Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2012 16:19

Eminem написа:
blue avalanche написа:
Eminem написа:Ако не купят двама добри централни защитници не виждам как ще влязат в групите на ЛЕ. Дори може да отпаднат от Сараево.

Сараево ще ги смачкаме с нападение!

Сигурно така си си мислил и срещу Търнава, Бате, Жилина, Тампере, Беверен, Дебрецен....

А какво ми остава да си мисля?Пък и както казах,може би удря часът на юношите.Нали толкова ги очаквахме?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 юни 2012 16:22

Щом Илиян е преценил ,че трябва да останат тези защитници които имаме значи това е правилно! Ако му е нужен още един защитник вярвам,че ще го вземем, но само да има някой просто така няма смисъл!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юни 2012 16:23

Ралке, важно е колко струва днес, а не колко е струвал преди 5 години.
Лавино предполагам същото мислиш и за Карвальо предполагам.

Този Моци съм му гледал доста мачове и определено е много класен защитник с доста мачове зад гърбът си, а с него конкуренцията при разградчани ще стане убийствена.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 юни 2012 16:24

PFC Litex написа:
amstel_beer написа:Ще има още привлечени след централния нападател, бъдете сигурни в това. ;)

Румънеца дето сте го искали преди време и днес е подписал с Лудогорец, и при положение, че имате нужда от централен защитник, как така сте го изтървали ми е много интересно.

Левски никога не е имал интерес към тоя футболист. Тва че "журналята" в България спрягат куцо и сакато за Левски си е за тяхна сметка. То и тоя полусезон се счупиха да пишат кой със сигурност привличаме, ама не познаха нито един път ;) Така че им махни техните интерпретации.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 юни 2012 16:25

Ами явно сега нямат и 500 хилки за него, както виждаш при лудите са парите ;) За какво си говорим въобще :? Пък и смятам, че играчите, които Левски взе дотук въобще не са лоши.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2012 16:26

PFC Litex написа:Ралке, важно е колко струва днес, а не колко е струвал преди 5 години.
Лавино предполагам същото мислиш и за Карвальо предполагам.

Този Моци съм му гледал доста мачове и определено е много класен защитник с доста мачове зад гърбът си, а с него конкуренцията при разградчани ще стане убийствена.

Ами да се "убиват" там в Разград.Карвальо беше пред трансфер в Левски много по-скоро!И все още съм резервиран към него!
Предпочитам да пробваме Ели като ЦЗ,отколкото "Коце Маца". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 юни 2012 16:27

Левски няма проблеми в защита :!: Разберете го това нещо :lol: Проблемите на Левски в защита идват от слабата халфова линия и липсата на каквито и да е дефанзивни умения на крилата . Нито Иво Иванов е толкова трагичен , нито Сюлейман Диамутен . Не казвам , че не правят грешки , но пред тях я няма необходимата стабилност . Надявам се Пелето да успее да вдигне нивото в средата на терена . Как искате да имаме добра защитата като Йовов играеше опорен халф ???
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 юни 2012 16:28

Добре, Илиан ги е оставил тези двамцата в София. Не знам до колко има време да се търсят нови, но си мисля, че точно сега може да се пробва с някой юноша на тази позиция. Един Любомир Илиев, защо да не бъде пробван, след като Илиан останал много доволен от представянето му в подготовката.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 28 юни 2012 16:29

Страхотна новина !!! Милиев и Диамутен нямат място в Левски. Иво Иванов ще е титуляр следващия сезон - беше основен футболист на Илиан Илиев в Берое !
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юни 2012 16:29

terata написа:Левски никога не е имал интерес към тоя футболист. Тва че "журналята" в България спрягат куцо и сакато за Левски си е за тяхна сметка. То и тоя полусезон се счупиха да пишат кой със сигурност привличаме, ама не познаха нито един път ;) Така че им махни техните интерпретации.

Цитирам какво прочетох в Гонг, така че ако те лъжат, аз също лъжа
Изображение

Върни се в “Архив”