Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Re: Подготовка и трансфери сезон 2012/2013

Мнениеот options_1912 » 27 юни 2012 11:29

Ботев с апетит за привличането на пореден национал - "канарите" пожелаха и Хичо

Ботев Пд има желание да привлече пореден национал на България. "Жълто-черните" се прицелиха в крилото на турския Касъмпаша Николай Димитров-Хичо. Според запознати ръководството на Ботев вече е осъществило контакт с колегите си от завърналия се в турската Суперлига клуб.

Вече са проведени предварителни разговори между двата клуба, като се очаква пловдивчани да излязат с конкретна оферта за 24-годишното крило. При положение че двата клуба се договорят за трансферната сума, ще бъдат стартирани преговори с юношата на Левски за личните му условия. Според запознати пловдивчани имат готовност да изкушат Димитров с месечно възнаграждение, което едва ли друг клуб в България ще му предложи.

Иначе самият Хичо направи силен сезон с Касъмпаша, като дори отбеляза единия от головете при успеха с 3:2 над Аданаспор в плейофа за влизане в турската Суперлига. На по-ранен етап "жълто-черните" са опипвали почвата и за привличането на другия български национал в тима на Касъмпаша - халфът Георги Сърмов.

Източник: Plovdiv24.bg
ИзображениеИзображение

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 27 юни 2012 14:43

Ако се вземат тези тремата от Литекс, това означава че ще имаме приоритетна цел класиране за Лига Европа.....не мисля че някой от тях би се съгласил да дойде, ако няма такива предпоставки.....а аз си мисля, че ръководството не желае да форсира нещата толкова бързо. Най-малкото няма да е готов стадиона.....Нали се говори че и партизан почти са се договорили за Бодуров. Реално ми се струва възможно единствено Никасио да дойде при нас + Жос като свободен агент. Всичко от там нататък клони към мисия невъзможна.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 28 юни 2012 10:39

e_cvetcov написа:Ако се вземат тези тремата от Литекс, това означава че ще имаме приоритетна цел класиране за Лига Европа.....не мисля че някой от тях би се съгласил да дойде, ако няма такива предпоставки.....а аз си мисля, че ръководството не желае да форсира нещата толкова бързо. Най-малкото няма да е готов стадиона.....Нали се говори че и партизан почти са се договорили за Бодуров. Реално ми се струва възможно единствено Никасио да дойде при нас + Жос като свободен агент. Всичко от там нататък клони към мисия невъзможна.

Феро каза ,че ще има нови футболисти ,но няма да бъдат от Литекс .

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 28 юни 2012 10:40

"Сензационните" новини са опровергани от спортно-техническия директор на Ботев Пловдив.

Кривия: Нямаме интерес нито към Делев, нито към Хичо, това са спекулации Четвъртък, 28 Юни 2012 10:22 PlovdivNews.net 0 Коментари

"Ботев няма интерес към Спас Делев, нито към Николай Димитров- Хичо. Това са пълни спекулации и някой се опитва да си прави пиар на гърба на Ботев". Това заяви спортно- техническият директор на жълто- черните Александър Александров за PlovdivNews.net.

"Това са пълни спекулации и не мога да си обясня защо някои хора се опитват да наслагват напрежение в Ботев с тези слухове. Работим по селекцията и скоро ще има резултати", заяви Сашо Александров.

Днес той заминава за Тетевен, където ще провери как върви подготовката на жълто- черните.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 28 юни 2012 11:14

За да не отварям нова тема, а и не виждам подходяща стара

НА ЖИВО: Битката за Пловдив - Ботев срещу Локо
http://livesport.bg/Multimedia/live/str ... stream_278

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 28 юни 2012 14:00

Бившият футболист на Левски Стефан Станчев e поредният нов в селекцията на Ботев Пловдив. 23-годишният защитник подписа договор за 1+1 години и от новия сезон ще носи „жълто-черния” екип.

Веднага след като се обвърза с Ботев, Станчев замина за Тетевен, за да се присъедини към лагера на тима.

В същото време спортният директор на Ботев Александър Александров опроверга появилите се в медиите спекулации, според които клубът води преговори за привличането на Николай Димитров – Хичо, Георги Сърмов и Спас Делев. :|

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 28 юни 2012 14:05

amstel_beer написа:Бившият футболист на Левски Стефан Станчев e поредният нов в селекцията на Ботев Пловдив. 23-годишният защитник подписа договор за 1+1 години и от новия сезон ще носи „жълто-черния” екип.

Веднага след като се обвърза с Ботев, Станчев замина за Тетевен, за да се присъедини към лагера на тима.

В същото време спортният директор на Ботев Александър Александров опроверга появилите се в медиите спекулации, според които клубът води преговори за привличането на Николай Димитров – Хичо, Георги Сърмов и Спас Делев. :|

Добро попълнение ! Станчев има потенциал, да видим дали ще успее да го реализира в Ботев.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юни 2012 14:09

САМО ЛЕВСКИ! написа:
amstel_beer написа:Бившият футболист на Левски Стефан Станчев e поредният нов в селекцията на Ботев Пловдив. 23-годишният защитник подписа договор за 1+1 години и от новия сезон ще носи „жълто-черния” екип.

Добро попълнение ! Станчев има потенциал, да видим дали ще успее да го реализира в Ботев.

:lol: :lol: :lol: това е супер слаб футболист, надали ще изкара до другото лято :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 28 юни 2012 23:49

Не съм гледал Станчев, дано да става, но мен специално малко започна да ме тревожи тенденцията да взимаме бивши юноши на Левски. Очертава се като тенденция. Нямам нищо против, но и Ботев имат юноши и играчи от школата, може би не по-лоши от тези. Да, започват подготовка и млади момчета от школата, но те няма да играят и да бъдат част от отбора, в това съм напълно убеден. До вчера бях повече от положително настроен, днес започнах да си задавам доста въпроси. Дано аз да мисля грешно, лошото е, че практиката в БГ отборите доказва обратното, дори тази пролет се убедедихме каква беше селекцията на Радуканов. Дано да направим добър отбор, заслужаваме го!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 29 юни 2012 10:19

Ако искаш утре да искаме оставка а? Честно не мога да разбера какво искате. Преди сезона в Б всички викаха искаме отбор от Ботевисти. После всички искаха селекция щото се видя че само с ботевисти не става. После беше селкецията е отвратителна. Сега се почна нова селекция с много добри играч, ма кусура им бил че били от Левски. Е подяволите кой трябва да купим?
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”