Туко що гледах финала и Ивет направи такъв силен финал че ги скъса последните 30 метра !
Ивет Лалова спечели титлата в спринта на 100 метра на Европейското първенство по лека атлетика в Хелзинки (Финландия). 28-годишната Лалова финишира на финала с време 11,28 секунди.
[wrapimg=]http://gong.bg/uploads/news_images/201206/photo_verybig_280069.jpg[/wrapimg]
Втора се нареди Олеся Повх (Украйна) с 11,32 секунди, а трета остана Лена Гринчикайте (Литва) също с 11,32 секунди. Германката Ферена Зайлер не успя да защити титлата си от Барселона 2010, след като финишира едва шеста с 11,42 секунди.
Лалова, която е лидерка в европейската ранглиста за сезона с 11,06 секунди от вчера в сериите в Хелзинки, атакува във втората половина на дистанцията и донесе първо златно отличие на 100 метра от континентален шампионат в историята на българската атлетика.
Досега най-доброто класиране в спринта при жените беше второто място на Анелия Нунева на Евро 1986 в Щутгарт.
България пък има европейска шампионка за първи път след 2006 година, когато злато на 400 метра в Гьотеборг завоюва Ваня Стамболова.
Гонг.БГ
Ивет Лалова е ЕВРОПЕЙСКА ШАМПИОНКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ивет Лалова е ЕВРОПЕЙСКА ШАМПИОНКА !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- radorezila
Re: Ивет Лалова е ЕВРОПЕЙСКА ШАМПИОНКА !
Angoff написа:Туко що гледах финала и Ивет направи такъв силен финал че ги скъса последните 30 метра !
Браво на Ивет

Страхотни последни метри! Уникална е Ивет! Истинско богатство си имаме ! ГОРДЕЙТЕ СЕ, БЪЛГАРИИИ! 

Страхотно бягане, великолепно постижение, ГОЛЯМА, ВЕЛИКА БЪЛГАРКА!!!!
БРАВО НА ИВЕТ, НАКЕФИХ СЕ ДОКАТО ОТМИНАВАШЕ УКРАИНКАТА КАТО БЪРЗ ВЛАК
БРАВО НА ИВЕТ, НАКЕФИХ СЕ ДОКАТО ОТМИНАВАШЕ УКРАИНКАТА КАТО БЪРЗ ВЛАК
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
TodorT написа:Страхотни последни метри! Уникална е Ивет! Истинско богатство си имаме ! ГОРДЕЙТЕ СЕ, БЪЛГАРИИИ!
+1
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!
Последна промяна от шивача на 28 юни 2012 21:59, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Поздравления за Ивет!
Къде са го давали бягането, за да го изгледам?
Къде са го давали бягането, за да го изгледам?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Браво Ивет,заслужаваше тази титла след всичкият труд който положи през годините.Не се предаде дори след ужасяващата контузия,а ако не беше тази нелепа контузия много по-рано би покорила не само европейският връх.
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Страхотна Ивет! Невероятен финал!!!

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария