Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PFK_Levski
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот PFK_Levski » 28 юни 2012 18:48

radorezila написа:Първо тонев докара аматьори в Левски от долни дивизии на първенства, кой играл, кой не играл, кой с контузия. Преварна Левски в отбор като Берое с тая селекция.

Второ постоянно лъже левскарите(който е умен знае кога го лъжат)

Трето изгони Калво

Четвърто унижи Левски, като каза че ЦСКА е най титулувания клуб в България.

И още и още и още

ВЪН ТОНЬО ОТ ЛЕВСКИ!

Аматьори от Спартак Търнава , Катарски отбор ( забравих кой беше ) , Локомотив Пловдив , Анортозис , АПОЕЛ Никозя , Арле ...... да ти имам и аматьорите !
Лъгал левскарите - това даже няма да го коментирам !
Изгонил Калво ? Аз не съм доволен също от заминаването на Калво , но заплатата ,която взима е 2-3 пъти повече от на останалите + това Калво ако е искал да играе тук щеше да остане !
Че ЦСКА е шампион 31 пъти а доколкото си спомням ..... това не е ли най-титулувания отбор ? Ние имаме по малко шампионски титли .... ти разлика между титла и купа правиш ли ? Умните хора правят !
ВЪН ОТ ЛЕВСКИ НАРОЧЕН ФЕН ТАКЪВ !

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 28 юни 2012 19:00

Дембеле няма никакви заслуги. :lol: [offtopic]В интерес на истината,изобщо не трябва да се връща.[/offtopic][/quote]
Дембеле без Тасевски (Локо Пд)
Дембеле с Тасевски - (Левски)
Открий разликата[/quote]

Ако вярваш в глупостите си не е на добре ....... Дембеле 1-во игра един полусезон в Локо Пловдив и цял сезон в Левски ... Второ в Левски не е само Тасевски ми и още много други като Жоазиньо , също така Гаджев , Йовов дори и естествено тогава не можем да отречем ,че Дани Младенов игра добре , дори и вкара доста важни голове в ЛЕ ..... Това ,че в Левски има много повече голове се дължи не на Тасевски , а като цяло на целия отбор ! Я се замисли що пък без Дембеле , твоя Тасевски не игра добре ?[/quote]

Точно това мислех и аз да напиша...Тасевски се трансферира някъде едновременно с Дембеле, просто физически остана при нас до това лято.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 28 юни 2012 19:06

Що не вземете да откриете една тема, нещо подобно на плювалня и да си храните когото си искате ами постоянно тоя не ми харесва, оня вън от Левски.Аре ако имате да кажете нещо съществено по темата казвайте,ако не както ви казах една тема и нека плюенето започне СЕГА. :evil:
И само Левски оле

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юни 2012 19:08

Rivaldo10 написа:Как успявате всеки ден да спорите за някакви глупости? :lol:

Мани-мани ... Направо онагледяват поговорката: "Луд умора нЕма" ... :lol:

Разбира се, добрата новина е, че всички са луди по-Левски ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 28 юни 2012 19:36

THE G.A.M.E написа:
Rivaldo10 написа:Как успявате всеки ден да спорите за някакви глупости? :lol:

Мани-мани ... Направо онагледяват поговорката: "Луд умора нЕма" ... :lol:

Разбира се, добрата новина е, че всички са луди по-Левски ... :)

Абсолютно!
Ама и на мен ми писна да чета непрекъснато тоя такъв, оня онакъв...такива са, като сте недоволни, вадите 200 млн. евро, купувате Левски, после правите селекция, базирана на 22 /титуляри и резерви/ играчи от снощния полуфинал и този тази вечер и тръгваме да мачкаме...щом ги нямате, гледате какво правят тези, които ги имат...И НАЙ-ВАЖНОТО ПОДКРЕПЯТЕ ОТБОРА ДО КРАЙ!!!
Само ЛЕВСКИ!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 28 юни 2012 19:41

Така обаче, като ги смятам 200 млн. няма да стигнат доникъде...
Само тия снощи на терена били около 800 млн., без тия тази вечер и без резервите на скамейката...
Май сметката отива към 1 млрд., при това положение следващия спонсор трябва да ни е някоя държава и то от по-богатите.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2012 19:45

ivaka написа:
Абсолютно!
Ама и на мен ми писна да чета непрекъснато тоя такъв, оня онакъв...такива са, като сте недоволни, вадите 200 млн. евро, купувате Левски, после правите селекция, базирана на 22 /титуляри и резерви/ играчи от снощния полуфинал и този тази вечер и тръгваме да мачкаме...щом ги нямате, гледате какво правят тези, които ги имат...И НАЙ-ВАЖНОТО ПОДКРЕПЯТЕ ОТБОРА ДО КРАЙ!!!
Само ЛЕВСКИ!

НеАм дребни ,колега.Иначе -с удоволствие :lol:
А то,изнервящо е някак си цялата ситуация и хората изтрещяват полека лека ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

way
Контакти:

Мнениеот way » 28 юни 2012 20:10

ivaka написа:Така обаче, като ги смятам 200 млн. няма да стигнат доникъде...
Само тия снощи на терена били около 800 млн., без тия тази вечер и без резервите на скамейката...
Май сметката отива към 1 млрд., при това положение следващия спонсор трябва да ни е някоя държава и то от по-богатите.

Нали Бойко щеше да вика катарци да спонсорират в БГ: )

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 юни 2012 20:16

Ще помоля някой от по запознатите да ми каже на какви постове играят юношите, които заминаха с първия отбор? Знам само за Гочев - ляв бек и Любомир Илиев - централен защитник. Не са ми ясни Никола Яначков, Янко Ангелов, Ивелино Иванов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 юни 2012 20:20

south_division написа:Ще помоля някой от по запознатите да ми каже на какви постове играят юношите, които заминаха с първия отбор? Знам само за Гочев - ляв бек и Любомир Илиев - централен защитник. Не са ми ясни Никола Яначков, Янко Ангелов, Ивелино Иванов.

Знам само че Яначков е халф.
Image

Върни се в “Архив”