D.Georgiev,стреляш напосоки или имаш някаква информация?
Е,но той искал в ЦСКА.Според мен тази ситуациа не е за изпускане от наша страна.Твърде в удобен за нас момент се случват нещата.Дано зелените вече са обърнали внимание на новината,ако разбира се,няма друг скоро предстоящ трансфер,за които говорят постоянно.
Кой знае,но няма да е зле да приобщим към отбора нападател като Спас Делев.
Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
sneludik написа:D.Georgiev,стреляш напосоки или имаш някаква информация?
Е,но той искал в ЦСКА.Според мен тази ситуациа не е за изпускане от наша страна.Твърде в удобен за нас момент се случват нещата.Дано зелените вече са обърнали внимание на новината,ако разбира се,няма друг скоро предстоящ трансфер,за които говорят постоянно.
Кой знае,но няма да е зле да приобщим към отбора нападател като Спас Делев.
Не, нямам информация, просто в момента търсим нападател, а днес разбирам, че Делев е разтрогнал с Мерсин. Доколкото излезе някаква информация беше, че Младенов го е искал в "ЦСКА". Просто си мисля, че почти идеален избор за нас - свикнал е с първенството, знаем му качествата, бърз нападател е и ще ни излезе много изгодно. Плюс това, доколкото знам Домусчиев много го харесва, заедно с Мораес и се съмнявам тази информация да ни е убегнала. Колкото повече се замислям, толкова по-вероятно ми се струва да направим опит да го привлечем.

D.Georgiev написа:
Не, нямам информация...Колкото повече се замислям, толкова по-вероятно ми се струва да направим опит да го привлечем.
Да,няма да е зле.
Само да не създадем новина сега,че да вземем да урочасаме късмета.

[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
sneludik написа:D.Georgiev написа:
Не, нямам информация...Колкото повече се замислям, толкова по-вероятно ми се струва да направим опит да го привлечем.
Да,няма да е зле.
Само да не създадем новина сега,че да вземем да урочасаме късмета.![]()
![]()
![]()
Аз съм сигурен, че момента сигурно почти всеки по-голям клуб в България се надява да го вземе на свободен трансфер, така че няма такава опасност. Нормално е да се надяваме. Просто за нас наистина тази новина има в изключително удобен момент, както спомена. Ще видим какво ще стане, така или иначе предполагам че преговорите за нападател, който и да е той, трябва да са започнали вече.

А дали няма да му трябва половин сезон за да стане полезен на отбора след приключението си, а и въобще да се напасне?
Иначе - да, очаквайте сензация в някой спортен сайт
"Според вътрешна информация от сигурен източник .......bg научи, че бързоногият нападател от село Ключ е отново орел, но вече не пирински."
Иначе - да, очаквайте сензация в някой спортен сайт

"Според вътрешна информация от сигурен източник .......bg научи, че бързоногият нападател от село Ключ е отново орел, но вече не пирински."
[center]
[/center]

Според livesport.bg Моци вече е в София за прегледи, а трансферната сума е 150 000 евро.
[center]
[/center]

- Обичам Левски
- Контакти:
tsonpen написа:Според livesport.bg Моци вече е в София за прегледи, а трансферната сума е 150 000 евро.
На този сайт много вяра да нямаш
Като сте почнали да ги събирате се сещам и за други свободни агенти.... Зума,Гонзо,Бончо Генчев,Петър Александров,Пената... 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Обичам Левски написа:На този сайт много вяра да нямаш
При толкова оскъдна и често противоречива информация и ракът е риба

subzero написа:Като сте почнали да ги събирате се сещам и за други свободни агенти.... Зума,Гонзо,Бончо Генчев,Петър Александров,Пената...
Е, не става въпрос да ги колекционираме в някоя витрина

[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
subzero написа:Като сте почнали да ги събирате се сещам и за други свободни агенти.... Зума,Гонзо,Бончо Генчев,Петър Александров,Пената...
Точно пък вие не говорете за свободни агенти