра...Дай, Боже!

Това ще се разбере в края на сезон 2012/2013 ;)
Последна промяна от BadBoy на 28 юни 2012 20:29, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 юни 2012 20:28

ralka_levskarka написа:

Знам само че Яначков е халф.

Аз знам, че и тримата играят в халфовата линия, обаче питам, ако някой знае по конкретно - дефанзивни, офанзивни, крила?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 юни 2012 20:35

south_division написа:
ralka_levskarka написа:

Знам само че Яначков е халф.

Аз знам, че и тримата играят в халфовата линия, обаче питам, ако някой знае по конкретно - дефанзивни, офанзивни, крила?

Ами той май е ДЕфанзивен, ако не се бъркам :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Синя Религия
Контакти:

Мнениеот Синя Религия » 28 юни 2012 21:27

Разбира се, че одобрявам селекцията - новите имат потенциал, а Илиан Илиев разполага с достатъчно време да направи от тях добре сработен отбор. Милиев, Станчев и Диамутен не са за Левски и ще ни помогнат най-много като напуснат отбора. Има поводи за оптимизъм това лято ! Левски Шампион :!:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FA/93/dca977968f7bfa93.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 юни 2012 22:45

radorezila написа:Първо тонев докара аматьори в Левски от долни дивизии на първенства, кой играл, кой не играл, кой с контузия. Преварна Левски в отбор като Берое с тая селекция.

Второ постоянно лъже левскарите(който е умен знае кога го лъжат)

Трето изгони Калво

Четвърто унижи Левски, като каза че ЦСКА е най титулувания клуб в България.

И още и още и още

ВЪН ТОНЬО ОТ ЛЕВСКИ!

Пуберо вади парата и ги сменяй да те видим евсаси и професорите и разбирачите сте още от малки бре :( :( :o

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2012 23:22

AN71 написа:
radorezila написа:Първо тонев докара аматьори в Левски от долни дивизии на първенства, кой играл, кой не играл, кой с контузия. Преварна Левски в отбор като Берое с тая селекция.

Второ постоянно лъже левскарите(който е умен знае кога го лъжат)

Трето изгони Калво

Четвърто унижи Левски, като каза че ЦСКА е най титулувания клуб в България.

И още и още и още

ВЪН ТОНЬО ОТ ЛЕВСКИ!

Пуберо вади парата и ги сменяй да те видим евсаси и професорите и разбирачите сте още от малки бре :( :( :o

Нека първо се пробва на ФИФА-та!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 юни 2012 23:24

wilge написа:
santiliana написа:
Tommi написа:Явно се е оказал негоден, но пък винаги има надежда, че може да израсне като футболист. :mrgreen: Трябва да го пробваме! :lol:

не бе, явиха му се хемороиди. "Порили са го кат рибииии"...както казва един градски на Ралка...
Сега вече сериозно- много са ми интересни тези люде, дето отричат почти всичко излязло от нашата школа. Попето, Макриев, Бандата, а сега и Наско Курдов...Дайте аргументи бе, отворковци. С какво един Курдов е по-слаб нападател от Иса, от Мирослав Антонов, от Арс дори?! Даден ли му бе шанс изобщо да изиграе поне един- единствен мач с мъжката, повтарям МЪЖКАТА ФЛАНЕЛКА на Левски. И що си мислите, че Леверкузен, в момента, в който трампиха Барби на Острова, са толкоз големи балъци та взеха именно Наско Курдов да израства при тях...Има неща, които болшинството от вас, ама изобщо не знаят. Ще ви задам още един въпрос- Защо (примерно) Костадин Башов също беше прокуден овреме от синия клуб, а малко преди това беше провъзгласен за новия Сашо Александров?! Защо бяха съсипани, БУКВАЛНО, таланти като Боби Табаков, Даниел Шмедин и още безброй много НАШИ момчета? Най-лесно е да стоите зад клавиатурата и да разсъждавате чатейки. А пък жени да ми редят проблематиката на футболна тема- думи нямам. Но когато разберете истинските причини за това горепосочените момчета със СИНЯ КРЪВ във вените, да не им е даден шанса да поиграят поне толкова, колкото беше даден на бездарници като Ивановци, Милиевци, Старокиновци, Бистроновци, Тиберканиновци и пр., тогава ще знаете, че много яко сте се лъгали в мненията си...
За мен (лично мнение) един Наско Курдов ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е в Левски!

Искам само да си спомниш изказването на разглезения по- малък син на Петьо Курдов относно предложението на "инж. Г. И-off" за трансфер в Левски. Жокер: Беше по времето когато Ботев Пд започна да "жъне" успехи във "В" група. Мое мнение: На човек изказал се неподготвен, че оферта от Левски е унижение за него няма да позволя да стъпи на Герена дори със закупен билет. И не го слагай в един кюп с Попето, Макриев и Бандата. Мястото му е при Боян Табаков, Даниел Шмедин, Мартин Кавдански и Иван Цачев. И още много подобни. По тази наклонена се е засилил и Жак Коен. Само гледай. Всеки сам прави своя избор. За МЪЖКАТА ФЛАНЕЛКА на Левски трябва да се пребориш. Тя не ти се полага за това, че си бил юноша на клуба. Никой не трябва да ти ДАДЕ шанс- сам го взимаш. Ако можеш. И то потен на зеления терен, а не пиян в дискотеката. Била тя в Студенскти град или на немско- холандската граница. Намеквам ти за нещо което премълчаваш или не знаеш относно "подвизите" на въпросното лице и митарствата му из Немско. Запомни! В Леверкузен разбират от професионален футбол, не са лаици. За това- "хайди, майна, под типйетата."

дай това интервю, или и то е като едно уж изказване срещу феновете на Ботев никога не дадено

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 юни 2012 23:26

сини шампиони написа:
ivaka написа:Съвсем им изгубих спатиите на нашите...
НАПАДАТЕЛЮ, КОЙ СИ, ОБАДИ СЕ, ЕХООООООООООООО!
Сега ни е шанс, Португалия отпадна, юруш на маслините, като почнеш от Пепе и свършиш с Роналдо всички стават за нас, а Мейрелеш какъвто е изрисуван няма да има разлика с нашите!

Мани го това леке Роналдо.Хем не носи на пиене хем големи претенции има. :lol:

Някакъв си там женчо, наще ще трябва да му търсят учител за сваляне на жени

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 юни 2012 23:28

tevez написа:Благодаря ти Господи!!!

Благодаря на Илиан Илиев и Тонев,че са решили да махнат този тролей Милиев.От кога чакам подобно решение не е истина.
Като прибавим,че махнаха недоразумението Станчев и Младенов мога само да ги поздравя,че по-малко чистят боклука.

Благодаря!!! :!:

Остава зимата Башлиев, Димов и Старокин и ако някой се провали много от новите и цялата плява ще е вън

Върни се в “Архив”