ЕВРО 2012:1/2 финал:Португалия-Испания -0:0 (2:4pen)
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neftochimic1892
- Контакти:
- TheBest007
- Контакти:
Re: ЕВРО 2012:1/2 финал:Португалия-Испания -0:0-
Tommi написа:Мачът отива към дузпи.Да видим кой измежду Кристиано, Моутиньо и Фабрегас ще изпусне.
![]()
При дузпите предимството ще е за испанците, защото Касияс е с жълт екип, а вратарите с жълт екип хващат (тук влизат и ударите в гредите и аут) 39% от дузпите (повече хващат само вратарите с червен екип).
Джо Харт беше с червен екип

- TheBest007
- Контакти:
А Рамос ще бие ли?

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Sunset
- Контакти:
Tommi написа:Мачът отива към дузпи.Да видим кой измежду Кристиано, Моутиньо и Фабрегас ще изпусне.
![]()
При дузпите предимството ще е за испанците, защото Касияс е с жълт екип, а вратарите с жълт екип хващат (тук влизат и ударите в гредите и аут) 39% от дузпите (повече хващат само вратарите с червен екип).
Да, бе, баце, ама Руи Патрисио е с черен?

- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
САМО ЛЕВСКИ! написа:Червен картон може и да има, но гол - едва ли. Особено "извънземната" Испания не виждам как ще вкара
Не е трудно да предвидиш нулевото равенство докато испанците си разцъкват наляво-надясно. Сега ще ги видим колко струват !

- Авалокитешвара
- Контакти:
Стига с този Касияс, преди 10 години Касияс пазеше при дузпите срещу Южна Корея в четвъртфинала на мондиала тогава и корейците с никому незнайния си вратар спечелиха.
Ако португалците си бият дузпите като хората ще спечелят. Същото важи и за испанците.
Ако португалците си бият дузпите като хората ще спечелят. Същото важи и за испанците.
Последна промяна от Авалокитешвара на 28 юни 2012 00:18, променено общо 1 път.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
HoUs4oOL написа:Tommi написа:Мачът отива към дузпи.Да видим кой измежду Кристиано, Моутиньо и Фабрегас ще изпусне.
![]()
Добре си иначе а?
Добре съм, те.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
TheBest007 написа:Tommi написа:Мачът отива към дузпи.Да видим кой измежду Кристиано, Моутиньо и Фабрегас ще изпусне.
![]()
Джо Харт беше с червен екип
Тогава не излезе, затова не вярвам пак да има статистическа грешка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!