Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- IvanAtanasov
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
El Liverpool está interesado en el arquero uruguayo del Galatasaray, Fernando Muslera.
Този Муслера едно време май пазеше на Лацио ако не се лъжа
Изглежда добра опция за резерва и след време да замести Пепе Рейна
Изглежда добра опция за резерва и след време да замести Пепе Рейна
wolf написа:Ха 3млн за ТОЗИЯвно ние не сме единствените бунаци в Европа
Да бе и мене много ме грабна тази новина
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Не знам защо се доверявате на тази новина, няма я по анблийските медии и форуми. Преди няколко дни излезе информация, че е бил освободен. Докато не пишат на сайта, че е продаден на Еспаньол, аз лично няма да повярвам.
- IvanAtanasov
- Контакти:
Jeremy @jeremy_LFC
Martin Skrtel is staying put.
wolf написа:Ха 3млн за ТОЗИЯвно ние не сме единствените бунаци в Европа
Може да се окажем и единствените
Meanwhile, the Liverpool Daily Post has revealed reserve team striker Nathan Eccleston has been told he can leave Liverpool on a free transfer this summer.
The 21-year-old first appeared for the senior side under Rafael Benitez in 2009 but has gone on to make only 9 first-team appearances in total.
- Jordan Henderson
- Контакти:
IvanAtanasov написа:El Liverpool está interesado en el arquero uruguayo del Galatasaray, Fernando Muslera.
Тоя не беше ли вратаря на националният на Уругвай? Тоя е доста добър. Без съмнение класи над Рейна
- IvanAtanasov
- Контакти:
Jordan Henderson написа:IvanAtanasov написа:El Liverpool está interesado en el arquero uruguayo del Galatasaray, Fernando Muslera.
Тоя не беше ли вратаря на националният на Уругвай? Тоя е доста добър. Без съмнение класи над Рейна
Той е да . До минала година играеше в любимият ми италиански тим Лацио , и за това също ми е любимец
Gazzetta Dello Sport are reporting Liverpool are close to completing the signing of Lacina Traore from Kuban for £6.4 million.
За този юнак бях чел че БР го е искал още миналата година в Суонси.
Нападател,висок 203см,38 мача 18 гола за Кубан
- wozniacki123
- Контакти:
Не е лош играч Траоре за 6 млн си е супер в малък отбор като кубан е бутнал 18 гола и е млад висок с добър удар само се чудя какво ще ги прави БР 2ма дългучи