Сериозно сега.И аз искам Майна Маус да излиза и да казва,аз сгреших и т.н.,но той не го направи нито веднъж досега,а да чакаш сега да го прави е меко казано тъпо.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Jord написа:greenpeak написа:***
Коментара си за Набил Ургини го правя само на базата на сухата статистика, без да съм го гледал.
На Набил Ургини ми е много интересно какви изяви са му гледали нашите "селекционери", та са го поканили на проби???
Този, футбол миналата година почти не е играл, при условие че е на 23 години. Няма изигран цял мач за миналия сезон във Франция.
Има 6 мача във втора лига с Анжер, и в шесте влиза като резерва, и има по 10-12 минути средно на мач.
В трета лига с Ред Стар има 9 мача и общо 154 минути, само веднъж е излязъл титуляр като е играл 60 минути. В 8-те си мача като резерва също му се събират средно по 10-ет минутки на мач.
http://ru.soccerway.com/players/nabil-ouarguini/196791/
А това е от "Варна утре":
Визитката на Угрини не е никак впечатляваща. Интересното е, че на 23 години Набил няма изигран цял мач през миналия сезон. В шестте мача, в които е играл, влиза като резерва и престоява на терена средно по 10-12 минути на мач. В трета лига с Ред Стар има 9 мача и общо 154 минути, само веднъж е излязъл като титуляр и е престоял на терена 60 минути. В останалите 8 мача влиза като резерва и играе средно по 10 минути на мач.
Тея от "Варна утре" преписват форума даже за обикновена статистика, която може лесно да се намери.Колегата greenpeak с право може да отиде в редакцията им и да си търси хонорара.
bojo0o0o94 написа:Вече и официяно можем да кажем, че Румбата го няма. Голяма грешка според мен беше и изгонването на Тошко Колев.
greenpeak написа:Да, прав си. Имах предвид, че е минал през вторият отбор на Оксер.
Обаче сега виждам, че настоящият му отбор Иртиш миналия сезон - 2011г. са имали бюджет 6,41 млн. €.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта